Menghabiskan musim panas yang di Eropah

Menghabiskan musim panas yang di Eropah

Di mana anda hendak pergi? Apa yang penting bagi anda untuk melihat? Jika anda mempunyai satu tanah khususnya yang telah meraih imaginasi anda, bercadang menghabiskan sebahagian besar masa dan tenaga yang ada. Anda mungkin melihat mengelakkan menjadi tarikan utama pelancong dan menghabiskan setiap minggu di sebuah pekan kecil perjalanan yang dipukul trek. Melakukan sekurang-kurangnya empat hari sepanjang setiap bandar dapat dapat tahu dan bertemu dengan rakyat tempatan. Jika anda mempunyai senarai perkara-perkara yang anda pasti mesti lihat, selepas yang struktur pengembaraan anda sekitar Penyenaraian itu, tetapi membuka minda anda – anda mungkin kagum pada kenangan apa anda mengekalkan terpanjang.

Anda mempertimbangkan berjalan bersendirian? Bergantung kepada waktu hidup, keperluan perjalanan orang-orang akan berbeza-beza sangat. Jika anda seorang pelajar, anda mungkin menimbangkan menyampaikan buddy satu atau sepasang, terutamanya jika anda adalah seorang wanita yang segar. Jika anda seorang suami atau isteri dan kanak-kanak, mengetahui jika anda mempunyai hampir sebarang sambungan di mana anda merancang; mungkin mereka mungkin membiarkan anda menghabiskan malam yang atau mungkin dua dalam rumah mereka. Jika anda akan bersara, anda mungkin boleh melihat ke dalam percutian kanan Kumpulan pilihan. Umur anda juga akan mempengaruhi mod sendiri perjalanan yang paling mungkin. Akan anda ingin mengambil kapal terbang di antara bandar-bandar atau menaiki kereta api? Yang membolehkan untuk menyewa kereta atau menaiki bas anda? Mujurlah, bas sebenar adalah mana-mana dengan Eropah, supaya perjalanan dalam bandar perlu agak berterus-terang.

Apakah dokumen yang anda perlu? Anda memerlukan visa? Surf tempatan ramalan di luar Hemisfera barat laut, anda mungkin perlu Schengen yang bekerja permit jika anda bercadang untuk melawat Kesatuan Eropah. Melihat keperluan insurans visa Schengen atau layari www.schengenvisainsurance.com untuk mengetahui apa yang anda perlu membuat permohonan untuk visa ini yang boleh membenarkan anda untuk melakukan perjalanan secara bebas sepanjang 25 negara-negara Barat. Salah satu yang
boleh insurans kesihatan; anda boleh membandingkan sebut harga untuk perlindungan insurans pada www.schengenvisainsurance.com. Setidaknya, pastikan pasport anda dan vaksin yang up to date,

Berapa banyak wang tunai yang anda perlu? Pelan kos inn atau hostel, mempunyai, pelancongan, peluang hiburan dan Kedai Cenderamata. Cari laman web untuk mendapatkan anggaran semua benda dalam Euro, membuat bajet anda dalam Euro dan kemudian menggunakan terkenal purata kadar pertukaran untuk Mata-Wang peribadi anda. Jika bajet perbelanjaan anda melebihi anda menandakan, lihat cara-cara untuk mengekalkan kos yang rendah seperti membahagikan wang diperlukan untuk sebuah bilik dengan seorang rakan, atau membeli peralatan mandian pada sayur tempatan berbanding dengan makan di luar sebanyak tiga kali setiap hari.

Perbelanjaan untuk bulan musim panas di Eropah boleh menjadi idaman. Pastikan anda meminta kamu sebahagian besar ini dan banyak soalan-soalan yang lebih banyak kerana anda bersedia untuk perjalanan anda. Mengetahui orang-orang yang telah mengembara ke dalam Eropah, anda mungkin meminta cadangan mereka kerana anda sedang membangunkan itinerari anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *