Menggunakan Webinar untuk mengetahui lebih lanjut mengenai penjagaan kesihatan warga tua

Menggunakan Webinar untuk mengetahui lebih lanjut mengenai penjagaan kesihatan warga tua

Bagi syarikat-syarikat yang banyak, keputusan untuk menggunakan Webinar berdasarkan meningkatkan aliran kerja dan mengurangkan kos. Ia adalah jelas, bagaimanapun, bahawa Perkhidmatan Persidangan video mempunyai banyak aplikasi dunia sebenar serta. Faedah-faedah yang paling ketara daripada menggunakan alat ini adalah benar-benar hanya hujung sebahagian kecil. Satu contoh hari ini adalah akujanji oleh negara dalam keluarga penjaga Persatuan (NFCA) di Suffolk dengan menggunakan ucapan untuk menyuraikan maklumat.

Pada bulan November, NFCA kerjasama dengan sebaliknya kanan penjagaan rumah meletakkan persidangan web percuma. Tujuannya adalah untuk membantu keluarga yang menghadapi menjaga ibubapa yang sudah tua untuk membuat keputusan dan memahami masalah. Persidangan dalam talian 45 minit isu-isu penting ditangani dan para profesional yang terkenal dalam bidang penjagaan kanan.

Penjagaan kanan adalah satu kebimbangan yang semakin meningkat di Amerika Syarikat. Menggunakan webinar perisian untuk meningkatkan penjagaan dan membuat keputusan adalah satu langkah yang besar ke arah yang betul. Kemudahan perisian sidang video yang baik yang boleh juga digunakan untuk kawasan-kawasan lain. Ini termasuklah:

• Pendidikan jarak
• Mobiliti pasukan jualan
• Promosi produk
• Perkhidmatan pelanggan
• Latihan kakitangan
• Sokongan teknikal

Kawasan-kawasan lain dalam sektor penjagaan kesihatan juga boleh dipertingkatkan dengan penggunaan sistem sidang video. Sistem persidangan hari ini web adalah mahal seperti sebelumnya. Pembekal seperti komunikasi RHUB telah mencipta produk-produk yang memberi mana-mana Syarikat atau organisasi mampu menjadi fleksibel.

Sistem persidangan web hari berdasarkan kelajuan, kebolehpercayaan, dan meningkatkan komunikasi. Antara ciri-ciri Perkhidmatan Persidangan web yang terbaik adalah:

• Kawalan desktop jauh
• Sokongan teknologi Multi-peringkat.
• Rakaman Persidangan atau Webinar
• Pemindahan fail dan percetakan yang jauh

Sidang web seperti yang memakai satu oleh NFCA yang mencipta peluang-peluang untuk orang lain menghadapi keadaan yang sama. Tidak hairanlah, keputusan untuk mempunyai sidang web adalah sebahagian besarnya dipengaruhi oleh iklim ekonomi semasa.

Pengguna kini mempunyai pilihan perkhidmatan yang dihoskan, muat turun perisian atau penyelesaian dihoskan, dalam rumah sendiri. Perkakas RHUB adalah contoh yang banyak syarikat mencari untuk menjadi lebih baik untuk dihoskan penyelesaian. Walau bagaimanapun, walaupun yang paling asas web sistem persidangan telah membantu syarikat-syarikat operasi dan meningkatkan produktiviti.

Ini tidak syak lagi akan menetapkan satu trend baru bagi masyarakat tunai diikat lain yang ingin menyediakan penjagaan warga tua. Organisasi, Kemudahan penjagaan kesihatan peribadi keperluan khas dan Kumpulan yang serupa juga boleh meneroka penggunaan persidangan dalam talian untuk penghantaran maklumat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *