Menggabungkan kekuatan latihan dengan senaman anda Elliptical

Menggabungkan kekuatan latihan dengan senaman anda Elliptical

Jika anda menikmati bekerja pada mesin anda elliptical tetapi tidak melihat keputusan yang akan anda berhasrat, anda perlu menggabungkan rutin anda dengan beberapa latihan kekuatan untuk amp sehingga kerja-kerja anda. Dengan menambah dalam sesetengah senaman latihan kekuatan sederhana sebelum dan selepas senaman anda, anda boleh kehilangan berat badan, meningkatkan otot anda jisim, dan tahap tenaga anda.

Hakikatnya, ia bukan sahaja mengenai mengurangkan dan menghilangkan lemak, dan ia harus lebih menguatkan otot abs. Cuma ingat, Bilakah kita bercakap tentang pembangunan abs, latihan sahaja tidak cukup.

Latihan kehilangan berat badan telah membantu ramai orang yang gagal pada mengurangkan berat badan. Artikel ini akan mendedahkan anda prosedur bagaimana untuk menurunkan berat badan dengan cepat dan tiga latihan paling berkesan anda boleh lakukan di rumah dalam kombinasi dengan mesin anda elliptical.

Pertama, luluh lengan panjang ialah satu variasi luluh tradisional yang berfungsi atas otot-otot perut. Latihan ini adalah lebih sukar daripada luluh tradisional, dan jika dilakukan dengan betul akan memberikan beberapa hasil yang hebat.

Senaman yang dilakukan berbaring di atas tikar senaman untuk dengan belakang anda rata terhadap tikar dan menghulur dengan kaki anda flexed kaki anda. Kemudian melanjutkan tangan anda di atas kepala anda sambil gripping bersama-sama membentuk tuil lengan panjang yang terletak di atas tikar.

Kemudian memegang leher anda dalam garisan lurus dengan tulang belakang anda seolah-olah menentang lenturan leher anda sebagai luluh yang dilakukan. Untuk melaksanakan crunches yang berkesan Pastikan belakang anda dan tumit ditekan berbanding tikar ketika melengkapkan luluh ini.

Meningkatkan bilah bahu dan lengan dari tikar untuk datang ke yang luluh asas yang menggunakan abdominals anda atas anda. Tarik nafas sedalam dalam kedudukan berehat sebelum anda mula luluh itu dan menghembus nafas kerana anda datang ke luluh ini.

Mengambil satu lagi tarik nafas sebagai balasan anda untuk kedudukan berehat. Seterusnya, cuba beberapa crunches crossover.

Luluh Crossover adalah satu lagi latihan yang besar untuk otot-otot ab. Adalah disyorkan bahawa anda melakukan luluh dengan perlahan-lahan apabila anda melakukan bahagian “crossover” luluh untuk melibatkan otot-otot oblique.

Untuk melakukan dusta senaman ini di belakang anda dengan lutut anda bent kaki rata di aras tentang apart hip-lebar dan perlahan-lahan meletakkan jari di belakang kepala anda. Merentasi kaki kanan anda pada kaki kiri anda jadi buku lali anda betul-betul berada di lutut kiri anda.

Menyedut dan menaikkan bahu kanan sehingga dan ke arah lutut kiri anda sebagai tinggi dan seboleh-bolehnya memulas batang-tubuh anda menyentuh siku kiri anda untuk lutut kanan anda. Bermula exhaling apabila anda lulus titik sticking.

Maksimum twist kedudukan, tahan seketika dan menghembus udara dalam paru-paru yang lain. Menyedut dan kembali kepada permulaan.

Kembali ke kedudukan permulaan dan mengulangi untuk perjalanan bilangan ulangan sebelum beralih ke bahagian lain. Menaikkan bahu persimpangan setinggi yang boleh didapati apabila anda pergi ke dalam tindakan b.c untuk mendapatkan hasil yang terbaik.

Kerusi dan Kapten adalah agak murah peralatan yang diperbuat daripada logam atau rangka kayu dalam bentuk kerusi dilanjutkan dengan tidak duduk, dibina dengan sepasang tinggi, empuk tempat letak tangan yang dilengkapi dengan posting menegak yang kecil atau mengendalikan. Anda perlu berhati-hati apabila melakukan senaman ini untuk memastikan anda apabila kembali stabil yang lebih rendah bintang pelaksanaan.

Gerbang punggung semasa senaman ini. Jika anda tidak boleh melakukannya dengan betul, maka anda tidak perlu melakukannya sekali.

Senaman yang dilakukan semasa dalam kedudukan berdiri. Berdiri atas kerusi dan genggaman mengendalikan untuk menstabilkan bahagian atas badan.

Tekan bahagian belakang anda terhadap pad dan perlahan-lahan mengangkat lutut sehingga peha mendatar. Meningkatkan lutut anda sehingga mereka hampir menyentuh dada anda.

Tahan kedudukan ini untuk beberapa saat, dan kemudian perlahan-lahan mengurangkan kaki anda sehingga mereka berada dalam kedudukan menegak sekali lagi. Pastikan untuk memastikan rendah anda kembali tegas ada – sebaliknya anda tidak akan terus memperkasa abs anda.

Jika anda tidak merasa yang mengetatkan dan membakar di abs anda selepas beberapa wakil anda mungkin tidak melakukan senaman ini dengan betul. Ulang senaman tersebut 10 hingga 15 kali untuk setiap set.

Melaksanakan beberapa set untuk setiap senaman perut di atas secara tetap selari dengan tabiat makan yang betul harus menyebabkan anda kehilangan berat badan yang berterusan. Pasangan ini dengan senaman elliptical sekurang-kurangnya tiga kali seminggu, dan anda akan jisim otot yang meningkatkan lagi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *