Mengetahui jenis-jenis 3 kaki untuk memilih tempat yang sesuai mungkin Kasut Zumba

Mengetahui jenis-jenis 3 kaki untuk memilih tempat yang sesuai mungkin Kasut Zumba

Semenjak populariti zumba, kebanyakan orang hanya tidak mahu kelihatan baik tetapi lebih suka untuk mencegah kecederaan juga. Walaupun zumba adalah cara membakar lemak perut, menjaga nada dan lepaskan beberapa paun tambahan atau lebih, anda tidak mahu menjalankan risiko memakai salah jenis Kasut.

Walau bagaimanapun, sejak zumba loncatan tinggi, tinggi intensiti senaman kardio dengan pergerakan multi-directional yang anggun, bentuk baru jenis dilentur sangat-sangat diperlukan. Zumba Kasut atau kasut sukan kecergasan-tarian yang lain boleh memanggil mereka sheriff baru di bandar. Kasut ini telah direka untuk memberikan anda keselesaan dan sokongan yang diperlukan untuk benar-benar menikmati kelas zumba.

Saya akan berani mengatakan bahawa bahagian yang paling vital pakaian Zumba anda adalah kasut anda. Jika anda pernah mengambil kelas Zumba maka anda tahu bahawa ia memerlukan pusingan-senaman yang intensif, jadi pilihan Menggilap anda adalah penting. Perkara terakhir yang anda mahu adalah arching kaki, semasa anda cuba salsa. Ini adalah satu tempat yang anda tidak mahu tumpuan mencederakan kaki tetapi sebaliknya di chiseling badan anda kembali ke cara dulu… sama ada ia adalah kehilangan 5, 55 atau 105 paun.

Sekarang sebelum kita pergi mana-mana lagi dan memberi anda gambaran yang lengkap tentang zumba; Mari kita pergi ke atas beberapa faktor yang penting.

Terdapat beberapa isu yang serius yang perlu dibincangkan supaya pengalaman zumba anda akan tahan lama satu perkara yang positif.

Buat masa ini, kami akan ketepikan menyenangkan dan permainan zumba dan bercakap secara khusus mengenai kaki anda untuk membantu anda lebih memahami jenis kaki anda untuk tahu legit yang terbaik untuk jenis kaki anda.

Berikut adalah jenis 3 kaki dan jenis kaki anda harus dimuatkan dalam salah satu daripada tiga kategori:

(1) Pronators, anda mungkin tidak pernah dengar istilah tetapi jika anda mempunyai pronators, ‘anda akan tahu’. Pronators adalah mereka yang mempunyai kaki yang leper. Biasanya, ini bermakna bahawa anda mempunyai masa yang sukar mencari kasut yang selesa yang sesuai kaki anda dengan baik. Jika anda mempunyai kaki yang rata, anda perlu melihat untuk dilentur yang tumit diperkukuh, banyak tali yang kukuh dan kawalan untuk menghalang kaki anda bergolek masuk.

(2) Supinators, ini adalah kaki taip yang bertentangan dari pronators itu. Orang-orang ini juga tahu bahawa mereka mempunyai keperluan khas kaki. Supinators adalah orang-orang dengan gerbang yang lebih tinggi maka apa yang kita anggap biasa. Orang-orang yang sesuai ke dalam kategori ini perlu mencari Kasut Olahraga yang menawarkan tambahan kusyen di bawah bebola kaki dan ditambah sokongan pergelangan kaki dan tumit.

(3) Akhir sekali, adalah orang-orang dengan kaki normal. Sebahagian daripada anda mungkin mempunyai beberapa bunions atau Setapak, tetapi anda tidak mempunyai isu-isu tambahan yang dikaitkan dengan kaki datar atau gerbang-gerbang tinggi. Mereka yang mempunyai kaki yang neutral boleh memakai gaya mana-mana kasut yang selesa untuk kaki mereka; Walau bagaimanapun, ia masih adalah satu idea yang baik untuk mempunyai beberapa darjah lengkungan atau lengkung dalam kasut anda.

Sekarang kerana kami telah diterokai pelbagai jenis jenis kaki dan memberikan sedikit nasihat tentang Apakah jenis kasut akan muat terbaik untuk kaki anda, anda boleh berehat memberi jaminan bahawa memilih Kasut terbaik untuk zumba akan sedikit lebih mudah.

Kerana kebimbangan Tempahan bermanfaat adalah dijaga, mari kita bercakap tentang gaya dan warna.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *