Mengetahui dengan tepat Apakah Zrill yang

Mengetahui dengan tepat Apakah Zrill yang

Pharm telah dimulakan oleh Farley Rang undang-undang, yang telah melancarkan apa-apa perusahaan yang berjaya seperti buah-buahan yang Loom. Life Pharm Global adalah sebuah syarikat yang telah menjadikan pemakanan tambahan yang telah diuji herba Ayurveda sebagai bahan yang paling penting, dan Pharm juga telah diluluskan oleh Pusat Chopra untuk kesejahteraan.

Pemilik Pharm, Farley Rang undang-undang, adalah mewujudkan gelombang dengan cara yang inovatif di mana beliau mengetuai pemasaran pelbagai peringkat. Pharm mempunyai terutamanya kaitan dengan hidup Makmur, banyak dan panjang. Life Pharm Global adalah perkataan Sanskrit yang kukuh yang merujuk kepada satu Dewi Hindu kekayaan dan kemewahan, dan yang bermaksud ‘cahaya, bersinar, kekayaan, paragon, nasib baik, kemakmuran dan kekayaan’.

Charaka Samhita adalah dianggap tertua dan paling Suci bagi semua teks Ayurveda, dan ia mengatakan bahawa ini Dewi dan amlaki rapat tersambung. Selepas menterjemahkan dari bahasa Sanskrit yang asal daripada Charaka Samhita, kita belajar bahawa:

Kebanyakan orang hari ini tahu apa-apa tentang tradisi Ayurveda walaupun mereka telah mendengar terma-terma yang popular seperti ‘Ayurveda’ atau ‘Ayurveda antiseptik’. Asal-usul buah-buahan amalaki dan Ayurveda kembali kepada sejarah berabad-abad lama India. Ayurveda bermaksud ‘Sains hayat’ Bilakah diterjemahkan dari bahasa Sanskrit. Dilahirkan pada tahun 1917, Yogi Mahesh, terkenal Transcendental meditasi di Barat, popularizing juga adalah terkenal dan dikagumi bagi mewujudkan kesedaran dan kepentingan dalam tradisi Ayurveda di Barat.

Ciri-ciri penting Ayurveda melibatkan mewujudkan keseimbangan antara tenaga seseorang melalui diet, herba dan cara hidup beliau. Setiap individu terbahagi kepada tiga jenis berdasarkan ‘dosha’ yang membimbing mereka. Vata, Pitta dan Kapha adalah doshas tiga yang mengawal orang. Vata sedar ruang dan udara dan kaedah-kaedah pergerakan ketahanan badan dan minda. Pitta diperbuat daripada air dan api dan panduan metabolisme, kesedaran deria dan haba. Kapha adalah terdiri daripada air dan orang ramai yang swinish kualiti.

Buah pokok amalaki adalah herba Ayurveda yang sangat berguna, dan ia dikatakan bahawa amalaki bawah adalah makanan super sejagat paling berharga yang dikreditkan kepada pelbagai khasiat pemakanan yang dimakan bagi revitalizing kesihatan seseorang. Buah-buahan amalaki datang dari India utara dan hidup subur di pergunungan Himalaya. Sifat-sifat Diet yang terkenal cemerlang.

AMLA yang dikenali sebagai amalaki dalam bahasa Sanskrit dan di Barat sebagai gooseberry India. Ia terdapat di kawasan tropika dan komited pokok yang hidup subur dalam keadaan panas. Ia merupakan pokok bersaiz sederhana tetapi ia memberikan manfaat yang tidak terhitung banyaknya. Ia adalah salah satu anti-oksidan yang terbaik di mana-mana di dunia.

Amalaki, juga dipanggil ‘buah CCM’ atau ‘rejuvenator’, teras Ayurveda, yang merupakan satu sistem perubatan yang lima ribu tahun lama, kerana ia menyokong herba paling penting untuk membawa kepada imuniti, meningkatkan kecergasan tubuh badan, dan kebangkitan semula kekuatan. Ia juga adalah anti-yang berharga radang, membantu penghadaman, suplemen untuk rambut dan kulit yang sihat dan bercahaya.

Sila lawati bio saya dan klik pada pautan untuk maklumat lanjut tentang Pharm

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *