Mengetahui apa yang sebenarnya berlaku pada parti untuk orang Bujang

Mengetahui apa yang sebenarnya berlaku pada parti untuk orang Bujang

Pihak Sarjana Muda — kebanyakan lelaki yang memilikinya dan melainkan anda remover yang anda mungkin tidak mempunyai petunjuk apa yang masuk ke bawah pada satu-satu. Tetapi anda tidak perlu tertanya-tanya lagi. Kami ditemuduga David Boyer, penulis Sarjana Muda sulit parti: A sebenar puncak di belakang sebuah Closed-Door tradisi, yang memberikan kita sudu penuh pada misteri lelaki ini.

Celik Miss: Apa yang berlaku di dalam sebuah parti yang tipikal Sarjana Muda?
David Boyer: [ketawa] Sarjana Muda biasa parti adalah mungkin Majlis Makan malam dengan fikiran-fikiran akan ke Kelab jalur yang sama ada berlaku atau tidak. Jika tidak, ianya sering cepat dan cukup menyakitkan, tetapi terdapat banyak contoh-contoh di mana yang tidak kes itu dan ia mendapat sedikit crazier. Jika ada satu hal [parti untuk orang Bujang] telah di umum adalah bahawa mereka semua menggunakan Tom Hanks Sarjana Muda parti itu [filem] sebagai titik rujukan.

SM: Berapa banyak pihak kamu mengatakan Penyewaan strippers atau pergi untuk mengambil Kelab?
DB: saya akan mengatakan di suatu tempat berhampiran satu dalam dua. Dan berapa kali yang ia datang sehingga mungkin lebih banyak, ia hanya bergantung pada berapa banyak orang mendapat bersama-sama untuk benar-benar merancang. Lelaki tidak sentiasa baik dalam merancang sesuatu, jadi saya fikir ada banyak rancangan yang tidak pernah datang membuahkan hasil.

SM: Berapa ramai lelaki kamu mengatakan melakukan sesuatu yang boleh dianggap menipu pada pihak Sarjana Muda?
DB: Satu perkara yang saya belajar ialah bahawa pengantin lelaki sedikit kurang berkemungkinan daripada kawan-kawannya untuk melakukan sesuatu; dan saya fikir orang-orang yang berkahwin akan lebih cenderung untuk melakukan sesuatu. Ini datang berulang kali apabila saya bercakap kepada strippers dan bercakap dengan lelaki yang sudah berkahwin. Memang kawan-kawannya itu [adalah lebih cenderung kepada] mendapatkan satu kokurikulum aktiviti, apa jua yang mungkin — tamparan hebat kerja, kerja tangan atau melanjutkan — kerana semua mata tidak pada kawan-kawan dan bagi banyak orang, ia adalah peluang untuk membiarkan rambut mereka.

SM: Bagaimana biasa Adakah ini tambahan-curriculars yang anda sebutkan?
DB: saya akan berkata 1 dalam 10, tempat sekitar sana. Tetapi ia juga bergantung pada bagaimana anda menentukan ia. Tarian pusingan melintas garisan? Sesetengah akan mengatakan Ya dan tidak beberapa. Luar bahawa saya akan berkata lebih intim berbentuk Akta jumlah turun. Tetapi ia tidak berlaku.

SM: Isteri harus bimbang tentang suami mereka pergi ke parti untuk orang Bujang?
DB: Ya dan tidak. Strippers yang telah mengatakan bahawa orang-orang yang datang dengan izin isteri-isteri mereka adalah orang-orang yang Tempahan well-behaved. Dan orang-orang yang tahu mereka tidak patut lakukan dan rasa bersalah yang kurang menghormati [strippers.] [Terdapat] banyak lelaki dengan cincin perkahwinan apabila mencapai bagi buah dada mereka — banyak.

Saya mempunyai pendapat yang agak kontroversi bahawa jika seorang lelaki mencium remover yang atau mempunyai beberapa jenis interaksi seksual dengan remover, sementara saya boleh memahami isteri bukan gembira tentang hal itu, itu adalah tidak benar tentang dia pada ketika itu. Banyak wanita boleh melihatnya sebagai ‘dia tidak suka saya’ atau persaingan antara mereka dan remover tersebut, tetapi, benar-benar, ia adalah sejenis Ruang fantasi mereka berada di. Ia tiada kena mengena dengan kasih sayang dan emosi dan komitmen; Ia adalah binatang yang sama sekali berbeza dan saya mendengar bahawa dari orang-orang berulang – berapa banyak mereka mengasihi isteri-isteri mereka dan apa yang mereka lakukan di kelab jalur tiada kena mengena dengan mereka. Tetapi saya pasti boleh memahami bagaimana isteri tidak mahu itu berlaku.

SM: Jadi anda akan mengesyorkan wanita yang cuba untuk menyediakan kaedah-kaedah untuk parti untuk orang Bujang?
DB: saya rasa ia adalah bernilai membincangkan dan membiarkan dia tahu apa yang anda rasa sesuai dan tidak. Akan beliau pergi dan bermain mengikut peraturan? Mudah-mudahan, tetapi sekurang-kurangnya dia tahu apa yang anda tidak menjangkakan.

SM: Beritahu kami sedikit wanita tidak menjangka untuk mendengar tentang parti untuk orang Bujang.
DB: Yang sebenar ikatan itu. Ada kemungkinan untuk benar-benar berehat dan terdapat banyak lelaki Ikatan yang berlaku. Ia mungkin tidak kelihatan seperti perempuan ikatan, mungkin tidak seperti emotif, tetapi saya terperanjat dengan jumlah orang-orang yang hanya bercakap dan melepak dan mendapatkan beberapa waktu unmitigated. Kerana terdapat peluang-peluang yang kurang dan kurang bagi lelaki untuk bon, orang-orang mereka telah menjadi lebih penting dan lebih sengit.

SM: Apakah Tempahan keterlaluan Sarjana Muda parti kisah anda mendengar ketika menulis buku ini?
DB: [Ketawa] kegemaran saya adalah seorang Sarjana Muda Australia parti. Ia adalah sekumpulan lelaki yang bermain ragbi bersama-sama. Bagi pihak Sarjana Muda, ia adalah acara hari-panjang dan mereka melakukan sesuatu yang dipanggil pub golf. Mereka pergi ke pub berbeza 18 di Sydney. Jadi, pukul, Sarjana Muda yang telah diluluskan pada dasarnya – dan di Australia pranks adalah masalah besar. Salah satu daripada orang-orang yang adalah seorang doktor di hospital berdekatan dan jadi mereka jokingly berkata ‘mengapa tidak kita pergi dan mendapatkan pelakon meletakkan tangan beliau dan memberitahunya dia patah lengan Nya.’ Tetapi pada ketika ini mereka semua benar-benar sedang fucked up. Dalam perjalanan tiada, mereka berfikir ‘fuck itu, mari kita memberitahunya beliau patah kakinya dan meletakkan dia dalam pelakon dari pinggang beliau pergelangan kaki beliau,’ tiga hari sebelum perkahwinan. Dan apabila dia bangun, mereka memberitahunya bahawa dia telah jatuh ke bawah dan kakinya. Jadi dia pergi melalui perkahwinan beliau pada topang dan pelakon dan menyala Pengantin beliau di Fiji selama 10 hari dalam lakonan, sepanjang masa memikirkan dia telah patah kakinya dan mereka tidak memberitahu kepadanya sehingga dia datang kembali.

SM: Sarjana-Muda yang benar-benar fikir ia adalah malam kebebasan mereka?
DB: No. Sebagai seorang wanita yang berkata kepada saya: “malam tadi beliau kebebasan adalah malam sebelum dia bertemu saya.” Mereka boleh mengambil peluang untuk melakukan sesuatu, tetapi mereka tahu bahawa ia tidak malam tadi mereka kebebasan. Jika mereka berada dalam hubungan yang komited maka ia hanya alasan untuk pihak.

SM: Bagaimana orang-orang yang berkata mereka tidak mahu pihak Sarjana Muda atau strippers?
DB: Yang akan menjadi sebilangan yang sangat kecil. Sebenarnya, mereka mungkin rasa tidak selesa, tetapi tenang dan sabar dan mereka akan ke dalamnya. Saya telah berbincang dengan orang-orang yang bekerja di kelab-kelab jalur dan mereka mendengar setiap malam tidak ‘ oh saya pernah buat ini sebelum saya berasa sedikit janggal’, tetapi mara cepat tiga minuman dan mereka sudah seperti Pro — seperti mereka membesar di sebuah kelab jalur. [ketawa]

SM: Bagaimana Wang? Berapa semua kos ini?
DB: Banyak. [Ketawa]. Saya akan mengatakan bahawa setelah strippers masukkan gambar ia adalah wang yang banyak. Orang-orang yang pergi ke Vegas telah menghabiskan ribu ringgit sehari. Tetapi saya fikir ada ini dibina atas tekanan dan jadi orang sanggup menghabiskan banyak wang untuk memberi yang sesuai perlu dibayar. Saya rujuk ke Vegas sebagai sejenis simbol status. Bagi wanita ia berlian saiz tertentu, tetapi bagi lelaki ia pihak Sarjana Muda Vegas.

SM: Apa yang boleh wanita lakukan tentang parti untuk orang Bujang?
DB: Jika ada satu perkara yang saya belajar itu bahawa jika ada peranan bagi wanita ia menggalakkan manusia untuk melakukan ini. Kerana saya fikir jika terdapat lebih banyak peluang bagi orang-orang yang bersama-sama dan bon maka akan ada pihak Sarjana Muda bimbang ditolak.

Nasihat saya kepada wanita adalah untuk pergi cahaya pada lelaki. Tidak terdapat banyak diperolehi dengan menetapkan perkara yang tegar ‘saya tidak mahu anda melihat wanita lain lagi’ ini. Ia tidak bekerja baik untuk sesiapa sahaja.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *