Mengenai tangki ikan Aquablock & akuarium

Mengenai tangki ikan Aquablock & akuarium

AQUABLOCK, sebuah kaca akuarium ikan, dicipta berdasarkan keinginan untuk bersama-sama membawa keseimbangan alam semula jadi, hiasan, dan ketenangan kehidupan akuatik. Akuarium ini akan membuat mereka ideal untuk mana-mana desktop atau permukaan meja bersaiz kecil. Mereka juga adalah mudah alih dan mudah dibersihkan kerana batu kelikir yang berwarna-warni itu adalah digam ke bawah, yang membuat tangki yang sesuai untuk diberikan sebagai haiwan kesayangan yang pertama seorang kanak-kanak. Akuarium ikan AquaBlock menawarkan pelbagai pilihan untuk menyesuaikan dan memperibadikan setiap tangki.

Betta ikan berenang dengan mudah di desktop kami saiz tangki. Juga dirujuk sebagai “Jepun melawan ikan” atau “Dijangkit ikan”, Betta akan merayu kepada orang ramai kerana mereka besar mengalir, fins berwarna-warni. Fins memikat ini boleh menjadi sangat menarik untuk ikan lain yang mungkin akan terdorong untuk mengambil nibble yang. Jadi, memastikan Betta yang di tangki sendiri tidak min atau hukuman, tetapi boleh membantu untuk survival Betta yang. Betta ikan kepunyaan Kumpulan Anabantoids, atau “Penyaman-bernafas.” Ciri “udara pernafasan” ini adalah unik dan tidak hadir dalam kebanyakan ikan lain. Udara mereka bernafas organ membolehkan Betta untuk hidup di dalam air oxygenated yang rendah. Mereka berenang ke permukaan dan mengambil nafas melalui mulutnya, Pas yang kemudian Penyaman lebih kepada organ labyrinth di pangkalan yang gills di mana udara petikan sebenarnya membolehkan ikan untuk nafas.

Terdapat banyak kajian yang menunjukkan terdapat manfaat kesihatan untuk mempunyai ikan, atau haiwan peliharaan, dalam rumah. Penyelidik di dalam State University of New York, Buffalo belajar hasil daripada pemilikan haiwan kesayangan di 48 syarikat broker saham yang sedang dirawat untuk tekanan darah tinggi. 24 syarikat broker saham yang menerima haiwan kesayangan dan keputusan mendapati pengurangan ketara dalam tekanan darah tinggi mereka, lebih besar pengurangan daripada orang-orang yang tidak menerima haiwan kesayangan. “Kebanyakan kajian menunjukkan manfaat langsung dari mengusap haiwan kesayangan, sebagai contoh, tetapi ini pergi satu langkah tambahan dalam bahawa perbuatan memiliki haiwan kesayangan diturunkan tekanan darah,” kata Alan Entin, Ph.D., bekas Presiden Bahagian psikologi keluarga Persatuan psikologi Amerika. Diterbitkan dalam jurnal psikologi kesihatan pekerjaan, satu kajian mengkaji perniagaan yang membolehkan haiwan vs perniagaan yang tidak. Keputusan menunjukkan tanda-tanda bahawa haiwan benar-benar bertambah baik keadaan kerja, dan diperbesarkan pekerja kesihatan mental dan mood.

Faedah-faedah adalah tidak berkesudahan – The AquaBlock membuat Hadiah yang hebat dengan pilihan rekabentuk yang pelbagai, untuk mencipta ikan sempurna kaca tangki bagi mana-mana kanak-kanak atau pejabat yang sibuk. AQUABLOCKs itu adalah hiasan, desktop tangki bersaiz (8 L” H x 8” x 3” W) yang tidak mudah untuk membersihkan. ADA penapis, tiada pam, tiada keadaan huru-hara! Semua akuarium adalah tangan yang direka membuat dua tidak sama dan dilengkapi dengan kes dibawa adat.

Melawat bilik pameran kami dalam talian hari pada www.theaquablock.com!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *