Mengeluarkan Chloramines daripada air boleh meningkatkan kesihatan anda

Mengeluarkan Chloramines daripada air boleh meningkatkan kesihatan anda

Salah satu topik yang panas tadi akan mengeluarkan chloramines daripada air kita, dengan banyak kumpulan-kumpulan bebas yang ditubuhkan untuk meningkatkan kesedaran mengenai masalah ini. Walaupun apa Perbandaran & yang berkata, sedikit yang diketahui tentang bahan toksik ini dan kesan-kesan kesihatan jangka panjang.

Apa yang dikenali adalah bahawa ia adalah campuran amonia dan klorin, bertanggungjawab untuk banyak kejadian penyakit pernafasan dan mungkin kebanyakan membimbangkan semua, sebab-sebab yang membawa kepada leech paip dan kelengkapan. Pemasangan tembaga walaupun tidak imun kerana ia hampir sentiasa mengandungi beberapa plumbum, membuat chloramines mengalih keluar satu keutamaan.

Dengan lebih daripada satu dalam lima rakyat Amerika yang dibekalkan dengan air dirawat dengan cara ini dan dengan lebih banyak lagi loji rawatan menukar kepadanya, masalah hanya boleh mendapatkan lebih teruk. Ia digemari kerana ia boleh tinggal di dalam air yang lebih panjang dan oleh itu membasmi bagi lagi, tetapi ini menyebabkan leeching berlaku dan menjadikan ia amat sukar untuk menyingkirkan.

Ianya tidak digunakan mendidih, distilling atau bahkan menggunakan osmosis songsang, tiada seorang pun daripada mereka boleh melakukan kerja! Ia jatuh kepada penapis blok karbon sebagai kaedah hanya berkesan untuk menghapuskan chloramines.

Apabila memilih rupa sistem yang menggunakan karbon teraktif dengan sub micron penapisan dan Pertukaran ion. Ini akan memastikan 99.9% daripada hal-hal buruk seperti chloramine dan plumbum yang dikeluarkan, meninggalkan anda dengan membekalkan air tulen.

Mereka tidak perlu mahal, walaupun apa yang beberapa syarikat cuba menjual anda, dengan harga Start dari sekitar $120 untuk pendafluor atas sebuah kaunter, dengan penapis perlu ditukar setiap enam bulan sahaja.

Walaupun tanpa kehadiran chloramines, ia adalah penting untuk merawat air kami dengan lebih dari 2100 bahan kimia toksik yang diketahui di dalamnya termasuk preskripsi ubat-ubatan dan racun perosak.

Sebaik sahaja anda mempunyai sistem pilihan anda anda boleh berehat dan mendapatkan ketenangan fikiran mengetahui bahawa anda hanya akan minum air sihat merasa hebat sebagaimana yang sepatutnya.

Layari laman web saya semalam untuk mengetahui lebih lanjut tentang sistem yang saya cadangkan untuk mengeluarkan chloramines selepas penyelidikan saya sendiri banyak.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *