Mengelakkan jangkitan Sinus yang disebabkan oleh wap bilik-bilik dengan pengukus muka sendiri

Mengelakkan jangkitan Sinus yang disebabkan oleh wap bilik-bilik dengan pengukus muka sendiri

Ramai orang telah melawat bilik-bilik wap di gimnasium tempatan mereka untuk faedah yang wap yang ditawarkan, namun ini bukan sahaja memerlukan anda untuk mengekalkan keahlian gimnasium, tetapi ia juga mengambil masa keluar dari hari anda dan boleh membawa kepada lebih banyak jangkitan sinus. Ramai orang telah menemui bahawa mereka benar-benar mengalami lebih banyak jangkitan sinus semasa cuba untuk mendapatkan wap mereka di tempat-tempat awam.

Manakala wap adalah baik untuk sinus anda, pilihan terbaik adalah untuk mendapatkan wap anda di dalam privasi di rumah anda sendiri dan jauh dari kuman dan penyakit orang lain. Pengukus muka peribadi yang menawarkan pelbagai manfaat tambahan kepada manfaat sinus. Anda akan mendapati bahawa apabila anda menggunakan pengukus yang muka secara kerap, anda akan mempunyai kulit yang lebih bersih dan lebih cerah serta lebih jelas sinus.

Masalah dengan bilik-bilik wap awam adalah bahawa mereka menggalakkan pertumbuhan kulat. Acuan yang dilepaskan ke udara dan orang-orang yang mungkin mempunyai acuan alahan akan mengalami jangkitan resdung dari pendedahan kepada acuan. Satu lagi masalah adalah bahawa mereka juga dibersihkan dengan disinfektan dan pembersih, yang juga boleh menyebabkan masalah alahan. Di samping itu, mereka tidak biasanya Bau sangat baik dalam pembersih atau tidak sedang dibersihkan cukup baik.

Anda boleh melangkau semua masalah Alergi dan potensi jangkitan sinus ini dengan menggunakan pengukus muka sendiri di rumah. Kapal ini boleh disediakan di bilik mandi atau bilik tidur anda dan mudah untuk beroperasi. Anda hanya perlu isikan tangki air, hidupkan dan menikmati faedah-faedah. Di samping itu, anda boleh menambah ubat-ubatan herba Cina atau minyak untuk meningkatkan kesan Wap.

Selain melegakan resdung, anda akan dapati bahawa stim meningkatkan kulit anda dengan menyebabkan liang-liang untuk membuka dan melepaskan toksin dan alergen. Beralih kepada sejuk kabus dari wap juga akan membantu untuk melembapkan kulit dan sinus semasa humidifying dalam bilik serta anda yang membekalkan faedah kesihatan yang lebih panjang.

Untuk menggalakkan sinus yang sihat dan pengurangan dalam jangkitan, ia adalah terbaik untuk menggunakan pengukus sendiri rumah daripada untuk menggunakan bilik-bilik wap di tempat-tempat awam, seperti gimnasium. Ini adalah kerana anda boleh mengawal persekitaran rumah anda dan anda mampu untuk mengambil kesempatan daripada manfaat wap anda sendiri.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *