Mengejutkan baru tentang penyakit kencing manis. Kencing manis belakang maklumat

Mengejutkan baru tentang penyakit kencing manis. Kencing manis belakang maklumat

Sudah tiba masanya untuk menamatkan pembohongan mengenai diabetes.

Dalam “dunia daripada penjagaan kesihatan” scamming orang- dan lebih buruk lagi: dengan bantuan “undang-undang-pembuat!”

Wang telah buta doktor dan pengamal perubatan Ijazah yang mereka yang kini RELA * menumpaskan * kebenaran mengenai kencing manis-kawalan, pengurusan, dan juga mengubati!

Anda mendengar betul-betul SEMBUH”!”

Ia seolah-olah ia adalah pantang untuk mengatakan perkataan “mengubati” apabila menerangkan apa-apa yang benar-benar menyembuhkan anda.

Jika anda mengatakan “penawar kencing manis” (dan bahkan termasuk apabila anda sebenarnya mempunyai penawar sebenar untuk sesuatu dan bahkan boleh Buktikan ia!), anda boleh mendapat dalam kesusahan.

Pernah tertanya-tanya mengapa tiada satu pun pernah bercakap tentang “menyembuhkan kencing manis”? Mereka akan isi dengan mencari cara-cara untuk “mengawal kencing manis” atau “melegakan simptom kencing manis anda”. Dan sebab yang baik.

Menghalang anda sakit atau sedikit kesakitan tanpa ini semua kebanyakannya keluar untuk melakukan untuk anda sekarang hari – kerana berbuat demikian bermakna anda yang “terpaksa” membeli ubat semua sama berulang-ulang kali, dan sekali lagi, dan… (anda mendapatkan titik!)

Jika seseorang menunjukkan anda bagaimana untuk mengubati kencing manis… mereka tidak akan membuat wang yang banyak dari anda. Bukan? Tetapi jika sebuah perbadanan seseorang menjadikan pukulan yang membantu anda hidup dengan sympoms… mereka akan mendapat wang bulan-selepas-bulan anda, tahun selepas tahun sehingga anda mati. Masuk akal?

Malah, ada pepatah dalam industri ubat-ubatan:

Penawar membunuh keuntungan!

Sekarang bilangan doktor, ahli sains perubatan dan penyelidik bersenjata dengan “jawapan sebenar” telah meningkatkan dan tidak takut kepada “Uncle besar-buli abang!”

Seorang rakan-rakan berani oleh nama Matt Traverso lakukan ini betul-betul!

Bukan itu sahaja, tetapi Matt Traverso telah mengajar dan membantu secara peribadi individu yang mengalahkan penyakit ke titik yang terbukti pesakit benar-benar telah mendapat re-diagnoses sebagai “tidak lagi mempunyai penyakit ini sekali!” (Sesuatu yang adalah cukup banyak selalu dikesampingkan sebagai kemungkinan sama sekali! – dan sekarang yang mungkin terhadap undang-undang!)

Tetapi mengapa kita tidak mendengar tentang maklumat ini daripada Persatuan kencing manis Amerika? Hakikatnya, Persatuan Diabetes Amerika akan memanfaatkan sangat trend semasa kencing manis. Mereka akan dibiayai oleh Syarikat-syarikat farmaseutikal yang kehilangan keluar jika orang reversed keadaan kencing manis yang ada.

Rawatan kencing manis membawa lebih $10 juta ringgit setiap satu jam setiap hari untuk doktor, syarikat-syarikat farmaseutikal dan ujian bekalan perniagaan. Dengan itu jenis wang yang dipertaruhkan Big Pharma akan panjang melampau untuk melenyapkan maklumat tentang alternatif untuk merawat kencing manis dan penawar semula jadi.

Oleh itu adalah tidak tertentu berapa lama kita akan dibenarkan untuk melakukan ini kerana di situ (atas nama “kebebasan” tidak kurang!)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *