Mengecutkan buasir – mencari nasihat terbaik tentang bagaimana untuk merawat buasir anda.

Mengecutkan buasir – mencari nasihat terbaik tentang bagaimana untuk merawat buasir anda.

Buasir adalah sangat tidak selesa. Untuk mengecutkan buasir, ia adalah dinasihatkan untuk mengurangkan protrusion kapal ini. Kapal-kapal ini terdapat sama ada di luar atau di dalam laluan anda dubur, yang biasanya akan jengkel manakala tentera ditambah kepada mereka. Ini adalah disahkan bahawa ia boleh menjejaskan prestasi kerja anda, membuat anda berasa marah. Jika anda ingin menamatkan cepat ini, berikut adalah cara berterus terang untuk menghentikan buasir di trek dengan segera.
Mengurangkan buasir ini, anda mungkin ingin berurusan dahulu dengan kerengsaan dan kesakitan. Ubat semula jadi mungkin boleh membantu mengurangkan buasir dengan kesan sampingan yang lebih kecil dan kos.
Penyihir hazel merupakan rawatan herba yang diiktiraf untuk mengecutkan buasir. Ianya mudah didapati di farmasi atau kedai kesihatan tempatan. Hanya gunakan dalam kuantiti yang diutamakan dan meletakkannya di dalam kapas. Selepas itu, pat perlahan-lahan produk sekata pada bahagian-bahagian yang terlibat. Komponennya ubat-ubatan yang membantu dalam melegakan kerengsaan. Ia boleh menghalang kapal-kapal ini dari pendarahan daripada buasir yang pecah.

Coklat tua Kuda adalah satu lagi remedi semulajadi longgokan yang anda akan dapat menggunakan. Ini adalah biasanya terdapat dalam kapsul atau teh yang semulajadi. Herba ini mempunyai sebatian anti-radang yang mengecut dan mengurangkan kerengsaan dengan buasir. Ia adalah penting untuk permintaan maklumat perubatan dari pakar perubatan sama ada herba ini adalah sesuai untuk anda. Ini menyebabkan interaksi ubat teruk bersama-sama dengan ubat-ubatan semasa anda.
Pek ais boleh digunakan untuk mengurangkan bengkak. Compress sejuk menyebabkan protrusions ini untuk mengurangkan dan mengecut dengan cara memotong dari bekalan darah. Ia boleh bertindak sebagai ejen kebas dan memotong bekalan darah sekitar saluran darah yang terdedah.
Profesional perubatan anda mungkin mencadangkan rawatan perubatan untuk mengecutkan buasir. Longgokan losyen boleh dibeli sebagai ubat over-the-counter untuk. Sifat semulajadi dan anestesia yang hadir dalam krim ini menggalakkan pengurangan buasir. Selain itu, ia juga boleh bertindak sebagai ejen kebas untuk melegakan kesakitan. Faktu boleh ditakrifkan sebagai ubat suppository yang boleh membasmi tanpa rasa sakit buasir.
Kerap diet dan latihan, bantuan dalam mengurangkan buasir. Pengambilan cecair yang mencukupi membantu mencegah sembelit. Serat meningkatkan pergerakan usus dan membantu dalam proses penghadaman untuk mengelakkan sembelit. Sumber-sumber yang kaya dengan serat makanan kekacang, gandum dan epal adalah anda boleh mengambil secara harian. Anda boleh mengambil goodies semulajadi ini–tolak bersalah–sebagai makanan ringan atau makanan. Bersenam membantu pada aliran darah semulajadi dan menghalang halangan sekitar perut arteri dan salur darah anda.
Terdapat banyak kaedah lain yang anda boleh gunakan untuk mengecutkan buasir. Anda mungkin perlu mengambil kira bahawa ubat-ubatan ini mungkin atau mungkin tidak berkesan. Menemui remedi yang sesuai perlu membantu melegakan anda dari buasir dengan cepat. Anda akan jadi bahagia dengan betapa mudahnya anda boleh membuangnya seawal seperti sekarang!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *