Mengecut perut lemak: 5 garis panduan untuk menghancurkan perut lemak, dengan serta-merta!

Mengecut perut lemak: 5 garis panduan untuk menghancurkan perut lemak, dengan serta-merta!

Adakah anda ingin mendedahkan bagaimana untuk mengecilkan perut supaya anda boleh mendapatkan perut yang leper anda sentiasa dicari dan dikehendaki? Jika demikian, anda tidak perlu pergi mana-mana lagi, sebab itu bahan ini maklumat yang saya telah dibina untuk anda mungkin hadir dengan jawapan yang anda ingin untuk jadi cemas!
Seperti yang anda mungkin sudah tahu, sebab utama mengapa majoriti keseluruhan pelan diet kononnya kekurangan apa-apa hasil yang nyata adalah disebabkan oleh hakikat mereka dipengaruhi oleh “Diet fad” yang hanya memberikan keuntungan yang tidak kekal lama di best. Apa sahaja yang anda inginkan adalah sesuatu yang tidak di sini sekarang dan pergi sehari selepas, tetapi maklumat yang anda boleh gunakan untuk baki hayat anda sendiri!
Dengan cadangan yang di bawah, Biar saya beritahu anda satu penyelesaian yang terbaik untuk mengecutkan perut supaya anda boleh menghilangkan lemak perut anda sekali dan untuk semua:
#1: Di tempat yang pertama, untuk memastikan anda boleh mula mengurangkan lemak perut, anda mungkin perlu melepaskan makanan yang tidak sihat: goreng makanan, adanya manis, minuman caffeinated, kebanyakan jus buah-buahan, bir, tepung putih, kerepek kentang dan roti putih. Semua item ini adalah sangat tinggi kalori, karbohidrat yang buruk, trans-lemak dan lemak tepu; bukan sahaja itu, mereka meningkatkan paras kolesterol anda dan mereka juga nyah-pecutan keupayaan pembakaran lemak anda. Sebaik-baiknya sebaliknya, menggantikan barangan makanan tersebut dengan buah-buahan segar, barangan yang sihat, sayur-sayuran segar, dan apa-apa dengan protin yang berkualiti dalam!
#2: Petua ini untuk cara terbaik untuk mengecutkan perut mungkin bunyi hokey, namun ia memang berkesan! Ia dikenal pasti sebagai kaedah “rub perut”, dan cara ia berfungsi dalam syak bahawa haba dari tangan anda akan masuk ke dalam sel-sel lemak anda dalam perut anda dan membuang mereka kerana anda melakukan manuver ini. Cara untuk melakukannya adalah untuk rub kedua-dua tangan bersama-sama penuh semangat sehingga tangan akan benar-benar Panas, seperti apa yang anda akan mungkin lakukan apabila menggigil di luar dan anda perlu stay sendiri sekitar unggun api yang panas.
Walau bagaimanapun, selepas tiga puluh minit kepada 60 saat, akan mengambil salah satu tangan anda dan Sapukan di bahagian perut anda yang kembung untuk kira-kira setengah minit (30 saat atau lebih). Anda perlu melakukan teknik ini selama kira-kira 2-3 minit dua kali setiap hari, sebaik-baiknya sebelum anda pergi tidur dan sebaik sahaja anda membangunkan keesokan harinya. Juga, menjana haba pada perut akan membantu badan anda memecahkan makanan banyak lebih baik Selain itu!
#3: Seperti yang saya selalu katakan, perut crunches tidak sangat berguna apabila ini yang hanya senaman yang anda lakukan, itulah saya saya menggalakkan anda untuk senaman seluruh badan, bukan sahaja kawasan perut anda. Sebaik-baiknya sebaliknya, mengintegrasikan kardio dengan calisthenics, latihan rintangan, angkat berat mungkin bahkan jika anda mahu melihat hasil pengurangan berat badan anda, sejak rutin senaman ini apabila menyertai bersama-sama Buang lebihan lemak daripada seluruh badan dan anda akan mendapat otot, yang boleh menjadi indah!
#4: Bagi anda yang ingin mengecilkan perut, saya nasihatkan anda untuk mengambil makanan yang mengurangkan berat badan ini: putih telur, ikan salmon, cod minyak hati ikan, limau gedang, tomato, bawang putih, dan walnut. Item jenis ini mengandungi vitamin pemakanan dalam diri mereka yang akan mencairkan lemak perut mudah apabila dimakan secara kerap dan berterusan.
#5: Setakat pergi bersenam, saya ingin mencadangkan bahawa anda melakukan squats calisthenics (menggunakan badan sendiri dan tidak berat) selama 5-10 minit tanpa memerlukan Keluar! Apabila anda melakukan squats, badan anda akan buat sementara menyingkirkan tahap bernafas oksigen yang memaksa ia membuat lebih banyak oksigen dan membakar berat badan yang tidak diingini dari perut anda yang sangat baik. Jika anda mungkin boleh melakukan senaman ini 3 – 4 kali setiap minggu bersama-sama dengan program diet yang betul, anda akan menghilangkan inci pada pinggang anda dalam masa yang singkat!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *