Mengawal kudis kulit kepala dan kulit kepala sensitif dengan zink PCA

Mengawal kudis kulit kepala dan kulit kepala sensitif dengan zink PCA

Anda terpaksa masalah kulit kepala untuk seberapa lama yang anda boleh ingat; kelemumur, gatal-gatal, kulit kepala sensitif dan kudis kulit kepala juga. Tidak selesa. Memalukan. Maddening. Anda telah bereksperimen dengan semua jenis terapi shampoos preskripsi kedua-dua dan di kaunter-kaunter tetapi tiada seorang pun daripada mereka yang menguruskan untuk bekerja bagi yang jauh, jika pada semua. Beberapa bulan yang lalu ia hampir seolah-seolah-olah kulit kepala anda adalah membersihkan dengan sendirinya tetapi kemudian hanya minggu lepas ia mengambil giliran parah lagi. anda kini sudah bersedia untuk mempertimbangkan apa sahaja.

## Mengapa ini bloody sukar? Kita tidak bercakap tentang membelah atom. Saya pada dasarnya telah diberikan idea pernah memiliki atas berwarna gelap.

Ia adalah mengecewakan terpaksa mengalami bukan sahaja gejala-gejala yang tidak selesa untuk kulit kepala tidak sihat tetapi juga terus-menerus untuk menentang serpih memalukan. Masalahnya ialah bahawa begitu banyak sehingga dipanggil penyelesaian akan terus terang tidak berkesan merawat masalah asas dan produk-produk yang dipasarkan sebagai ubat adalah benar-benar hanya dikeluarkan kepada gejala-gejala alamat.

## Apa sebenarnya yang sedang berlaku dengan kulit kepala saya?

Ringkasnya folikel rambut anda dilengkapi dengan kelenjar yang dikenali sebagai kelenjar minyak yang membaiki untuk merembes minyak (dikenali sebagai sebum) yang mengekalkan rambut sihat dan fleksibel. Masalah timbul jika kelenjar di berkontraksi dan lebihan sebum berakhir yang dirembeskan. Bilakah ini berlaku folikel mendapat jangkitan plugged dan sering bakteria boleh berlaku. Jangkitan ini boleh membawa kepada keradangan, kerengsaan dan seborrheic dermatitis. Ini dijangkiti liang yang tersumbat akan sukar untuk mengosongkan. Apa yang diperlukan adalah produk yang akan menyerang agen bakteria dan membawa kelenjar minyak kembali dalam barisan. Mujurlah terdapat pca zink.

## Saya yakin saya telah cuba zink sebelum. Bagaimana barangan pca zink ini adalah berbeza.

Zink PCA (juga dikenali sebagai Zinc pyrithione) bukanlah hanya zink tetapi sebaliknya zink garam asid Carboxylic L-Pyrrolidone dan ia mempunyai sifat-sifat anti-bakteria kuat yang diperlukan untuk melawan sebarang jangkitan bakteria. Lebih kepada titik walaupun adalah bahawa ia pada dasarnya menghalang enzim yang bertanggungjawab catalyzing pengeluaran dihydroxytestosterone, iaitu hormon yang mengawal selia aktiviti kelenjar minyak.

## Hmmm, baik yang sudah tentu BERBUNYI luar biasa. Di manakah saya boleh mendapatkan barangan ini?

Jika anda pergi ke dalam talian dan google “zink pca syampu” anda akan cepat mula melihat keputusan. Ia adalah penting bahawa anda memilih tapak yang kelihatan boleh dipercayai. Mencari tapak yang benar-benar boleh bercakap authoritatively tentang sifat-sifat perubatan produk, testimoni kukuh dengan jaminan kepuasan belakang wang.

Terdapat tiada keperluan, pada masa kini mengalami ketidakselesaan, kesakitan dan indignity daripada yang serpih. Cari syampu dengan Zinc Pyrithione atau PCA zink dan mula melihat keputusan yang dilihat cepat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *