Mengatasi latihan dataran tinggi dengan pemakanan yang dinamik

Mengatasi latihan dataran tinggi dengan pemakanan yang dinamik

Tidak kira bagaimana anda latihan, pada tahap tertentu, anda akan sampai ke dataran tinggi yang anda hanya tidak boleh lebih.

Apabila anda sedang bulking up, ini adalah kerana otot-otot anda tidak mempunyai pemakanan yang mencukupi untuk terus berkembang. Seperti anda bersenam dan Keretapi, peningkatan jisim otot anda dan anda menjadi kuat dan anda mungkin perlu menambah jumlah protein yang anda makan untuk mengekalkan fizikal anda berkembang.

Begitu juga, jika anda sedang memotong kembali kemajuan anda boleh diperlahankan kerana pemakanan berlebihan adalah menghadkan kadar kehilangan lemak.

Apabila ia datang kepada pemakanan, perubahan kecil dalam diet anda boleh bermakna perubahan besar kepada badan anda.

Keperluan pemakanan anda sentiasa berubah dan mencapai pelan pemakanan terbaik untuk kecergasan yang optima merupakan satu tugas yang kompleks. Meningkatkan kecergasan anda dan sebagai perubahan badan anda, anda perlu sempurnakan pemakanan anda untuk terus membuat kemajuan. Ini dipanggil pemakanan yang dinamik.

Apabila anda sampai ke dataran tinggi, pakar-pakar kecergasan menyarankan bahawa anda menyesuaikan pengambilan kalori harian yang anda oleh 500 kalori untuk tempoh seminggu. Jika anda lihat tidak menyebabkan anda kemudian membuat pelarasan yang selanjutnya.

Sesetengah orang gagal untuk mengiktiraf keperluan untuk perubahan ini dan tegar berpegang kepada pelan pemakanan bercetak yang sama yang berkhidmat mereka baik pada permulaan program kecergasan mereka.

Orang lain sedar bahawa mereka perlu membuat perubahan tetapi sukar untuk mengetahui apa yang perlu dilakukan.

Apa yang mereka semua mempunyai persamaan adalah bahawa mereka risiko membuat kemajuan yang lebih perlahan atau malah ada kemajuan, walaupun mengekalkan sukar senaman dan program latihan.

Apabila ia datang kepada pemakanan, perubahan kecil dalam diet anda boleh bermakna perubahan besar kepada badan anda.

Ia adalah mudah untuk bekerja bagaimana untuk menukar jumlah kalori yang anda makan setiap hari tetapi memastikan bahawa anda mendapat betul-betul betul nisbah karbohidrat, protein dan lemak adalah penting dan ini adalah di mana kebanyakan orang pergi salah. Pengiraan ini adalah rumit dan tanpa bimbingan daripada pakar dalam bidang ini, ia adalah mudah untuk membuat perubahan yang salah atau tidak cukup hak orang.

Jika anda terus melakukan perkara yang sama, anda akan mendapat keputusan yang sama – tetapi menggunakan pemakanan yang dinamik akan membawa perubahan yang anda perlu buat untuk mendapatkan di atas dataran tinggi anda.

Pakar-pakar bersetuju mengenai perkara ini dan lelaki kecergasan majalah menyimpulkan ia ketika mereka berkata:

“Jika anda belajar bagaimana untuk makan dengan betul, anda boleh dua faedah latihan anda; kerajinan badan yang anda mahu dalam masa separuh daripada”.

Jadi, sama ada anda memutuskan untuk menggunakan program seperti rancangan: satu dengan yang unik dinamik pemakanan Technololgy yang bekerja segala-galanya secara automatik untuk anda dalam beberapa saat, atau melakukannya dengan cara yang keras dan mengira keperluan anda secara manual, pemakanan yang dinamik akan menghasilkan keputusan kecergasan yang anda mahu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *