Mengambil pendirian menentang kanser payudara

Mengambil pendirian menentang kanser payudara

Mengambil pendirian terhadap kanser payudara. Bulan Oktober adalah bulan kesedaran kanser payudara.

Hampir semua orang tahu seseorang yang terjejas dengan kesan-kesan buruk kpd — ibu anda, saudara anda, kawan-kawan anda… mungkin juga diri sendiri.

Jadi sementara anda menyokong kesihatan anda dan kesihatan keluarga anda, anda juga boleh membantu perjuangan memerangi kanser payudara!

Kerana kanser payudara adalah kanser paling biasa di punca kedua utama kematian kanser di kalangan wanita di Amerika Syarikat–dengan lebih 2 juta wanita dan wanita hidup di Amerika Syarikat yang telah dirawati–bantuan sokongan punca dan meletakkan akhir penderitaan yang perlu melalui menyokong kempen-kempen kesedaran di komuniti anda.

Ingat, pemeriksaan mamografi tahunan dan bulanan self-tests langkah-langkah yang penting untuk mengambil untuk kekal sihat. Apabila kanser payudara dikesan pada peringkat yang awal pembangunan, beberapa pilihan rawatan yang berkesan disediakan.

Di samping itu, saya mencadangkan bahawa wanita yang berpendidikan mengenai kanser payudara. Ini bermakna mendidik diri anda, keluarga anda dan rakan-rakan anda tentang faedah menggabungkan ubat-ubat herba semula jadi ke dalam regimen anda, bersama-sama dengan mengikuti gaya hidup yang sihat.

Banyak maklumat juga boleh didapati di internet hari ini untuk membantu anda membuat pilihan yang bermaklumat mengenai kesihatan anda. Oleh itu, benar-benar terdapat alasan tidak tahu mengenai kanser payudara.

Perubatan kemajuan dalam mengenalpasti dan merawat kanser payudara terus meningkatkan kadar pemulihan. Walau bagaimanapun, kami masih perlu terus melakukan apa sahaja yang kita boleh meningkatkan kesedaran dan Pendidikan mengenai kanser payudara.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *