Mengambil langkah pertama untuk jangka panjang penjagaan perancangan

Mengambil langkah pertama untuk jangka panjang penjagaan perancangan

Semua orang bimbang tentang masa depan kos penjagaan dan mereka tahu perancangan rawatan jangka panjang adalah satu kemestian tetapi mereka tidak tahu dengan tepat di mana dan bagaimana untuk memulakan.

Walaupun hanya 10 juta rakyat Amerika kini mempunyai perancangan jangka panjang (LTC) penjagaan ia tidak bermakna bahawa seluruh penduduk tahu apa kos penjagaan yang tinggi yang boleh lakukan untuk kewangan mereka, keluarga dan kehidupan mereka per se.

Mengambil kira tertentu pertumbuhan dan kestabilan ekonomi, masyarakat tidak boleh dipersalahkan kerana terlalu sedar tentang cara mereka berbelanja. Mereka tidak mudah untuk dipersalahkan untuk berfikir bahawa insurans kesihatan mereka akan membantu mereka menampung perbelanjaan mereka pada LTC sekiranya mereka memerlukan suatu hari nanti. Apa yang semua orang perlu adalah beberapa panduan dari pakar-pakar bidang LTC.

Walaupun terdapat organisasi LTC yang kerap menerajui ceramah atau program-program yang bertujuan untuk mendapatkan semua orang merancang keperluan penjagaan kesihatan mereka mungkin selepas bersara, usaha mereka tidak akan menghasilkan hasil yang diharapkan Jika syarikat-syarikat besar dan kecil tidak melibatkan diri dalam kempen untuk perancangan LTC. Mereka hanya boleh lakukan ini jika mereka mengikuti persidangan LTC yang dijadualkan di kawasan mereka. Dengan mendaftar pekerja-pekerja mereka untuk pelbagai perbincangan LTC, majikan akan membantu pelbagai uninsured rakyat Amerika mengambil langkah pertama untuk mencapai rancangan LTC mereka.

Sekarang jika mereka enggan keluar uang wang untuk persidangan LTC kerana kekangan bajet, majikan hanya boleh mencari secara percuma LTC program yang akan dijadualkan untuk mengambil tempat di kawasan kejiranan mereka. Ambil 3 4 dalam kempen perlu lebih sebagai contoh. Semua ia dari orang-orang ini perhatian mereka dan faedah dan tiada yang lebih.

Apabila individu yang menyedari kepentingan mempunyai pelan LTC, beliau secara automatik boleh mengambil tindakan.

Nasihat jangka panjang penjagaan perancangan

Sementara itu, orang ramai perlu menjaga telinga mereka dan mata terbuka untuk mendapatkan maklumat yang berguna dan nasihat dari pihak berkuasa LTC. Apa gunanya mengadakan simposium pada kos LTC dan jenis tetapan yang berbeza-beza apabila tiada siapa yang mendengar?

Menurut LTC profesional, seseorang individu dapat mengenali penjagaan kesihatan pada masa hadapan perlu pertama sebelum dia boleh struktur rancangan LTC beliau. Justeru itu, setiap individu perlu mengambil perjalanan yang biasa dengan doktor kerana keadaan kesihatan beliau kini akan menentukan apakah dia dapat mungkin perlu esok. Beliau juga perlu merujuk kepada sejarah kesihatan keluarga kerana ini akan memberitahunya jika beberapa gangguan kesihatan yang serius yang berjalan dalam darah-Nya atau tidak.

Mengenali seseorang masa depan penjagaan kesihatan keperluan adalah hanya satu aspek perancangan manakala yang lain adalah perkenalan dengan kos LTC. Walaupun ia adalah penting untuk menyedari kos di negeri anda tinggal, mengetahui angka-angka yang tepat dalam bandar anda atau bandar akan menjadi lebih berguna terutamanya jika anda mempunyai rancangan untuk bergerak di tempat lain selepas bersara.

Terdapat perkara-perkara lain yang anda perlu mengambil kira dalam penjagaan jangka panjang, perancangan yang penasihat kewangan anda atau penjagaan jangka panjang (LTCI) insurans pakar boleh menerangkan secara meluas. Hanya melihat kepadanya bahawa anda mendekati mereka secepat mungkin kerana dalam penjagaan jangka panjang perancangan masa merupakan intipati.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *