Mengambil “Kerja” daripada kecergasan dan penurunan berat badan!

Mengambil “Kerja” daripada kecergasan dan penurunan berat badan!

Bagaimana anda ingin mendapatkan senaman yang lengkap, kehilangan lemak dan mendapatkan dalam bentuk terbaik hidup anda dalam masa 4 minit sahaja setiap hari? Penyelidikan baru mencadangkan bahawa ini adalah tidak mungkin sahaja, tetapi adalah satu kenyataan saintifik.
Izinkan saya bertanya satu soalan, jika anda pergi ke stadium setiap hari dan berlari tangga hanya keras seperti yang anda dapat selama 1 minit, anda akan dapat meliputi jarak yang lebih banyak dan lebih cepat dalam tempoh 1 bulan? Pasti anda akan. Ini memberikan anda kesan latihan yang dalam hanya 1 minit.

Sebab perkara ini berlaku adalah bahawa badan anda perlu bekerja keras, mewujudkan hutang oksigen yang memaksa badan anda untuk mencipta asid laktik. Ini adalah keputusan yang anda dapat apabila anda keletihan badan anda. Jika anda hanya pergi berjalan pantas selama 20 minit terdapat tiada hutang oksigen, anda sebenarnya boleh berjalan minuets 20 yang lain. Tetapi yang pecah keras yang pendek akan keletihan badan anda. Ingat, ini adalah hanya satu minit prestasi yang keras.

Apabila anda mencipta hutang oksigen, yang seterusnya menjadikan badan anda membakar lebih banyak kalori dan menghasilkan dan asid laktik metabolisme badan anda meningkatkan hormon pertumbuhan. Ia akan mengambil masa beberapa jam untuk metabolisma lebih rendah lagi. Ini adalah asas kepada kejayaan yang baru ini. Anda bekerja keras selama 1 minit, 4 kali sehari dan anda akan mendapat latihan yang besar yang membuat perbezaan.

Sekarang, cuba ini. Katakan anda tidak mempunyai tangga, hanya pergi ke luar dan larian selama 1 minit untuk seberapa lama yang anda boleh sehingga 1 minit. Sebaik sahaja anda berhenti, menjejaki untuk melihat berapa lama ia mengambil masa bagi denyutan jantung anda jatuh ke bawah ke tahap yang normal. Saya akan bersedia untuk mengatakan bahawa ia akan mengambil masa 5 hingga 15 minit. Ini juga akan meletakkan anda selama 20 minit setiap hari senaman kardio yang semua doktor mengesyorkan untuk jantung sihat. Ini dapat dilakukan dengan sebuah treadmill, stepper tangga atau mana-mana Mesin senaman lain yang menyebabkan badan anda gagal dalam 1 minit atau kurang.

Sekarang, berapa keras ia akan bagi anda untuk mengambil hanya 1 minit, 4 kali sehari dari jadual anda sibuk? Tiada ½ jam memandu ke gimnasium, tiada peralatan yang besar, tiada menunggu selaras untuk Mesin di gimnasium. Hanya 4, 1 minit “pecah” melalui keluar sehari selama 4 hari seminggu. Itulah sejumlah hanya 16 minit seminggu untuk Kurangkan lemak, nada otot dan menjaga hati anda dalam bentuk atas Petua.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *