Mengabaikan kesilapan beliau bekas teman lelaki dan dia akan melihat anda – Tip-Tip yang paling berkesan untuk membawa dia kembali

Mengabaikan kesilapan beliau bekas teman lelaki dan dia akan melihat anda – Tip-Tip yang paling berkesan untuk membawa dia kembali

Kesilapan terbesar yang anda boleh, selepas perpecahan yang menjadi obses dengan bekas kekasih anda mendapatkan kembali teman lelaki. Ia akan menjadikan anda membosankan kepada rakan-rakan anda kerana semua anda boleh bercakap tentang Nya. Kawan-kawan anda akan sympathize dengan anda dan mahu membantu, tetapi mereka akan dimulakan tidak lama lagi untuk mengelakkan anda. Yang obses dengan dia akan menyebabkan anda kehilangan bukan sahaja rakan-rakan anda tetapi anda bekas teman lelaki juga.

Kesihatan anda akan mengalami tidak makan dan tidur dan anda akan menjadi kacau-bilau yang emosi. Anda juga akan mengejar ex anda dan apabila dia melihat anda dalam keadaan ini, dia akan gembira beliau broke up dengan anda. Bekas kekasih anda akan melihat anda sebagai seorang yang lemah, terdesak dan tidak ada seorang pun boleh dikira dalam krisis. Adakah ini cara untuk pergi mendapatkan lelaki yang anda suka? Sudah tentu ia tidak.

Bukan mengejar dia, anda harus boleh mengabaikan Nya. Apabila beliau broke up dengan anda dia ingin menjadi semata-mata supaya dia boleh berfikir. Anda perlu menghormati kehendak beliau. Cuba untuk memaksa engkau kepadanya akan hanya buat dia tarik lebih jauh. Orang sentiasa mahu apa yang mereka cant mempunyai, dan anda perlu membuat bekas anda teman lelaki berfikir bahawa dia tidak lagi boleh mempunyai anda. Yang mungkin kedengaran pelik, kerana dengan memecahkan dengan anda, dia adalah menunjukkan dia tidak mahu anda lagi.

Beliau mungkin telah dipecahkan dengan anda kerana beberapa sebab. Tetapi jika anda telah mempunyai hubungan yang baik, bukan kerana dia tidak mahu anda lagi. Dia mungkin telah menjadi bosan atau dia mungkin berasa kurang disanjungi. Dalam kedua kes, anda harus memberikan beliau banyak ruang. Tinggal dari dia akan membuat anda lebih menarik kepadanya daripada kesesakan kepadanya. Kerana lelaki jatuh cinta dari jarak jauh, lebih banyak ruang anda memberinya, lebih cepat dia akan menyedari bahawa dia masih mencintai anda.

Lagi beliau adalah dari anda, lebih baik anda akan kelihatan kepada-Nya. Beliau akan mula mengingati anda sifat-sifat yang baik dan punca perpecahan akan hilang. Dengan mengabaikan dia, anda akan memberinya masa untuk menyedari kesilapan beliau dalam kehilangan anda. Ia akan mengambil masa kira-kira sebulan mempunyai kenalan dengan dia, bagi dia mula berasa begini. Jadi, anda perlu bersabar dan memberinya masa untuk lepaskan anda.

Apabila kira-kira sebulan telah berlalu sejak dia buat telah mendengar daripada anda, menghantar e-mel. Tidak memanggil beliau kerana anda mungkin mula menangis. Membuat e-mel yang pendek dan tidak meminta-minta. Hanya mengatakan bahawa anda mengucapkan terima kasih kepadanya bagi masa yang baik, anda telah bersama-sama dan sayang yang ia terpaksa berakhir dengan cara ini. Semoga baik pada masa akan datang dan menamatkan e-mel. Kemudian memberinya seketika untuk berfikir ini ke atas dan dia akan bersedia untuk membuka komunikasi dengan anda lagi. Tidak lama selepas itu, anda akan mendapatkan anda bekas teman lelaki kembali untuk selama-lamanya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *