Menetapkan satu matlamat dos L-Arginine (nitrik oksida)

Menetapkan satu matlamat dos L-Arginine (nitrik oksida)

Matlamat dalam mengambil sebarang makanan tambahan adalah untuk mencari jumlah dos dan kekerapan mengambil suplemen itu yang menyediakan badan anda dengan manfaat berterusan. Secara semula jadi, sebelum memutuskan dos yang anda akan mengambil apa-apa tambahan, anda perlu terlebih dahulu melakukan beberapa kajian untuk menentukan julat selamat atau maklumat dos tambahan itu Apakah. Anda benar-benar boleh mempunyai terlalu banyak perkara yang baik apabila ia datang kepada pemakanan Diet. Jika bagi apa-apa sebab anda tidak pasti tentang keupayaan anda untuk mengendalikan jumlah dos yang disyorkan, berunding dengan doktor anda. Jika anda sedang mengambil sebarang ubat atau sedang menerima rawatan bagi kanser atau sebarang penyakit lain, anda tidak perlu memulakan rutin pemakanan tambahan sehingga anda telah membincangkan pilihan anda dengan doktor anda.

Seperti yang anda mula menetapkan matlamat dos L-Arginine anda, anda perlu mengambil keperluan badan anda sendiri kira. Tetapi sesuatu yang anda perlu juga diingat dengan satu tambahan L-Arginine adalah berapa banyak tambahan yang diserap oleh pelbagai organ badan sebelum ia mempunyai peluang untuk mencapai semua mimpi kapal-kapal. Dalam kes L-Arginine titik ini adalah secara khususnya penting kerana terdapat banyak jenis badan yang akan menyerap tambahan oleh lebih daripada separuh kerana ia melalui usus kecil dan hati. Malah, sebahagian besar daripada tambahan berakhir yang diserap dari badan dalam bentuk sisa. Ini adalah mengapa apabila merancang jumlah dos, ia adalah penting untuk mengambil penyerapan kira. Jika anda tidak mengambil dos yang lebih tinggi daripada L-Arginine, ia mungkin tidak cukup untuk melakukan apapun yang baik seperti yang tidak sangat rendah hanya akan menyapu keluar dari badan sebelum ia mempunyai kesempatan untuk memberikan apa-apa manfaat. Dos anda seharusnya cukup untuk L-Arginine untuk akhirnya masuk ke dalam sel-sel yang di mana ia boleh ditukar menjadi oksida nitrik yang sekali gus memberi manfaat kesihatan jantung.

Satu lagi perkara yang perlu diambil kira adalah amaun L-Arginine anda mengambil melalui diet anda. Kebanyakan individu secara semula jadi akan mengambil antara 1-2 gram L-Arginine dalam satu hari yang diberikan (lebih dekat untuk 2 gram tandakan jika anda makan banyak daging merah). Ini perlu diambil kira seperti jumlah penggunaan L-Arginine adalah terbaik terhad kepada 9 gram sehari, namun beberapa kegunaan hari menunjukkan 20 gram kualiti Arginine telah menghasilkan keputusan yang baik. Ramai pakar mengambil ini setiap hari penggunaan L-Arginine kira apabila mencadangkan tahap dos untuk L-Arginine dan mengesyorkan bahawa tidak lebih dari 6 gram ditambah supaya pesakit untuk kekal dalam julat yang sihat. Pakar juga mencadangkan bahawa sekurang-kurangnya 4 gram L-Arginine ditambah bagi meningkatkan pengeluaran nitrik oksida selepas proses penyerapan semulajadi badan. Jika anda mengambil banyak daging merah, 4 gram sehari mungkin lebih daripada mencukupi, jika anda tidak berbuat demikian, maka 4 gram L-Arginine mungkin tidak cukup. Contoh-contoh memberikan hujah di sebalik mengapa ia adalah lebih baik bagi individu untuk menetapkan matlamat dos sendiri. Tidak ada dua orang yang serupa dan oleh itu tiada dua sistem penghadaman atau make-ups bahan kimia yang serupa dan tambahan yang berbeza akal sempurna.

Satu lagi faktor yang menarik untuk mengambil kira kerana anda sedang merancang bagaimana untuk memasukkan tambahan anda ke dalam kehidupan seharian anda adalah apabila siang hari tambahan akan Adakah anda paling baik. L-Arginine adalah tambahan yang mempunyai kesan Tempahan manfaat apabila ia diambil betul-betul sebelum tidur. Ini adalah kerana badan menghasilkan sel-sel nitrik oksida yang sedikit apabila ia tidak bergerak (aka semasa anda tidur). Ini adalah mengapa kebanyakan orang mengalami serangan jantung pada malam atau awal pagi. L-Arginine boleh berusaha untuk membekalkan tubuh anda dengan oksida nitrik yang diperlukan pada waktu Bilakah ia memerlukannya kebanyakan. Bagi mereka yang ingin menambah dos mereka dua kali sehari; separuh daripada gram yang dicadangkan harus diambil pada waktu malam dan lain-lain separuh boleh diambil pada waktu pagi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *