Menerangkan makanan yang baik

Menerangkan makanan yang baik

Adakah terdapat kaedah-kaedah yang perlu anda ikuti untuk pemakanan yang baik? Adakah terdapat perkara-perkara tertentu yang anda tentu perlu lakukan sekiranya anda ingin berjaya? Sesungguhnya ada beberapa perkara yang anda benar-benar harus menjauhkan diri dari tetapi apakah mereka?

Benar-benar, berfikir tentang perkara-perkara ini untuk seketika.

Saya akan menjadi yang pertama untuk mengakui bahawa ia adalah amat sukar untuk membuat perubahan dalam kaedah-kaedah yang anda tinggal, hanya kerana ia adalah sukar untuk mengubah tabiat anda. Anda kuat ingin membuat perubahan mestilah disertakan dengan satu set sebenar langkah-langkah yang anda boleh ikuti supaya anda boleh berjaya.

Apa yang anda mahu adalah sesuatu yang anda boleh mengawal. Menemui cara untuk melakukannya adalah sesuatu yang saya boleh membantu. Kerjaya saya keseluruhan telah dibelanjakan memimpin manusia supaya mereka boleh membuat perubahan kepada tabiat mereka dan peraturan mereka. Saya telah membangunkan kebolehan yang benar-benar baik untuk berbuat demikian. Apabila seseorang berubah tabiat dan peraturan mereka, mereka mendapati bahawa segala-galanya berubah. Mereka mengubah tabiat mereka makan dan tidur. Mereka melihat perubahan dalam bagaimana mereka kelihatan seperti yang mereka lihat di cermin dan mereka berasa berbeza apabila mereka bangun dari tidur setiap pagi. Prestasi mereka secara harian serta perubahan sama ada mereka melakukan perkara-perkara rutin atau bermain sukan.

Ini adalah 8 peraturan yang perlu diikuti:

1. Anda benar-benar mesti makan sesuatu setiap dua hingga tiga jam.
2. Adakah anda makan ini kerap setiap hari? Anda tidak perlu mengambil makanan yang keseluruhan setiap dua hingga tiga jam tetapi anda benar-benar mesti makan antara enam dan lapan berbeza menu yang sesuai dalam garis panduan yang terdapat di bawah.
3. Termasuk beberapa bentuk protein tanpa lemak dengan setiap kursus.
4. Semak menu anda jika ia mempunyai “haiwan elemen” kepadanya? Jika anda tidak berbuat demikian maka anda perlu untuk membuat perubahan. Jika anda seorang vegetarian maka anda perlu mencari satu bentuk protin yang datang daripada haiwan dan termasuk ia setiap masa yang anda makan.
5. Makan sayur-sayuran anda setiap kali anda makan sesuatu.
6. Ya, memang benar. Apabila anda makan setiap dua hingga tiga jam, anda perlu makan satu bentuk protin berkualiti serta beberapa sayur-sayuran. Menambah beberapa buah-buahan sekali-sekala tetapi jangan lupa sayur-sayuran anda.
7. Matlamat untuk makanan keseluruhan.
8. apa yang anda makan sepatutnya datang daripada makanan keseluruhan. Kocak diet dan suplemen minuman Baiklah kadang-kadang tetapi kebanyakan pengambilan anda harus dari seluruh makanan yang kebanyakannya belum diproses.

Anda mungkin telah telah dipadam dari bunyi beberapa kaedah-kaedah yang di atas – nombor umum dalam enam. Terdapat sisi yang positif ini walaupun. Adakah anda tahu mengenai 10% peraturan pemakanan. Ini adalah minuman atau makanan yang anda boleh makan walaupun kemudian tidak mengikut peraturan-peraturan di atas dan anda boleh memilikinya sepuluh peratus daripada masa. Anda benar-benar tidak perlu seratus peratus pengikut pemakanan anda untuk berjaya. Terdapat hanya peratusan yang kecil daripada perbezaan antara mematuhi rancangan 90% masa dan 100% daripada masa.

Pastikan anda mengambil masa untuk mengira berapa banyak menu yang sama dengan sepuluh peratus daripada usaha anda. Sebagai contoh, apabila anda makan enam kali sehari selama seminggu untuk keseluruhan (DAP) anda akan makan empat puluh dua kali. Sepuluh peratus daripada empat puluh dua adalah kira-kira empat. Dengan pengiraan ini, anda boleh melangkau kaedah empat kali dalam setiap minggu.
Menyediakan makanan anda dengan strategi-strategi dalam fikiran.
Anda akan mendapati bahawa bahagian yang paling sukar untuk membuat pilihan makanan yang baik adalah berpegang kepada lapan langkah-langkah yang dihuraikan di atas. Ini adalah sebab mengapa anda mesti sentiasa bersedia. Jika anda tahu apa yang anda perlu makan tetapi anda tidak memberi mereka makanan yang disediakan, anda akan mendapati bahawa anda berada dalam kesulitan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *