Menempah pelantikan doktor anda menggunakan perisian penjadualan dalam talian

Menempah pelantikan doktor anda menggunakan perisian penjadualan dalam talian

Semua orang tahu bahawa pelantikan doktor boleh menjadi sangat menyusahkan. Sama ada ia sedang menunggu di pejabat atau hanya menempah temu janji, ia seolah-olah seperti perkara-perkara yang boleh menjadi terlalu menyusahkan. Walau bagaimanapun, Terdapat perkhidmatan baru yang indah, yang disediakan untuk membawa kerumitan daripada menyusun temujanji.

EatherWay.com membantu anda menempah pelantikan doktor anda, menawarkan anda salah satu daripada tiga cara mudah untuk menghubungi doktor anda dan mendapatkan janji temu yang anda perlukan.

Faedah-faedah untuk pesakit
Sebagai pesakit, anda boleh mendapat manfaat daripada Perkhidmatan Tempahan di eatherway dengan mencari doktor yang sebenar dengan mencari nombor ID mereka. Selepas anda menemui doktor anda, anda hanya memilih satu masa untuk temujanji dan mengesahkannya, ia tidak boleh mana-mana yang lebih mudah. Anda boleh menempah temujanji di salah satu daripada 3 cara yang berbeza, melalui sms, melalui telefon, atau dalam talian, membiarkan anda memilih perkhidmatan yang bekerja yang terbaik untuk anda. Ini bermakna bahawa anda tidak perlu bekerja dengan sistem dan pergi daripada cara anda, segala-galanya adalah dibina di sekeliling anda dan jadual anda.
Temujanji SMS atau perkhidmatan pesanan ringkas, adalah salah satu kaedah yang paling kerap digunakan kerana mudah digunakan dan maklum-balas segera yang anda dapat. Kerana anda mungkin tidak sentiasa mempunyai komputer berdekatan, anda boleh menghantar mesej kepada doktor sms, terkini perlantikan anda tanpa perlu log masuk ke internet atau menelefon sesiapa pun. Semua yang anda perlu lakukan adalah menghantar sms kepada 56 00 60 70 dan membuat temujanji. Kandungan mesej tersebut adalah hanya ID doktor dan tarikh yang anda ingin jadual. Anda akan mendapatkan mesej balas dengan jumlah masa dan token hampir serta-merta.

Anda juga boleh hubungi atau Tempah secara dalam talian seperti baik, kedua-duanya membolehkan anda untuk memilih doktor dan hari yang anda ingin lihat mereka. Anda kemudian akan mendapat pengesahan pelantikan anda dan boleh yakin bahawa doktor akan bersedia untuk melihat anda pada masa perlantikan. Ini mengambil masa kerumitan daripada menetapkan janji temu.

Manfaat untuk doktor
Sebagai seorang doktor, setelah anda buku pesakit dalam talian mempunyai beberapa manfaat untuk anda. Temujanji pesakit penjadualan membolehkan anda untuk melihat apa tools yang anda perlukan sebelum anda melihat pesakit anda. Mereka juga akan dapat menguruskan masa mereka dengan baik, membiarkan mereka dapat lebih pesakit dalam sehari daripada biasa. Pendekatan diperkemas ini membantu doktor-doktor yang memenuhi pelbagai jenis pesakit, yang membantu kedua-dua pesakit dan doktor.

Cuba hari EatherWay

EatherWay menawarkan cara yang cepat dan tidak menyakitkan untuk membuat janji temu anda, tidak kira anda pengetahuan teknikal. Kemudahan penggunaan adalah kunci di sini, dan
EatherWay menawarkan anda cara untuk menghubungi doktor dalam talian dan buku anda tanpa perlu berurusan dengan kerumitan tetap yang itu. Jika anda telah mencari cara alternatif untuk membuat temujanji anda,
EatherWay adalah jawapan kepada semua masalah anda. Hubungi mereka dan lihat apa yang mereka ada untuk menawarkan semalam!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *