Mendidik, pemasaran dan merawat dengan terapi secara Manual yang integratif

Mendidik, pemasaran dan merawat dengan terapi secara Manual yang integratif

Ralph Havens, menjalankan misi terapi fizikal Hills, klinik berjaya dengan empat ahli terapi fizikal, menyatukan tradisional terapi fizikal dan integratif Manual terapi. Klinik mengisi purata 130 jam rawatan setiap minggu. Mereka akan berkembang dan menjadi terkenal di Selatan California.

Ralph sering berunding dengan pakar lain tentang bagaimana untuk meningkatkan penyampaian perkhidmatan mereka dan lebih baik mendidik pelanggan-pelanggan dan bakal pelanggan mereka. Beliau menjawab soalan-soalan dan saham di antara nasihat beliau dalam artikel ini.

Bagaimana dapat kebanyakan pelanggan mencari anda?

Kebanyakan pelanggan kami menemui kami melalui pelanggan-pelanggan kami yang lepas. Mencari beberapa kami melalui doktor dan lain-lain Kumpulan yang mana, kita telah melakukan “membantu anda membantu diri anda” Seminar.

Apakah cara terbaik untuk mendidik pelanggan tentang kerja-kerja yang anda lakukan?

Sebenarnya, datang untuk salah satu seminar “membantu anda membantu diri anda” kami merupakan cara terbaik. Kami menerangkan mengapa seseorang boleh mengalami kesakitan atau mengapa masalah tidak bertindak balas terhadap rawatan lain, hanya mengambil masa kira atau hanya berehat. Kemudian kami melakukan demonstrasi pada ahli penonton yang telah sakit. Selepas itu kami dalam Kumpulan yang kecil dan kami ahli terapi do mini-penilaian dan membuat syor-syor untuk peserta. Ia merupakan cara terbaik untuk membantu orang ramai sambil menunjukkan kepada mereka bagaimana kita bekerja.

Memberikan beberapa butiran lanjut mengenai pendekatan anda.

Pendekatan kami adalah bahawa kami lihat dan bekerja dengan individu secara keseluruhan. Kita melihat sebab-sebab asas yang mengadakan syarat-syarat fizikal di tempat. Kami menggunakan terapi Manual integratif (IMT), satu kaedah yang dibangunkan oleh Sharon Weiselfish Giammatteo, PT, PhD. integratif Manual terapi terdiri daripada mengesan punca-punca asas dan kemudian merawat masalah supaya keadaan orang yang telah dibersihkan dan kesihatan mereka bertambah baik.

Apakah cara terbaik untuk menggalakkan pengiklanan “dari mulut ke mulut”

Terdapat beberapa cara yang saya telah menemui berguna. Salah satu ialah untuk meminta pelanggan untuk cerita-cerita kejayaan. Kami lakukan ini apabila mereka telah membuat keputusan yang signifikan atau apabila mereka telah “lulus” dari terapi. Kemudian kami menghantar maklumat kepada doktor mereka membuat rujukan atau meletakkannya di laman web kami dengan mereka ok. Kami ada orang-orang besar yang agak sedikit dan ia menunjukkan bakal klien apa boleh didapati. Ia boleh memberi orang harapan.

Nasihat apa yang akan anda berikan kepada seorang pengamal perubatan alternatif dan Complementary yang ingin membuka sebuah klinik yang besar?

Aku cadangkan, perunding kami, strategi kelangsungan hidup. Mereka telah membantu kita untuk mendapatkan perkataan tentang klinik kami dan menunjukkan kepada kita bagaimana untuk mengawal kejayaan kita sendiri. Selain itu, saya akan berkata, apabila memikirkan melakukan seminar atau ceramah atau apa-apa program baru, pertama kajian potensi pelanggan atau pelanggan-pelanggan sedia ada anda untuk melihat apa yang mereka benar-benar mahu dan perlukan. Jika jawapan mereka termasuk sesuatu yang anda boleh bantu, maka apa yang perlu anda lakukan untuk mengembangkan amalan anda menjadi jelas.

Juga belajar tentang skala nada yang membantu anda menentukan siapa boleh Penyewaan, Bomba dan yang akan bernilai kepada anda. Ini telah bertukar menjadi nombor satu-satunya perkara yang telah membantu saya. Ia telah membantu saya mencari pekerja yang bersemangat yang akan membantu dengan misi kami. Kita semua bekerja ke arah matlamat bersama.

Berkata lebih lanjut tentang terapi anda.

Kami adalah sekumpulan ahli berfikiran seperti terapi fizikal khusus untuk membantu pelanggan kami mencapai penyembuhan yang sebenar. Kami telah maju latihan integratif Manual terapi, dan kaedah penyembuhan lain yang membolehkan kita untuk membantu pesakit-pesakit kami mencapai matlamat mereka. Matlamat nombor satu setiap pengamal adalah untuk membantu pelanggan-pelanggan kami.

Setiap ahli terapi kami berdedikasi profesional kendiri kajian dalam seni penyembuhan dan telah mengambil laluan mereka sendiri peribadi untuk pembelajaran dan pertumbuhan. Sebagai hasilnya kami mempunyai satu pasukan profesional yang menggunakan dalam kaedah saintifik dan praktikal untuk membantu pelanggan-pelanggan kami.

Apa yang pelanggan-pelanggan anda seperti?

Kami mempunyai pelanggan yang indah yang akan kecewa dengan kecederaan atau keadaan yang menyakitkan yang telah un-helped oleh doktor dan ahli terapi yang lain. Mereka akan mencari sebab badan mereka mempunyai masa sukar untuk penyembuhan. Mereka mahu belajar bagaimana untuk menghidupkan mereka sendiri badan itu sendiri mekanisma penyembuhan dan kembali ke hidup mereka dan melakukan apa yang membuatkan mereka gembira. Ini adalah orang-orang yang kami membantu.

Ralph Havens

Ralph Havens terapi fizikal misi Bukit yang ditubuhkan pada tahun 1992. Beliau adalah sebuah Lembaga yang disahkan pakar klinikal dalam Ortopedik terapi fizikal. Ralph telah dianugerahkan Ijazah Sarjana Sains dalam terapi fizikal dari Universiti Texas wanita – Houston pada tahun 1985. Beliau memperolehi Ijazah Sarjana Muda dari Universiti Texas A & M pada tahun 1981.

Latihan lanjutan di Ralph disertakan kajian menyeluruh integratif Manual terapi, tisu lembut dan sendi mobilisasi, terapi CranioSacral, Visceral manipulasi, pautan mekanikal dan Counterstrain terikan.

Di samping itu, Imam adalah Naib yang gemar marathon Juara, dengan peribadi terbaik masa 2 hr 28 min 15 sec pada tahun 1990. Dia menikmati membantu pelari, Semua kebolehan, meningkatkan biomekanik mereka, memberi perlindungan daripada kecederaan, dan kembali untuk sukan itu selepas kecederaan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *