Mendiagnosis dan membaiki gagal dalam sistem penjagaan kesihatan

Mendiagnosis dan membaiki gagal dalam sistem penjagaan kesihatan

Satu-satunya perkara yang seolah-olah muncul dalam krisis, adalah desakan daripada semua orang bahawa mereka mempunyai jawapan; dan ini seolah-olah keadaan krisis penjagaan kesihatan dalam Amerika Syarikat Tetapi menetapkan masalah yang lebih canggih daripada hanya tekaan semata-mata; cukup banyak seperti mengenalpasti kecederaan atau penyakit dengan betul sebelum menguruskan rawatan.

Kini terdapat sebuah laman web yang direka untuk membantu mengumpul maklumat tentang sistem penjagaan kesihatan. Ia semata-mata bertujuan untuk mengumpul maklumat dan membenarkan pembaca untuk merumuskan kesimpulan sendiri tentang sistem dan apa yang semakan perlu dibuat.

Masalah kesihatan adalah laman web yang kebanyakan sesiapa yang ingin mengambil bahagian dalam proses membuat keputusan dan memberi cadangan mereka bagi penyelesaian untuk kesihatan penjagaan krisis. Beberapa cara-cara ini boleh lakukan ialah pertama, memberitahu anda cerita atau pengalaman anda mungkin mempunyai dengan dalam keadaan semasa sistem penjagaan kesihatan. Ia adalah perlu untuk mendedahkan apa keadaan yang anda tinggal di serta pekerjaan anda. Maklumat yang dikongsi adalah maklumat bagi orang lain untuk faktor merumuskan penyelesaian mereka sendiri untuk krisis semasa. Cerita-cerita yang juga sangat serupa adalah tidak sama kerana semua berbeza faktor terlibat, membuat penyelesaian dan hasil yang berbeza, tetapi perlu merangka penyelesaian yang berbeza yang boleh dilaksanakan di seluruh spektrum yang luas sistem untuk mendapatkan beberapa idea-idea yang baik untuk penyelesaian dan keputusan.

Walaupun anda tidak mempunyai kisah seram penjagaan kesihatan untuk berkongsi anda harus masih menyemak laman web ini kerana ia boleh membantu untuk mengetahui isu-isu yang wujud dalam sistem penjagaan kesihatan dan untuk memahami perkara-perkara yang boleh kita lakukan untuk mencipta penyelesaian. Maklumat lanjut anda boleh mengumpul lebih sah cadangan-cadangan anda untuk perubahan akan. Anda boleh membaca melalui laman web ini untuk mengumpul maklumat penyelidikan dan juga untuk menggunakan laman web ini untuk terus menulis tentang topik tersebut, pastikan untuk membaca terma penggunaan perjanjian sebelum berbuat demikian namun.

Terdapat banyak ilmu dan banyak maklumat yang diberikan di laman web ini tentang topik penjagaan kesihatan lain yang banyak dan beberapa cadangan penyelesaian yang sangat kreatif, tetapi pastikan bahawa cadangan-cadangan penyelesaian yang anda adalah berdasarkan maklumat fakta yang tidak perlu di sini-Katakanlah atau dibesar-besarkan cerita yang lebih lanjut mengenai drama daripada mencari penyelesaian. Ini akan membuat cadangan-cadangan anda lebih boleh dipercayai, sah dan relevan kepada isu-isu di tangan, memerlukan penyelesaian. Check it out; Penjagaan kesihatan Problems.org, untuk melihat apakah lain lain rakyat Amerika mengalami di seluruh tanah besar ini. Anda akan lebih maklum dengan fakta tentang sistem penjagaan kesihatan AS.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *