Mendedahkan rahsia Kesihatan zakar – senaman untuk seks lebih baik

Mendedahkan rahsia Kesihatan zakar – senaman untuk seks lebih baik

Faedah senaman dan mengekalkan gaya hidup sihat yang jelas, dan kebanyakan orang tidak sedar, sekurang-kurangnya secara teori, aktiviti-aktiviti fizikal yang merupakan faktor penting dalam kesihatan secara keseluruhan. Selain itu, ia adalah mudah untuk melihat mengapa berpegang pada janji jantung mengepam dan pinggang dalam perkadaran yang munasabah boleh membantu apabila ia datang untuk stamina dan berfungsi dalam Bilik tidur. Walau bagaimanapun, kebanyakan lelaki akan terkejut untuk mengetahui bahawa sasaran latihan boleh mempunyai kesan langsung pada Kesihatan zakar dan kehebatan seksual, membantu amp sehingga pengalaman mereka antara lembaran.

Orang-orang yang telah dibersihkan untuk aktiviti fizikal oleh doktor mereka boleh cuba senaman ini untuk faedah-faedah yang ketara di dalam Bilik tidur:

• Crunches – luluh cuba-dan-benar adalah salah satu latihan terbaik untuk mensasarkan otot perut, yang penting apabila ia datang untuk tindakan thrusting yang lelaki bergantung kepada untuk mendapatkan pekerjaan yang dilakukan. Walaupun tidak semua lelaki akan dipotong untuk 6-Pack yang penuh, menambah crunches dan bangun tubi untuk rutin harian boleh membantu meningkatkan tenaga dan stamina katil.

• Pushups – selain kuat abs, bahagian atas badan yang kuat boleh membawa faedah-faedah yang ketara di dalam Bilik tidur. Lelaki yang boleh tahan badannya sendiri boleh bereksperimen dengan pelbagai sudut dan usul tanpa keletihan yang mungkin berlaku bagi mereka yang musculature kurang dibangunkan.

• Mati Lif-Lif mati adalah ideal untuk membangunkan otot belakang yang kuat, yang boleh juga membawa kepada peningkatan kekuatan dan stamina apabila ia datang untuk akrobatik bilik tidur. Mati Lif hendaklah dihubungi dengan berhati-hati, Walau bagaimanapun, kerana ianya mudah untuk dilakukan mereka salah. Menggunakan dumbbell atau barbell di gimnasium boleh berkesan, tetapi orang-orang yang tidak berpengalaman perlu meminta nasihat daripada jurulatih fizikal sebelum mencuba ini semata-mata.

• Menarik dan menolak latihan – dengan pushups, senaman seperti mendayung, sebuah mesin sisian, atau pull-ups boleh membantu untuk membangunkan bahu dan dada, meningkatkan lelaki mengekalkan kuasa dan keupayaan untuk memegang sendiri atau rakan niaga di kedudukan yang jauh.

• Kardio – walaupun kekuatan adalah penting, latihan kesihatan jantung sasaran yang tidak akan terlepas pandang apabila ia datang kepada prestasi bilik tidur. Cekal dan edaran yang optimum tidak hanya diperlukan untuk fungsi erektil; aliran darah yang mencukupi adalah penting dalam mengekalkan kesihatan zakar, kerana ia diperlukan untuk menyuburkan saraf, kulit dan tisu erektil. Hati yang kuat juga bermakna bahawa seorang lelaki boleh terus pergi lebih lama daripada orang yang lebih suka bersenam jauh dari keselesaan di sofa.

Lelaki yang baru untuk latihan fizikal diminta untuk berjumpa doktor untuk penilaian fizikal penuh sebelum bermula pada mana-mana Rejimen kecergasan. Sementara kebanyakan orang boleh mendapat manfaat daripada beberapa jumlah latihan, mengetahui batasan seseorang boleh membantu untuk mencegah kecederaan atau lebih teruk semasa penggunaan fizikal.

Memastikan pakej Prima dan bersedia untuk bertindak
Manakala senaman boleh meningkatkan prestasi di bilik tidur, semua kerja keras seorang lelaki boleh datang ke apa-apa jika kulit zakar Kering, jengkel atau sakit. Mengekalkan kulit zakar well-moisturized dan dalam keadaan yang terbaik boleh membantu untuk memastikan bahawa seorang lelaki yang sudah bersedia untuk seks bila-bila masa peluang timbul.

Makan yang betul adalah penting dalam hal ini, kerana zakar bergantung kepada nutrien tertentu untuk kekal sihat dan responsif. Pelembab yang berkualiti juga memainkan peranan dalam mengekalkan kulit zakar yang licin dan lembut. Selepas mandi harian, menggunakan zakar berkualiti tinggi Kesihatan formula (kebanyakan profesional kesihatan mengesyorkan minyak lelaki 1 lelaki) diperkaya dengan nutrien yang tisu zakar sasaran, seperti vitamin A bagi kulit yang sihat, vitamin C untuk kesihatan peredaran darah dan vitamin E untuk tisu lembut, boleh membantu untuk memperbaiki tekstur kulit zakar dan nada keseluruhan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *