Mendedahkan jari kaki anda dengan Prettytoes – Make-up untuk jari kaki anda

Mendedahkan jari kaki anda dengan Prettytoes – Make-up untuk jari kaki anda

Adakah anda mempunyai parut hodoh atau perubahan warna kaki atau buku lali anda? Ini boleh memalukan, dan dengan cuaca yang memanaskan, anda mahu tidak lebih daripada untuk slaid sandal anda dan biarkan kaki anda bernafas. Dengan pembentukan dari PrettyToes pudar-n-Cover, anda boleh cover-up discolorations hodoh dan parut. Dari pam peep-jari kaki ke platform hirisan selipar dan sandal budak, kaki anda mendapat banyak perhatian dalam musim panas. PrettyToes adalah menyembunyikan kaki yang bukan sahaja meliputi, tetapi membantu pudar parut dan perubahan warna. Ia datang dalam warna-warna yang enam dengan air-asas yang membolehkan ia terakhir jam.

Apa itu PrettyToes?

PrettyToes pudar-n-Cover dibangunkan oleh Dr. Nathan Lucas, yang Lembaga disahkan Podiatrist dan Aesthetician berlesen. Mencipta produk ini bertujuan untuk membantu wanita yang membebaskan diri mereka daripada rasa malu serta stigma sosial dan psikologi yang merasakan diri mereka apabila perlu mendedahkan jari kaki mereka. Tujuan PrettyToes adalah untuk memastikan bahawa wanita tidak lagi perlu menyembunyikan jari mereka atau berasa malu untuk memakai Kasut kaki terbuka dan sandal.

Ia bukan sahaja meliputi kecacatan yang hodoh, tapi lenyap parut hodoh dan discolorations. Ia tahan air dan dengan penggunaan yang berterusan, lenyap kecacatan kecil pada jari kaki anda. Manfaat daripada PrettyToes adalah bahawa ia mengandungi ejen lightening diluluskan oleh FDA yang telah terbukti mengandungi sifat pudar/lampu. Produk ini dirumus untuk kaki dan buku lali dan tidak disyorkan untuk digunakan pada muka atau bahagian-bahagian lain badan.

Jadi anda telah Setapak: Memohon PrettyToes

Jagung yang merupakan pertumbuhan kulit yang membentuk pada jari kaki apabila tulang menolak terhadap Kasut atau lain-lain jari kaki, mewujudkan geseran pada kulit yang tebal. Setapak keras biasanya membangunkan atas dengan jari kaki atau sebelah kaki yang kecil, manakala setapak yang lembut seiras dengan membuka kudis yang membangunkan antara jari kaki. Setapak hampir selalu disebabkan dari memakai kasut yang ketat yang meletakkan tekanan yang berulang-ulang pada jari kaki. Tetapi hammertoes dan lain-lain kecacatan kaki boleh menjadi sumber pembangunan mereka juga. PrettyToes boleh membantu untuk melindungi anda Setapak hodoh.

Terdapat dalam enam warna-warna indah yang coklat, PrettyToes terdiri daripada coklat paling untuk coklat terdalam. Ada rasa ia membantu untuk campuran warna-warna untuk mencapai padanan yang lebih baik, manakala satu naungan akan lakukan untuk orang lain. Pertama, memohon PrettyToes pudar-n-sarung ke jari seluruh jari kaki/kaki atau kawasan yang hendak melindungi menggunakan SPAN pemakai racun makhluk perosak. Produk boleh pada mulanya kelihatan cahaya, tetapi, seperti semua solek, membolehkan PrettyToes untuk bertindak balas dengan kimia badan anda sebelum memohon lebih daripada produk.

Seterusnya, menggabungkan solek ini ke jari kaki atau jari kaki anda. Keluarkan semua jelas garis pemisah dan kisar sehingga anda berpuas hati dengan penampilan. PrettyToes boleh tahan air, menjadikannya mustahil untuk anda pergi berenang tanpa solek yang datang dari. Apabila anda sudah bersedia untuk mengeluarkan PrettyToes, menggunakan pencuci mekap yang baik yang.

PrettyToes adalah menyembunyikan Ai menakjubkan yang dibuat terutamanya bagi jari kaki dan kaki yang akan membantu anda bersedia musim panas jari kaki anda. Hubungi Dr. Nathan Lucas, anda podiatrist di Memphis, TN, untuk rundingan lanjut dan untuk maklumat lanjut mengenai bagaimana PrettyToes boleh membantu anda mendapat keyakinan yang anda perlukan untuk menunjuk-nunjuk kaki anda pada musim panas ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *