Mendapatkan nasihat tentang isu-isu disiplin kanak-kanak

Mendapatkan nasihat tentang isu-isu disiplin kanak-kanak

Kanak-kanak boleh menjadi hebat tetapi mempunyai bayi tidak selalu apa yang anda harapkan. Manakala tahun cenderung menjadi masa yang mudah untuk kanak-kanak berkembang dan tumbuh mereka dijangka hadir ibu bapa mereka dengan pelbagai cabaran dan halangan di sepanjang jalan. Perlakuan adalah penting untuk mengetahui sumber apa yang disediakan untuk membantu anda mendapatkan melalui setiap peringkat perkembangan kanak-kanak anda.

Kebanyakan orang sedar Bilakah mereka akan mengharapkan mereka kanak-kanak pertama yang mereka perlu sedikit pengetahuan tentang apa yang dijangkakan. Mereka berkemungkinan besar akan berunding dengan mereka Ob/Gyn tentang norma-norma kehamilan tetapi akan mungkin, selain daripada sumber ini, bercakap kepada rakan-rakan dan ahli keluarga yang telah mempunyai bayi serta berunding dengan majalah keibubapaan dan buku-buku yang di luar sana yang banyak. Kebanyakan ibu bapa baru akan terus belajar semasa tahun pertama hidup mencari panduan sebagai bayi mereka tumbuh.

Ibu bapa baru tidak harus lupa tentang nasihat bahawa doktor anak anak mereka boleh menawarkan. Mereka mahir dalam membimbing perjalanan anda serta menjaga menutup mata pada perkembangan kanak-kanak anda dan boleh menyediakan anda bagi apa yang boleh dijangkakan dalam tahun dan bulan yang akan datang. Psikiatrik pakar dalam bayi dan kanak-kanak dan boleh memberi anda gambaran yang cukup tepat pada masa hadapan. Ramai ibu bapa sedar beberapa titik bahawa perkembangan kanak-kanak mereka, sering dianggap normal boleh sering berlaku pada jadual waktu yang berbeza daripada kerangka masa bercetak yang biasa dan doktor adalah jaminan yang terbaik anda bahawa segala-galanya ada okay.

Disiplin merupakan satu isu yang besar yang menghadapi banyak ibu-bapa yang baru. Walaupun terdapat beberapa kaedah dan pemikiran yang mesti diteliti demikian tiada ibu bapa mendapati diri mereka dalam masalah undang-undang bagi disiplin di luar garis panduan undang-undang di kawasan mereka. Barang ganti batang, spoil kanak-kanak itu tidak lagi excepted di banyak tempat dan beberapa bentuk hukuman Koperal bukanlah undang-undang di semua. On-line forum sumber yang baik dan tidak pernah lupa rundingan doktor dan kebijaksanaan mereka.

Ingat bahawa tidak kira apa yang anda lakukan adalah mungkin bahawa anak anda akan menjadi orang dewasa yang sihat dan produktif di hujung, jadi tinggal positif dan sentiasa bekerja ia. Menggunakan sumber-sumber yang disediakan untuk anda seperti buku-buku, majalah, doktor, dan tentu saja talian Forum mungkin terdapat beberapa nasihat yang baik dan berguna. Nasihat ini boleh membantu anda mendapat lebih masa yang sukar dan juga boleh menyediakan anda dengan satu Lembaga bunyi apabila anda telah mencapai titik pecah anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *