Mendapatkan lebih kuat otot Pc dengan senaman mudah yang lima

Mendapatkan lebih kuat otot Pc dengan senaman mudah yang lima

Setelah otot PC yang kuat mempunyai banyak kelebihan. Anda lihat, otot PC bertanggungjawab untuk mengepam keluar air mani dan mengekalkan ereksi. Yang bermakna, jika anda mempunyai otot PC kuat, puncak syahwat akan menjadi lebih kuat dengan ketara dan ereksi akan menjadi lebih sukar lagi berkekalan.

Kelebihan mempunyai otot PC yang kuat:

Lebih panjang dan ereksi
Ia bertanggungjawab bagi mengepam darah untuk zakar anda, dan mempunyai satu yang kuat, ini akan meningkatkan dengan banyak.

Menembak lagi dan mempunyai puncak syahwat yang lebih kuat
Otot ini bertanggungjawab ke atas kekejangan otot yang anda hadapi semasa orgasme yang. Jika ia kuat, kekejangan tersebut akan berasa lebih, ini mengakibatkan puncak syahwat yang lebih kuat dan lagi tembakan air mani!

Mendapat lebih cepat dari senaman pembesaran zakar!
Kerana peredaran darah dalam zakar anda menjadi lebih baik, re-generation sel juga baik, yang mengakibatkan kenaikan lebih cepat senaman pembesaran zakar.

Memastikan kekeringan penuaan lelaki dan wanita
Urinal masalah apabila seorang lelaki atau wanita mendapat lebih tua biasanya adalah hasil daripada otot PC yang lemah. Dengan ini kerap bersenam, anda tidak perlu mempunyai masalah dengan masalah lemah kawalan kencing!

Bagaimana kuat otot PC yang anda ada?
Anda boleh menguji kekuatan anda oleh Mengetap aliran kencing ketika kencing. Adakah sukar bagi anda untuk menghentikan aliran dengan otot PC anda? Jika begitu, kehidupan seks anda boleh mendapat banyak saya menjadikan ia lebih kuat. Nasib baik untuk kita, ini adalah sangat mudah untuk mencapai.
Ia adalah otot kecil dan oleh itu bertindak cepat untuk bersenam. Baca bagaimana anda boleh mendapatkan lebih kuat!

Bagaimana untuk membuat lebih kuat otot PC anda
Terdapat berpuluh-puluh latihan yang akan meningkatkan kekuatan otot PC anda. Saya akan Senaraikan di sini paling popular:

Cepat Clenches
Ini adalah langkah permulaan yang dibuat untuk orang yang mempunyai otot PC yang lemah. Di bawah tempoh 10 saat, membuat banyak clenches cepat, kemudian mengambil 10 brek kedua. Setiap clench hanya perlu bertahan untuk separuh kedua atau kurang. Melaksanakan tiga set 10 clenches kedua (dengan jeda kedua yang 10), dan kemudian berehat 30 kedua. Ini perlu dilakukan dua kali sehari.

Squeezes asas PC
mengetatkan otot PC anda melalui kiraan lima, sehingga ia mencapai penumpahan 100%. Kemudian pegang ini sukar untuk lima saat, dan kemudian perlahan-lahan lepaskan selama lima saat.
Ini adalah satu pengulangan. Adakah ini di ulangan 10 setiap hari. Kerana anda mendapat lebih kukuh, cuba untuk melakukan sebanyak 50 setiap hari. Apabila anda mencapai ini, anda perlu terlebih dahulu untuk latihan yang lebih mencabar.

squeezes pendek
Ini adalah banyak seperti asas PC Squeezes, tetapi lebih pendek dan lebih cepat. Setiap bahagian daripada pengulangan tersebut harus lepas 2 saat daripada 5, membuat wakil seluruh lepas 5 saat. Adakah ulangan 20 hari di awal, dan masa awal ke arah wakil 100 sehari.

Senaman langkah PC
Apa yang anda lakukan di sini adalah mengetatkan otot PC dalam langkah-langkah pendek. Apabila anda sampai ke puncak penumpahan, secara beransur-ansur rehatkan otot langkah yang sama. Yang banyak seperti berjalan dan sebuah tangga, sahaja langkah-langkah mendapatkan lebih banyak dan lebih fatiguing. Memberi beberapa penumpahan sederhana otot PC anda, kemudian tahan selama 5 saat. Ketatkan ia memegang beberapa lagi. Ikuti langkah 4-5 corak tightening ini.

Pada Langkah terakhir, Ketatkan semua yang anda mungkin boleh dan tahan selama 20 saat. Kemudian berehat sedikit, tahan 5 saat, berehat sekejap, tahan 5 saat… Sehingga anda berjalan turun tangga lagi. Adakah ini 5 kali tanpa rehat.

Rakaman PC
Mulakan untuk mengetatkan otot PC anda secara beransur-ansur. Mengetatkan perlahan ia mengambil masa kira-kira 3 minit untuk sampai ke penumpahan maksimum. Apabila anda berasa seperti itu tidak boleh pergi mana-mana lagi, teruskan. tidak lama lagi otot PC akan bermula untuk membakar. Pegang di negeri ini selama 30 saat, ketika cuba memberi tumpuan kepada pernafasan yang perlahan-lahan dan mendalam. Apabila anda telah diadakan selama 30 saat, digunakan lebih ketat!
Diteruskan secara beransur-ansur sehingga penulisan mendapat semak tidak tertanggung. lepaskan semua ketegangan dan dengan serta-merta melakukan 20 PC Squeezes. Adakah ini sekali sehari.

Jika anda mengikuti melakukan senaman ini setiap hari untuk beberapa minggu, anda harus benar-benar berasa keputusan mempunyai otot PC yang lebih kuat.

Nasib baik dengan senaman anda!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *