Mendapati sukar untuk mendapatkan yang betul di rumah penjagaan untuk orang yang tersayang?

Mendapati sukar untuk mendapatkan yang betul di rumah penjagaan untuk orang yang tersayang?

Mendapati sukar untuk mendapatkan yang betul di rumah penjagaan untuk orang yang anda sayangi? Dengan siap tangan penjagaan di rumah, anda telah datang ke tempat yang betul. Ditubuhkan pada 2002 oleh doktor perubatan dalaman kertas ini Benson, MD, tangan bersedia terus tertumpu pada penjagaan profesional dan penyayang yang disesuaikan dengan keperluan khusus pelanggan-pelanggannya yang tua. Misi adalah mudah: tangan bersedia mahu setiap pelanggan akan selamat dan kukuh dalam persekitaran hidup yang biasa beliau.

Siap tangan dilesenkan oleh Jabatan Kesihatan Virginia untuk menyediakan penjagaan dan perkhidmatan rumah tangga kepada individu yang Kurang Upaya dari segi fungsi penglihatan disebabkan oleh penuaan atau penyakit. Perkhidmatan mereka termasuk perkara-perkara seperti mandi, berpakaian, toileting dan membantu mobiliti, serta penyediaan makanan, cahaya persahabatan housekeeping dan am dan penyeliaan Keselamatan. Ini adalah salah satu organisasi penjagaan rumah terbaik di Virginia, dan itu adalah kerana Dr. Benson pergi melangkaui panggilan tugas untuk memastikan setiap senyuman daripada pelanggan-pelanggan beliau adalah yang asli. Industri penjagaan rumah yang sangat berpecah-pecah, di mana kualiti berbeza begitu banyak, dilanda oleh janji-janji yang rosak, penjagaan ibubapa dan lebih teruk. Di bawah arahan Dr. Benson, tangan bersedia memberikan penjagaan berkualiti tinggi, konsisten yang dilakukan oleh mereka banyak indah disahkan jururawat mati. Tangan yang sedia mempunyai rekod yang terbukti kepuasan pelanggan yang menjadikannya agensi penjagaan rumah yang ulung di Virginia Utara.

Siap tangan terikat dan liabiliti yang Diinsuranskan dalam jumlah yang sesuai diperlukan organisasi penjagaan rumah berlesen Virginia. Semua yang mati penjagaan rumah adalah pekerja W-2 bona fide yang mana tangan bersedia menanggung semua kewajipan undang-undang pekerjaan, supaya pelanggan tidak berisiko. Sebelum memulakan perkhidmatan ini, Semua pelanggan menerima lawatan penilaian percuma supaya keperluan individu dapat dipastikan. Kemudian Syarikat memilih Pembantu yang akan menjadi yang terbaik “sihat,” Memandangkan pembolehubah personaliti, kemahiran khas dan jadual pilihan pelanggan. Sebelum bermula, tangan bersedia menggalakkan setiap pelanggan untuk temuduga Pembantu penjagaan rumah yang dicadangkan di atas perbelanjaan Syarikat. Dengan cara ini, perkara-perkara yang hampir selalu bekerja dari mula. Pelanggan-pelanggan sedia ada dan bekas tangan bersedia akan pengiklan terbaik: Syarikat mempunyai markah bagi testimoni pada fail daripada pelanggan yang gembira dan keluarga. Perkhidmatan yang disediakan oleh tangan bersedia termasuk tetapi tidak terhad kepada:

• Mandi,
• Bantuan tandas
• Berjalan dan memindahkan sokongan
• Tugas, pengangkutan dan menemani pelantikan
• Membantu klien mendapatkan berpakaian dan memandikan pada waktu pagi dan bersedia untuk katil pada waktu malam

• Melihat keluar untuk Keselamatan setiap pelanggan, sama ada di rumah atau ketika Keluar
• Persahabatan, sosialisasi dan perbualan untuk memperkayakan pelanggan sehari dan kerja-kerja rumah isolationPerforming tempur untuk pelanggan

• Peringatan untuk mengambil ubat-ubatan
• Tugas-tugas Perkhidmatan Dobi
• Status laporan kepada keluarga klien

Anda boleh yakin bahawa seorang pengurus siap tangan boleh didapati 24 jam sehari bagi apa-apa yang mungkin anda perlukan. Anda tidak akan dipaksa untuk pergi melalui servis menjawab dan menunggu berjam-jam untuk balasan. Pada tangan yang sedia, kita memahami bahawa syiling penjagaan yang dikasihi untuk sebuah agensi penjagaan rumah keputusan yang besar. Kami mengambil berat amanah yang diletakkan dalam diri kita oleh pelanggan dan Keluarga, dan kami menunaikan janji kami.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *