Mendapat manfaat dari Latihan Kem Boot

Mendapat manfaat dari Latihan Kem Boot

Dibentuk, fit, dan menjadi sihat…!

Tahu mengapa kecergasan but kem letupan tersebut hari ini? Ia adalah kerana kemampuan mereka untuk membantu anda mendapatkan sebuah badan yang berbentuk, cergas dan sihat. Malah, objektif utamanya adalah untuk meningkatkan ketahanan anaerobik dan aerobik, kuasa, kekuatan, ketangkasan, kelajuan dan stamina. Sebab itulah kem but kecergasan mengambil tempat banyak kelas-kelas senaman tradisional yang pada masa kini, sekali gus menjadikannya popular. Glen Ellyn latihan peribadi untuk membantu anda mendapatkan patut cuba.

Begitu juga, sebuah kem latihan kecergasan adalah juga popular kerana ia:

· Cekap – anda sering boleh mendapatkan dengan seluruh kekuatan dan kardio senaman dalam setiap sesi satu jam.

· Motivasi – apabila anda bersenam dengan sekumpulan orang terdapat motivasi yang terbina dalam.

· Kos yang rendah – dengan berkongsi pelatih peribadi yang anda mendapat kadar yang lebih rendah.

· Sesuatu yang berbeza – kem latihan senaman memecahkan kebosanan dan seterusnya gimnasium lama yang sama atau latihan kardio.

· Pendidikan – kebanyakan kem latihan pengajar memulakan dan menamatkan sesi dengan pendidikan beberapa Kecergasan, kesihatan atau pemakanan supaya anda belajar kerana anda melatih.

· Mudah alih – senaman yang anda belajar di kelas-kelas boot camp boleh dilakukan hampir di mana sahaja dengan peralatan yang minimum, supaya anda boleh belajar cara-cara baru untuk melaksanakan mana-mana sahaja.

· Penekanan latihan selang – jenis kem boot menjadikannya cara yang terbaik untuk melaksanakan latihan interval secara tetap.

Selain daripada fakta bahawa ia memberikan anda kemudahan, kem-kem but kecergasan juga memberikan anda manfaat besar seperti:

· Penurunan berat badan
· Meningkatkan kuasa
· Udara aerobik
· Peningkatan anaerobik
· Pembangunan kelajuan
· Stamina
· Kekuatan
· Bertemu teman baru

Di samping itu, semasa bersenam boot camp, anda boleh membakar sehingga 600 kalori setiap jam, yang jelas akan membantu dengan penurunan berat badan. Dan juga akan mendapat faedah kecergasan otot dari latihan seperti push-ups, squats dan lunges yang anda tidak akan dapat daripada senaman aerobik yang biasa. Pendek kata, ini adalah lebih seperti kit kesihatan semua-dalam-satu satu.

Sekarang, bercakap tentang kem-kem but Kecergasan, Glen Ellyn Boot Camp adalah pilihan terbaik yang anda akan membuat berkaitan dengan kecergasan anda. Latihan peribadi Glen Ellen menawarkan anda pelbagai perkhidmatan yang diberikan kepada anda oleh Glen Ellyn pelatih peribadi, mengikut keperluan dan kepentingan seperti, anda

· Akupunktur. Ini adalah satu sistem perubatan yang lengkap yang telah digunakan untuk menangani pelbagai jenis syarat-syarat bagi orang-orang seluruh Asia untuk beribu-ribu tahun.

· Perkhidmatan Urutan. Kami memahami minda-badan-roh sambungan, dan fokus untuk mencapai tahap tertinggi untuk penyembuhan dan bersantai.

· Rumah latihan peribadi. Ini adalah untuk perhatian individu yang ingin membantu anda dengan kehilangan berat badan, pemulihan atau hanya bersenam di dalam keselesaan rumah anda sendiri.

· Program penurunan berat badan. Kami menawarkan beberapa pilihan untuk penurunan berat badan yang termasuk kelas mingguan atau kejurulatihan hanya dalam talian.

Dan banyak lagi!!!

Terdapat keraguan apabila ia datang untuk Kecergasan, Glen Ellyn latihan peribadi yang anda boleh dipercayai boot camp untuk tujuan ini. Dan untuk menghitung anda sebab-sebab mengapa anda perlu dan mesti melatih dengan kami kerana:

· Kemampuan Bahasa Melayu! Harga kami adalah lebih baik atau sama dengan pesaing kami.
· Pelbagai! Mungkin nombor satu perkara kita mendapatkan pujian. Kita mengubah perkara-perkara yang perlu anda terlibat dan mendapat keputusan.

· Pilihan! Sama ada kelas-kelas awak, dengan cara yang anda bayar, atau komitmen anda buat… kami memberikan anda pilihan-pilihan yang anda mahu.

· TIADA KONTRAK-KONTRAK! Kami tidak percaya di dalamnya. Membayar bulanan dan membatalkan bila-bila masa. Anda tidak akan kerana anda akan suka!

· Kardiovaskular cadangan-cadangan untuk melakukan sendiri jika kita tidak termasuk di dalam kelas.
· Kekuatan latihan kursus adalah kita! Hanya datang dan kita akan mendapatkan anda bermotivasi dan memegang anda bertanggungjawab untuk mendapatkan ia dilakukan di bawah penyeliaan kami.

· Pemakanan! Pemakanan! Pemakanan! Kami akan mengajar anda apa, bila, dan bagaimana begitu
anda boleh mengubah cara anda makan selama-lamanya dengan program 12 minggu! Anda akan dijangka untuk log semua makanan anda!

Dan banyak lagi!

Malah, Terdapat banyak sebab-sebab mengapa anda harus melatih dengan kami dan kami memberi jaminan bahawa semua yang kami tawarkan sesuatu yang anda tidak pernah akan menyesal. Jadi nikmati faedah-faedah yang membawa sebuah kem latihan kecergasan dan banyak lagi, melalui latihan dengan kami hari.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *