Mendapat ereksi – empat perkara lelaki perlu tahu

Mendapat ereksi – empat perkara lelaki perlu tahu

Kebanyakan lelaki sudah cukup biasa dengan zakar mereka. Mereka tahu bagaimana ia berfungsi, apa yang perlu dilakukan supaya ia merasa baik, apa yang tidak boleh dilakukan, dan bagaimana ia kelihatan dan merasa. Tetapi apabila ia datang untuk ereksi, beberapa fakta yang disebut di sini mungkin datang sebagai satu kejutan – seperti hakikat bahawa zakar memerlukan senaman, terlalu, dan zakar vitamin dan mineral yang penting untuk keupayaan untuk mencapai dan mengekalkan ereksi, serta kesihatan keseluruhan zakar.

1. Gunakan atau kalah!
Seperti biceps dan abs, zakar perlu senaman yang baik sering sekali untuk stay in shape. Ini adalah kerana otot licin dalam batang zakar perlu oxygenated untuk mengekalkan nada yang. Untuk ini berlaku, dalam ruang-ruang zakar perlu dibanjiri dengan darah yang kaya oksigen dengan – ini berlaku apabila ereksi berlaku.

Lelaki yang tidak mengalami ereksi yang tetap, zakar boleh benar-benar menjadi lebih pendek – oleh sebanyak 1-2 cm – kerana tisu zakar mengecut dan hilang keanjalan. Mujurlah, walaupun bagi orang-orang yang tidak sering menjadi terangsang pada waktu waking, ereksi spontan yang berlaku semasa kitaran tidur REM yang secara umumnya mencukupi untuk melakukan kerja. Bagi membantu proses ini bersama-sama, mengekalkan sistem peredaran darah yang sihat adalah penting.

2. Penanam vs pancuran mandian
Pada kebanyakan lelaki, Terdapat hubungan antara saiz zakar ketika ia lembik berbanding apabila ianya tegak. Bahkan lelaki yang mempunyai zakar kecil apabila lembut boleh menjadi besar banyak kali, manakala mereka yang mempunyai ahli lembik yang agak besar mungkin tidak mendapat banyak sekali saiz apabila tegak. Fenomena ini membawa kepada penetapan “penanam” berbanding “mandian” – penises yang yang berkembang pesat berbanding dengan orang-orang yang menunjukkan saiz mereka pada setiap masa. Secara purata, lelaki yang mempunyai “penanam” mendapat mana-mana 1-3.5 inci panjang semasa ereksi.

3. Fungsi ketegangan
Keupayaan mendapatkan ereksi dan kekalkan cukup lama selesai persetubuhan bukanlah hanya tanda kejantanan; Ia boleh menjadi petunjuk Kesihatan zakar secara keseluruhan. Lelaki yang mempunyai masalah erektil mungkin hanya perlu sedikit rangsangan yang lebih banyak, atau mereka mungkin mempunyai keadaan asas yang perlu dirawat untuk mendapatkan perkara-perkara yang bekerja lagi. Menghalang sihat oleh berikut baik pemakanan tabiat, mendapat banyak senaman kardiovaskular, memakai pakaian menyekat dan menghalang kulit zakar berjalan lancar dan moisturized boleh membantu untuk memastikan zakar dalam bentuk yang besar dan mungkin mempunyai kesan yang positif terhadap fungsi erektil.

4. Zakar juga memerlukan pemakanan,
Pemakanan yang baik adalah penting bagi semua aspek Kesihatan, dan zakar tidak terkecuali. Memastikan zakar dalam cara baik yang mengikuti Tip-Tip yang disenaraikan di sini:

• Mencegah jangkitan dan mengekalkan integriti kulit zakar dengan melayan dengan vitamin A dan C untuk kesihatan kulit yang baik dan rangsangan penyembuhan.
• Memastikan kulit zakar berjalan lancar dan well-hydrated melalui penggunaan pelembab semulajadi vitamin E dan mentega shea.
• Menggalakkan fungsi sel saraf yang sihat dan menjaga sensitiviti zakar di mana ia harus dengan asid amino seperti acetyl L carnitine.
• Memastikan darah mengalir dengan vitamin C, yang diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu kardiovaskular yang sihat.
• Mencegah kerosakan selular yang boleh menjejaskan fungsi kulit dan saraf dan boleh membawa kepada penyakit-penyakit serius seperti kanser dengan melayan kawasan dengan kuat antioksidan seperti vitamin C dan alpha lipoic asid.

Di mana untuk mencari nutrien yang dibuat untuk zakar
Untuk membuat sebahagian zakar pemakanan dan menggalakkan ereksi yang sihat, serta kulit licin, lembut zakar, formula Kesihatan zakar khusus yang (kebanyakan profesional kesihatan mengesyorkan Man1 orang minyak) boleh digunakan setiap hari. Krim zakar khusus kesihatan menyediakan nutrien yang tidak selalu ditemui dalam krim topikal yang lain; Formula semulajadi yang tidak mengandungi sebarang bahan tambahan kimia seperti dyes atau wangian yang terbaik bagi kulit yang sensitif.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *