Mencintai armada penggunaan tunggal Enema dengan Aloe Vera

Mencintai armada penggunaan tunggal Enema dengan Aloe Vera

Enema satu adalah satu teknik untuk basuh sisa daripada usus besar. Ia bukanlah satu idea yang buruk apabila anda menganggap bahawa orang biasa boleh mempunyai sehingga 10 pound atau lebih bebas dihapuskan sisa dalam usus besar!

Ringkasnya, enema untuk membersih usus besar dan mendorong membuang air besar, anda berasa lebih bersih, lebih ringan dan lebih sihat hampir serta-merta.

Terdapat dua jenis enemas – pembersihan dan pengekalan.

Enema menyucikan disimpan untuk tempoh masa yang singkat sehingga pergerakan peristalsis semulajadi anda menghapuskan kedua-dua air dan produk tahi yang longgar. Ia diperbuat menggunakan perlahan-lahan bilas keluar usus besar.

Enema pengekalan diadakan di dalam badan untuk lebih lama. Sebagai contoh, yang terkenal “coffee enema” dikekalkan selama kira-kira lima belas minit atau boleh dengan mudah walaupun ditinggalkan dan diambil. Coffee enemas adalah sebuah instance dari enema pengekalan jangka pendek (15 minit). Mereka telah dibuat terkemuka oleh Max Gerson yang digunakan mereka dengan pelanggan kanser untuk membuka salur hempedu meningkatkan peredaran hempedu, membantu untuk membuang hati pencemar.

Contoh-contoh pembersihan Enemas:

Pembersihan alam semulajadi armada Enema dengan aloe vera
Jus Lemon – hanya apa yang anda perlukan untuk membersihkan usus besar daripada tinja, mengimbangi pH dalam dan menyahtoksin sistem
Apple cider cuka dalam air – membantu dengan syarat virus dan jelas mucous dari badan. Bagus jika anda mengalami hidung tersumbat atau bronchial asma.
Catnip teh – melegakan sembelit dan kesesakan dan akan menyerahkan turun demam
Akar burdock – membantu menghapuskan Deposit kalsium dan membersihkan darah

Contoh-contoh Enemas pengekalan:

Kopi – kopi jawapan yang (kami mencadangkan sebuah gabungan Sarapan semulajadi yang benar-benar baik, tidak decaf atau segera) menggalakkan kedua-dua hati dan pundi hempedu untuk pelepasan bahan cemar. (15 minit sahaja)
Mineral – ini adalah salah satu yang anda pasti ingin mengekalkan secara kekal. Ia membantu membina semula tenaga semula adrenals dan Tiroid yang
Probiotik – sempurna candidiasis dan tambahan Yis Jangkitan
Buah Rasberi merah Leaf – tinggi dalam besi, bagus untuk mata dan amat berharga terutama sekali bagi wanita

Enema setiap memerlukan teknik yang sedikit berbeza, namun keputusan untuk masing-masing akan gemilang. Apabila jumlah saiz yang lebih kecil cecair dikekalkan benar-benar kami lebih suka untuk memanggil ini untuk implan. Satu cawan cecair dengan probiotik yang, mineral atau sesuatu yang hijau dengan klorofil (seperti rumput gandum) membuat implan yang luar biasa. Mereka dengan pantas akan mempunyai anda pada kaedah anda untuk usus yang lebih sihat, lebih gembira!

Digunakan bersendirian terhadap peralatan kitar semula.

Kitar semula peralatan senaman kurang mahal dalam jangka masa panjang Walau bagaimanapun anda perlu benar-benar berhati-hati tentang sterilising dan pembersihan peralatan sebelum dan selepas setiap penggunaan, jika tidak anda mungkin meletakkan mikro-organisma, jangkitan dan fungis ke dalam tubuh anda.

Saya suka satu penggunaan peralatan. Ia agak mahal tetapi saya utama tan masa dan saya tidak perlu stres ke atas kebersihan. Juga apabila saya telah mendapat cemar keluar saya tidak benar-benar berhasrat untuk menyentuh mereka!

Armada mencintai pembersihan Enema

Enema guna sedia untuk digunakan yang dibuat untuk hygienically rektum bersih tanpa ubat-ubatan yang membuat ia selamat untuk penggunaan harian
Comfortip lembut, fleksibel
Minyak pelincir berasaskan air pada idea
Ubat-ubatan percuma, selamat untuk penggunaan harian
Mengandungi jus Aloe Barbadensis daun

Enema pembersihan alam semulajadi armada yang memudahkan untuk menggunakan.
Keluarkan perisai pelindung Tan dari muncung enema. Dengan tekanan yang mantap, berhati-hati meletakkan idea muncung enema ke dalam rektum dengan gerakan sisi ke sisi kecil, dengan strategi bertujuan ke arah Pusat. Sisipan mungkin lebih mudah jika orang yang menerima enema beruang ke bawah, seolah-olah mempunyai yang membuang air besar. Ini membantu mengendurkan otot sekitar anus. Jangan memaksa muncung enema ke dalam rektum seperti ini dengan mudah boleh menyebabkan trauma. Jika rintangan yang datang di atas penyelitan muncung atau menguruskan opsyen, prosedur mesti dihentikan. Memerah bekas sehingga hampir semua cecair itu hilang. Ianya tidak perlu untuk mengosongkan bekas sepenuhnya. Keluarkan muncung dari rektum dan mengekalkan kedudukan sehingga menggesa untuk mengosongkan cecair pepejal.

Saya mencari Enema pembersihan alam semulajadi armada tidak bermasalah untuk menggunakan dan sangat mudah. Ia mempunyai penilaian masing-masing daripada pengguna lain dan hanya bayaran kira-kira $ 12 3. Sangat sangat mudah dan selamat cara untuk mencuba enemas rumah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *