Mencari yang terbaik GPS menonton sukan – Garmin 210Watch sudah tentu!

Mencari yang terbaik GPS menonton sukan – Garmin 210Watch sudah tentu!

Anda boleh mencari individu-individu yang berfikir 210 pendahulu Garmin untuk monitor kadar jantung terbaik, dan terdapat banyak penjelasan mengapa orang-orang ini percaya bahawa. Pertama- tamanya, anda akan menemui berkeistimewaan fleksibiliti apabila latihan, dengan memperoleh model yang dilengkapi dengan pod kaki, membolehkan anda untuk mengumpul data pelbagai senaman yang berkaitan dengan sembuh senaman dalaman anda. 210 Pendahulu Garmin mempunyai kapasiti untuk disambungkan kepada pelbagai dan mesin-mesin kecergasan serta kesihatan dalaman.
Oleh yang demikian, tidak kira di mana anda melatih, anda akan dapat memperolehi maklumat latihan anda. Anda tidak perlu risau mengenai 210 pendahulu Garmin yang menjadi penghalang bagi Rejimen latihan anda, kerana ia adalah kecil cukup; sehinggakan anda mungkin akan lupa bahawa anda memakai itu pada pergelangan tangan anda.
210 Pendahulu Garmin adalah jam GPS paras berbanding 405CX Garmin maju tetapi jauh lebih baik daripada 110 Garmin yang ketinggalan zaman. Apabila berbanding dengan Garmin 110, 210 pendahulu Garmin mempunyai beberapa fungsi dan teknologi yang seterusnya menyebabkan ia menonton sangat terbaik penting yang menjadikan ia benar-benar sesuai untuk sesiapa sahaja yang mempunyai minat dengan berjoging dan dalam usaha mencapai bettering sendiri tanpa melabur wang tunai tambahan mengenai ciri-ciri yang lebih mahal, yang walaupun kelihatan bagus, yang berlebihan bagi sebahagian keperluan latihan mana-mana individu.
Namun ciri-ciri yang lain, produk ini adalah dianggap monitor kadar jantung yang terbaik dan ia mempunyai kapasiti untuk cepat mengesan satelit, dan juga ianya agak mudah untuk menggunakan. Jika anda membuat keputusan untuk membeli versi harga lebih tinggi daripada 210 pendahulu Garmin yang datang dengan tali dada dilenturkan dan kaki pod, anda akan menggulung membayar bayaran tambahan $ 50.
Walaupun pada hakikatnya bahawa anda akan menemui beberapa keterbatasan teknologi baru ini, benar-benar ianya masih sebuah jam tangan sukan yang sangat baik untuk sendiri. 210 Pendahulu termasuk keupayaan perkongsian data, dan oleh itu, anda akan mempunyai keupayaan untuk memuat naik laluan anda dan peta untuk laman web Google Earth, perjalanan saya peta dan peta saya jalankan.
Walaupun 210 pendahulu Garmin tidak akan serasi dengan irama sensor, ia boleh menjadi Walau bagaimanapun agak berguna untuk penunggang basikal. Oleh itu, menonton sukan sangat teknikal ini akan mampu untuk mengawasi kadar denyut, jarak dan kelajuan maklumat anda, tetapi ia tidak dapat merakam irama anda. Orang-orang yang menggunakan 210 pendahulu Garmin yang berupaya menilai dan mengedar maklumat dengan orang lain yang juga memiliki 210 pendahulu.
Kajian Garmin pendahulu 210 boleh mendedahkan kepada anda bahawa ia mempunyai isyarat GPS yang sangat cemerlang. Hal ini sebenarnya dapat menangkap dan mengekalkan isyarat navigasi GPS di kawasan-kawasan berhutan dan dalam dan di sekitar bangunan-bangunan tinggi. Berhubungan dengan isyarat GPS, ia adalah jauh lebih besar daripada versi lebih awal bagi peneraju. Walaupun menonton aktiviti sukan yang menggerunkan ini tidak boleh diisi dengan ciri-ciri yang mencukupi bagi orang-orang yang benar-benar serius sukan dan pelari yang pakar, ia bagaimanapun mempunyai isyarat navigasi GPS besar, saiz yang praktikal dan kesederhanaan penggunaan, anda akan menikmati.
210 Pendahulu Garmin adalah antara jam Garmin di Tempahan GPS multi-sukan tangan dibangunkan untuk membantu pelari dan atlet semua keupayaan, menjejaki dan merakam sesi senaman mereka dalam satu kaedah yang mudah, canggih dan menarik.
HotFix GPS
Senaman penting statistik seperti rentak, kadar dan perbatuan direkodkan untuk setiap dan setiap pusingan yang anda menjalankan dan ke atas seluruh jalankan. Angka-angka ini anda akan dapat melihat sama ada dalam masa sebenar atau dari cakera keras dalam Garmin 210 sejurus selepas larian.
Kadar jantung
210 Pendahulu Garmin datang dengan gaya baru Garmin di tali jam yang merupakan satu peningkatan yang besar pada sensor HR yang telah dibekalkan dengan lama Garmin GPS navigation watch versi; lebih padat, jauh lebih ringan dan mudah alih dan jauh lebih tepat berbanding dengan abang. Menaik taraf kepada 210 pelopor adalah layak kos semata-mata untuk keseronokan mengguna tali kadar jantung ini baru
Menggunakan tali jam, jam tangan tepat mengira kuantiti pengambilan kalori anda menumpahkan seluruh lari. Berbanding untuk membuat penggunaan data yang besar supaya dapat membuat pengiraan ini Garmin 210 meneliti HR anda kini yang cenderung membuat pengiraan ini antara yang paling berguna dalam pasaran dan menjadikan HR kegemaran yang membolehkan menonton dengan orang-orang yang memohon untuk membakar lemak badan melalui kecergasan fizikal atau orang-orang yang patut menyimpan kiraan perbelanjaan tenaga mereka seperti pelari jarak jauh.
Jangkamasa latihan latihan
Berikutan sifat ini dari 405CX jauh lebih canggih, Garmin 210 membolehkan anda membina selang maju latihan. Anda akan mampu menetapkan masa dan jarak tempoh masa dan masa rehat antara setiap wakil. Jam tangan akan menunjukkan kepada anda apabila ia adalah masa untuk memulakan wakil anda seterusnya dan akan diteruskan untuk menjejaki segmen anda tanpa anda perlu menyentuh unit apa-apa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *