Mencari yang terbaik bebas liang tersumbat pelembap yang disediakan

Mencari yang terbaik bebas liang tersumbat pelembap yang disediakan

Walaupun apa yang kita akan diberitahu oleh pengeboman advertizing harian Syarikat-syarikat kosmetik yang utama, mereka bebas liang clogging pelembap produk tidak bekerja dan menyumbat liang-liang yang sebenarnya. Biar saya jelaskan.

Majoriti penjagaan kulit luar sana mengandungi bahan kimia berbahaya yang direka untuk memanjangkan jangka hayat produk, bukan anda.

Semak talian semasa anda ini: minyak mineral (dihadiri oleh penyelidik bagi lilin, petrolatum), parabens (perangkap, propyl) dan wangian yang boleh menjadi apa-apa bilangan beribu-ribu bahan kimia sekarang, dan juga dioxane, yang dikenali untuk Negeri California untuk menyebabkan kanser.

Liang bebas benar yang menyumbat pelembap ini akan mengandungi sebarang bahan kimia yang berbahaya. Hakikatnya bahawa minyak mineral sebenarnya menyumbat liang-liang dan digunakan kerana ianya murah. Ia mengganggu keupayaan kulit untuk menghapuskan toksin dan boleh membawa kepada jangkitan, seperti ia jalur kulit dengan minyak semula jadi.

Jadi bahan-bahan apa perlu anda mencari?

Semulajadi kimia percuma yang seperti Cynergy TK dari bulu kambing New Zealand akan meningkatkan tahap kolagen yang membantu untuk mengeluarkan garis dan kedutan dan melembapkan jauh ke bawah untuk mengelakkan mereka daripada kembali.

Semulajadi minyak alpukat, Macadamia dan Grapeseed adalah bahan-bahan yang baik terutamanya dalam liang yang bebas menyumbat pelembap, yang serasi dengan anda minyak sendiri kulit dan melindungi dari pencemaran sehari-hari.

Beberapa orang-orang lebih eksotik yang anda mungkin tidak pernah mendengar akan Babassu lilin dari hutan hujan Amazon yang melegakan kulit tanpa membuat ia berminyak dan aktif Manuka madu yang penuh antioksidan dan membantu untuk memberi nafas baru anda akan kulit anda tidur.

Keindahan ini adalah bahawa mereka semua alami dan bekerja dalam sinergi bersama-sama untuk secara dramatik menterbalikkan tanda-tanda penuaan, mengembalikan cahaya muda anda, meningkatkan kesihatan anda pada masa yang sama, dengan meningkatkan sistem imun anda bagi satu contoh.

Sebab yang anda mungkin tidak pernah mendengar mereka adalah kerana syarikat-syarikat ini melaburkan wang mereka ke dalam memenuhi keperluan bahan-bahan daripada selebriti advertizing dan biasanya terdapat dalam talian.

Terbaik liang bebas clogging pelembap bahan dalam pelbagai penjagaan kulit yang disediakan untuk anda, anda hanya perlu melihat sedikit sukar untuk menemuinya!

Layari laman web saya semalam untuk mencari bahan semulajadi yang lebih kuat yang membantu untuk menjaga kulit anda sihat dan berseri.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *