Mencari tempat tinggal Survival terbaik 2012

Mencari tempat tinggal Survival terbaik 2012

Setiap orang di muka bumi adalah mengetahui bahawa lambat laun kita akan akan berhadapan dengan akhir hari pembalasan; Walau bagaimanapun, tidak semua orang yang mengetahui bahawa ia benar-benar dijangka berlaku pada tahun 2012; dan apa yang lebih, tidak terlalu banyak orang yang menyedari bahawa ada tarikh tertentu dan ia adalah pada 21 Disember. tempat tinggal survival 2012 ditubuhkan untuk memegang tekanan hebat serta syarat-syarat yang buruk dan menolak oleh kesan akhir dunia. Ini telah di ramalan-ramalan oleh lebih daripada sedikit tamadun yang antik, termasuk Alkitab dan disokong oleh banyak kajian saintifik.

Terdapat senarai panjang termasuk kalendar maya, dalam Alkitab, dalam I-Ching, serta Nostradamus yang telah membuat ramalan mereka sendiri tentang bencana ini. Astronomi dan kemudahan tetamu, anda juga akan mempunyai ramalan sendiri Walau pada gambar dari ruang dan apa penerokaan angkasa telah mendapati.

Antara ramalan-ramalan adalah perpindahan kutub, yang dikatakan akan mendadak dan boleh mengakibatkan pelbagai bencana seperti gergasi pukulan ombak, gempa bumi dan letusan gunung berapi yang boleh merosakkan manusia. Terdapat juga cap ais kutub yang menjadi cecair yang akan menyebabkan peningkatan paras laut dan tenggelam Pulau-pulau yang banyak dan landforms lain.

Dan untuk anda bertahan kejadian tersebut, anda akan perlu mencari suaka di Taman-Taman yang tinggi jauh daripada loji nuklear, reaktor yang mungkin meletup kerana gementar di bumi; garisan tektonik bersalah dan sudah tentu, gunung berapi. Tetapi perlindungan anda perlu berhampiran bekalan air supaya anda akan mempunyai bekalan air yang berterusan. Terdapat hanya beberapa tempat anda boleh menghitung yang sesuai jika asas anda untuk mencari tempat untuk berlindung. Afrika Utara merupakan tempat yang sangat Aqsa yang boleh anda fikirkan yang sebenarnya jauh dari mana-mana loji nuklear. Selepas memilih tapak untuk melarikan diri anda, anda boleh mula membina satu. Ia perlu cukup kukuh untuk memegang quakes besar-besaran dan letupan dan hendaklah cukup besar untuk rumah orang-orang yang ahli kumpulan ikhtiar hidup.

Ia juga harus mempunyai bilik untuk bekalan seperti makanan, pakaian, alat-alat, buku, perlu juga ada sebuah bilik sukan dan Sukan untuk memastikan tubuh anda sihat dan fikiran dari masalah menyedihkan bencana dll. Anda juga perlu memasukkan satu unit pelupusan sisa untuk memastikan tempat bersih dan jauh dari keadaan kesihatan yang serius.

Jika boleh dilakukan, mencari tempat perlindungan yang akan mempunyai ruang yang mencukupi untuk sebuah taman dalaman yang di mana anda boleh berkembang tumbuh-tumbuhan yang terapeutik seperti sayur-sayuran dan buah-buahan supaya anda boleh makan makanan yang segar sekali-sekala walaupun selepas bencana alam berkenaan. Selain dapat membina tempat perlindungan, anda juga perlu mencari masa untuk melatih untuk latihan serta tanah penanaman dan memburu makanan.

Mengamalkan hidup tanpa bekalan elektrik dan mana-mana alat elektrik yang berkuasa. Jika anda tidak boleh hidup tanpa elektrik, belajar bagaimana untuk membuat solar panel dan penukar supaya anda boleh mempunyai sumber tenaga bebas dan masih boleh dapat menggunakan peralatan elektrik kami.

Ianya juga penting untuk mempunyai alat komunikasi yang anda boleh gunakan supaya anda boleh menyelaras dengan Kumpulan-Kumpulan ikhtiar hidup yang lain dan dapat membantu antara satu sama lain. Apabila bencana yang telah selesai dan anda telah mengharungi dengan bantuan tempat tinggal survival 2012 anda, anda boleh kemudian bertemu dengan ahli kumpulan yang lain dan bersama-sama mulakan misi baru anda untuk membina sebuah masyarakat yang baru.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *