Mencari rumah di kerusi urut robot

Mencari rumah di kerusi urut robot

Ramai orang mempunyai kerusi urut di rumah mereka dan mempunyai manfaat urutan pada penghujung hari yang panjang di tempat kerja. Anda mungkin berfikir kerusi urut adalah item-item yang mewah tetapi ia benar-benar menyumbang kepada kesihatan yang baik. Ia adalah satu fakta perubatan telah terbukti bahawa Perkhidmatan Urutan membantu menggalakkan kesihatan baik dengan meningkatkan edaran, merangsang sistem limfa, melegakan kesakitan dan kesakitan dari otot-otot yang letih dan mengurangkan tekanan.

Anda pernah duduk di kerusi urut dan cuba keluar mungkin sambil berjalan melalui sebuah gedung, di sebuah hotel, atau semasa mendapat satu tangan? Saya pasti anda telah menemui kerusi urut yang cukup menggerunkan yang anda mungkin telah menganggap tinggal di kerusi sepanjang siang/malam atau membeli satu untuk dibawa pulang.

Jika anda memutuskan untuk membeli kerusi urut untuk rumah anda, periksa kerusi urut yang dibuat oleh Panasonic. Panasonic telah dalam perniagaan membuat kerusi-kerusi urut profesional selama lebih 40 tahun dan merupakan salah satu pengeluar utama. Inovasi teknikal yang dilaksanakan oleh Panasonic mempunyai pengaruh yang kuat keatas industri kerusi urut terutamanya dalam dekad terakhir. Semua inovasi teknikal termasuk imbasan maju badan yang mengenal pasti pengguna individu tekanan mata. Kerusi urut Panasonic juga menggunakan teknologi mekanisme apungan yang memberikan pengguna satu pergerakan yang serupa untuk urutan manusia. Teknologi yang digunakan oleh kerusi urut Panasonic telah mendapat kelulusan daripada Pertubuhan Kiropraktik Amerika (BPR).

Kerusi urut yang dibuat oleh Panasonic adalah sinonim dengan bukan sahaja kualiti tetapi juga ketahanan dan gaya. Panasonic ditawarkan beberapa gaya kerusi urut yang berbeza selama bertahun-tahun untuk memenuhi trend perabot dan hiasan rumah.

Masa akan datang anda akan membeli-belah online berhenti dan pemandangan pemilihan kerusi urut Panasonic. Hanya diperkenalkan kepada pasaran tahun 2011 adalah di Panasonic EP-MA70 sebenar Pro Ultra ($6,999.96) disediakan dalam warna-warna sama ada hitam atau ais dan datang dengan satu naik taraf percuma 5 tahun Waranti. Model-model lain yang disediakan termasuk di Panasonic EP30007 sebenar kehidupan Pro Ultra ($4,495) hitam yang datang dengan satu naik taraf percuma 5 tahun Waranti. Panasonic EP30005 sebenar kehidupan Pro Ultra dalam Perkhidmatan Urutan kerusi ($3,795) yang menawarkan lebih mendalam dan lebih agresif belakang Perkhidmatan Urutan disediakan dalam warna-warna sama ada hitam atau coklat dan satu naik taraf percuma 5 tahun Waranti. Panasonic EP3006 sebenar Pro Ultra urut kerusi ($3,995) yang mempunyai ciri-ciri yang sama sebagai EP30007 itu tetapi tanpa senjata jenis bijirin kayu. Kerusi Sofa EP-MS40 ($2,495) yang mempunyai auto menyesuaikan dan anak lembu Sembunyi-a jalan kaki urut unit dan datang dalam warna-warna latte dan alpukat. Panasonic EP-MA51 sebenar Pro urut kerusi ($5,495) yang mempunyai giliran batang dan airbag kecondongan pelvik dan datang dalam warna hitam. Panasonic EP-MA10 Cina tulang belakang Perkhidmatan Urutan kerusi ($3,195) yang datang dalam warna hitam, dan buat tetapi tidak kurangnya Panasonic EP1285 ($1,595) yang juga datang dalam warna hitam.

Bolehkah anda bayangkan apa-apa lebih baik daripada menetap di kerusi urut anda di waktu malam di rumah menonton televisyen atau membaca buku yang baik? Untuk maklumat lanjut mengenai kerusi robot Panasonic, sila lawati MyReviewsNow.net kedai di rumah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *