Mencari pekerjaan dan peluang pekerjaan bagi orang-orang yang lemak

Mencari pekerjaan dan peluang pekerjaan bagi orang-orang yang lemak

Ramai majikan masih mendiskriminasikan orang-orang tertentu dalam masyarakat walaupun mereka akan ketat menafikannya jika berhadapan. Ia telah terbukti melalui penyelidikan yang lebih sering daripada tidak menarik orang akan dipilih untuk siaran, walaupun mereka tidak mempunyai kelayakan-kelayakan yang mencukupi. Pekerjaan bagi orang-orang yang lemak adalah few dan jauh antara walaupun ada orang yang boleh dikatakan secara semula jadi lemak atau dibina lebih besar daripada yang lain. Terdapat perbezaan yang sahih antara yang unhealthily gemuk, dan apa yang dianggap sebagai berat badan secara semulajadi. Ramai yang lebih berat sedikit, walaupun di puncak Kesihatan, dan tidak kira apa pil penurunan berat badan, ramuan atau diet, mereka pergi, apa-apa tidak akan mengubah hakikat ini. Jika anda adalah salah satu daripada orang-orang ini anda akan menemui mendapat pekerjaan lebih sukar kerana diskriminasi halus di pasaran berbanding lemak orang.

Masyarakat telah brainwashed terhadap lemak orang

pengilang-pengilang kehilangan berat badan, kesihatan dan industri perubatan telah dilabel lemak perkataan dirty dan tekanan sosial meletakkan orang-orang yang sedikit rounder daripada orang lain sangat besar dan tidak adil. Apa yang lebih teruk lagi ialah bahawa pekerjaan bagi orang-orang yang lemak tidak benar-benar diiklankan, jadi tidak kira bagaimana orang-orang yang berkelayakan lemak memburu kerja adalah sepuluh kali lebih sukar. Mencari pekerjaan boleh mengecewakan untuk mengatakan sekurang-kurangnya, dan kerana tekanan ini ianya mungkin bahawa anda boleh mula makan binges selesa dan pergi daripada secara semulajadi berat badan berlebihan ke obes. Berat semasa anda mungkin cenderung untuk rangka anda, dan melalui makan biasanya anda tidak berat; dan pada diet tidak kehilangan apa-apa sama ada. Berpendapat bahawa badan anda mungkin telah mencapai keseimbangan semulajadi dan anda akan menerima bahawa anda adalah sedikit rounder daripada yang lain. Media dan pengiklanan produk kehilangan berat badan dan berdiet telah brainwashed masyarakat untuk berfikir bahawa menjadi walaupun sedikit lebih berat adalah sama sekali tidak boleh diterima. Ini telah ditapis ke dalam sektor perniagaan dan pekerjaan dan mencari peluang pekerjaan bagi orang-orang yang lemak telah menjadi amat sukar kerana diskriminasi terhadap masyarakat lemak orang.

Di mana untuk mencari pekerjaan bagi orang-orang yang lemak

Tidak syak lagi tempat mungkin yang terbaik untuk mencari pekerjaan bagi orang-orang yang lemak dalam komuniti sosial lemak orang, kerana di sini mungkin terdapat agensi-agensi pekerjaan dan majikan yang memilih bulu dalam perjalanan anda akan dibina, apakah warna anda, sama ada anda pendek atau tinggi atau berat badan berlebihan sedikit. Internet telah membuka banyak komuniti sosial, dan tidak syak lagi memang terdapat komuniti sosial lemak yang anda boleh Sertai dan berasa selesa serta tiada mungkin pekerjaan bagi orang-orang yang lemak atau anda boleh menawarkan pekerjaan jika ada jawatan-jawatan yang disediakan. Ia akan juga boleh ditemui di rangkaian sosial ini lemak majikan dan agensi-agensi yang mendiskriminasikan orang-orang yang lemak, mempunyai pilihan untuk pengiklanan jawatan secara bebas. Lemak orang masyarakat adalah kumpulan orang-orang yang mempunyai personaliti-personaliti yang terbaik sekitar, dan orang-orang perniagaan yang menawarkan peluang pekerjaan bagi orang-orang yang lemak akan berakhir menggaji kakitangan paling ramah dan mesra yang akan pasti akhirnya menjadi aset berharga untuk mana-mana institusi.

Adakah anda agensi pekerjaan dengan alasan tidak kukuh?

Banyak syarikat akan bertegas bahawa mereka tidak mendiskriminasikan orang-orang yang lemak kerana takut tindak balas, tetapi sudah tentu mereka akan terlalu lembut untuk dikesan. Apabila anda memohon pekerjaan yang diiklankan, anda akan mungkin akan membuang masa anda dan akan mendapat pemberitahuan bahawa kerja telah dipenuhi oleh seseorang berkualiti lebih baik daripada anda. Secara semula jadi terdapat apa-apa yang boleh anda lakukan tentang ini. Inilah yang membuatkan memburu peluang pekerjaan bagi orang-orang yang lemak lebih mengecewakan. Lebih daripada berkemungkinan anda akan lebih baik tidak bekerja dengan Syarikat seperti ini juga… Apabila anda mencari pekerjaan, maka anda pasti akan menikmati hasil yang lebih baik dengan mencari pekerjaan bagi orang-orang yang lemak pada majikan yang akan menerima kelayakan anda dan bukannya cara anda akan dibina. Internet adalah tempat yang terbaik di mana anda akan menemui penyelesaian mengenai pekerjaan bagi orang-orang yang lemak, dan dengan sedikit usaha anda juga akan menemui sebuah komuniti rangkaian sosial yang khusus untuk orang-orang yang lemak yang anda juga boleh menelefon rumah!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *