Mencari Kentucky Derby topi untuk dijual adalah mudah

Mencari Kentucky Derby topi untuk dijual adalah mudah

Di mana anda boleh mencari Derby Kentucky topi untuk dijual?

Terdapat banyak tempat-tempat untuk mencari Kentucky derby topi untuk dijual dan jika anda sudah bersedia untuk pergi ke derby ini, maka anda perlu memiliki sebuah topi. Salah satu tradisi yang tertua di Kentucky Derby adalah memakai sebuah topi. Ini boleh menjadi sebuah topi seksi, sebuah topi yang bergaya, atau malah sebuah topi yang anda membuat diri anda. Beberapa memakai topi yang sangat gila.

Anda perlu tahu apa yang anda Cari apabila ia datang untuk mendapatkan sebuah topi untuk di derby. Anda boleh mendapatkan sebuah topi dari kira-kira $5 sepanjang jalan sehingga kira-kira $5,000. Ia benar-benar bergantung pada bajet anda dan apa yang anda akan benar-benar selepas. Berikut adalah beberapa jenis topi anda boleh memakai untuk Kentucky Derby pada tahun ini.

Kentucky Derby topi untuk dijual dari $5 kepada $5,000

Jika anda mahu untuk mendapatkan salah satu Kentucky derby topi untuk dijual di sekitar $5 anda akan dapat jenis hat pihak plastik. Ini mungkin bukan apa yang anda mahu memakai kepada Kentucky Derby, tetapi jika anda hanya mencari sebuah topi yang murah, maka ini adalah jenis topi yang anda boleh pergi dengan. Anda tidak akan mendapatkan banyak lagi untuk $5.

Apabila anda membuat keputusan anda mahukan sesuatu yang lebih baik dan anda mahu kelihatan baik, tetapi anda tidak mahu memecahkan bank sebuah topi, kemudian anda boleh mendapatkan salah satu Kentucky derby topi untuk dijual yang menjual untuk $50 hingga $300. Ini biasanya terdapat di kedai-kedai Jabatan dan kadang-kadang di kedai hujung lebih tinggi juga.

Jika anda mencari sebuah topi anda suka dalam julat harga ini, maka anda perlu mendapatkan seberapa segera seperti yang anda boleh sebelum orang lain tidak. Topi yang sangat sukar untuk mencari masa derby, terutama di kawasan Louisville. Ramai wanita dan lelaki cuba untuk mencari hat sempurna dan jika anda dapati salah satu yang seperti anda perlu mendapatkannya secepat mungkin.

Kini jika anda mempunyai wang tunai untuk berbelanja dan anda mahukan sesuatu yang merupakan nama jenama, maka anda mungkin mencari di pelbagai harga sebanyak $300 sehingga $1,500. Nama jenama topi yang boleh menjadi sangat mahal, tetapi mereka biasanya sangat berkualiti dan sangat dikenali juga. Ini adalah banyak dicari selepas dan jarang yang lebih daripada apa-apa yang anda akan dapati di kedai-kedai Jabatan.

Jika anda benar-benar ingin pergi gila dengan topi anda dan menghabiskan sehingga $5,000 atau lebih, kemudian, anda boleh mendapatkan sebuah topi adat yang dibuat untuk anda dengan apa-apa jenis bahan-bahan yang anda mahu. Ini boleh menjadi apa-apa dari kulit walaupun emas atau berlian. Ini adalah salah satu cara untuk memastikan bahawa anda melekat di Kentucky Derby pada tahun ini.

Mendapatkan Kentucky Derby topi untuk dijual secara Online

Apabila anda membeli sesuatu dalam talian adalah sukar untuk mengetahui jika ia akan menjadi betul-betul apa yang anda mahu atau tidak. Ini bermakna bahawa anda mungkin perlu menukar topi atau menghantarnya balik. Ia tidak menyeronokkan apabila anda perlu melakukan ini, tetapi jika anda membeli topi sedikit dan mengembalikan orang-orang yang anda tidak suka, dan kemudian anda akan saja.

Pilihan lain adalah untuk membeli sebuah topi dari sebuah laman web yang akan membolehkan anda untuk kembali di kedai berdekatan dengan anda jika anda perlu. Ini boleh membuat ia lebih mudah untuk mencari topi anda adalah selepas. Juga, jika anda mencuba di kedai anda boleh menempah secara dalam talian jika anda boleh mencari salah satu Kentucky derby topi untuk dijual pada harga yang lebih baik dalam talian.

Mencari murah Kentucky Derby topi untuk wanita mendapat topi Derby wanita di sini

Sampai topi Derby terbaik ini tahun: dan

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *