Mencari Ijazah Sarjana dalam bidang Sains Kesihatan?

Mencari Ijazah Sarjana dalam bidang Sains Kesihatan?

Adakah anda mencari Ijazah Sarjana dalam bidang Sains Kesihatan untuk mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya?

Jika jawapannya ya, maka Lihatlah masters dalam bidang Sains Kesihatan yang ditawarkan oleh kami di Fakulti Sains Kesihatan di Universiti Southampton.

Sama ada anda sebuah clinician atau clinician yang bebas, Sarjana Sains Kesihatan ini akan membangunkan kemahiran pemikiran bebas dan kritikal anda – memberikan pandangan yang betul untuk diteliti soalan dasar penjagaan kesihatan dan amalan. Lebih-lebih lagi, ia juga akan memberikan anda kemahiran yang anda perlukan untuk mengatasi dan mencari penyelesaian yang inovatif kepada masalah yang kompleks dalam penjagaan kesihatan.

Ini Sarjana disiplin Sains Kesihatan Ijazah adalah sangat fleksibel dan terdiri daripada gabungan teras dan pilihan modul, bersama-sama dengan dua laluan yang berbeza: laluan standard dan laluan kesihatan mental.

Pada Sarjana laluan standard Sains Kesihatan anda akan bermula dengan belajar penyelidikan modul amalan berasaskan bukti. Ini membentuk asas bagi kajian bebas anda dan menyediakan anda dengan kemahiran untuk mencari dan menilai bukti penyelidikan dalam bidang penyelidikan. Kemudian, anda boleh mengumpulkan kredit baki dalam pelbagai cara, termasuk menunjukkan sesuai terdahulu.

Pada Sarjana Kesihatan Sains kesihatan mental laluan anda akan bermula dengan belajar penyelidikan modul amalan berasaskan bukti. Anda kemudian akan mengkaji beberapa modul teras dan pilihan yang mungkin termasuk: perspektif dalam kesihatan mental; intensiti rendah C.B.T. penilaian; intensiti rendah C.B.T. intervensi dan terapi hubungan. Di samping itu, anda boleh memilih satu modul yang ditawarkan oleh kami di Fakulti Sains Kesihatan, termasuk pilihan terbuka atau berasaskan kerja.

Ia adalah mudah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Sarjana Sains Kesihatan ini. Apa yang anda perlu lakukan adalah pergi ke dalam talian dan layari laman web Fakulti Sains Kesihatan Universiti Southampton.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *