Mencari artikel Plr pemakanan untuk dijual

Mencari artikel Plr pemakanan untuk dijual

Sebagai webmaster sebuah diri saya sendiri, saya tahu betapa pentingnya untuk mencari artikel PLR yang berkualiti tinggi. PLR artikel bermaksud, label hak peribadi. Ini bermakna apabila anda membeli artikel, dan kemudian anda sendiri menyempurnakan hak penuh untuk artikel dan boleh mendakwa diri sendiri sebagai penulis. Artikel pemakanan label peribadi yang popular kerana memang bidangnya yang panas dan mereka wajar murah. Mengapa Adakah label peribadi artikel hak begitu murah?

Salah satu sebab adalah kerana mereka akan dijual kepada pembeli yang lain. Webmaster mendapat satu tawaran yang lebih murah kerana mereka akan berkongsi artikel PLR pemakanan dengan pembeli yang lain. Tetapi mengapa pemilik laman web yang ingin berkongsi artikel-artikel yang sama dengan orang lain? Tidak akan ada isu-isu hukuman kandungan berganda? Jawapannya ialah Ya dan tidak.

Pertama, Terdapat tiada perkara seperti hukuman kandungan berganda. Google hanya menapis pendua dan simpan yang asal dalam enjin carian. Malah, apabila ini dilakukan, ia mungkin mengambil sedikit masa untuk mencari semua kandungan berganda. Jadi, dalam erti kata lain, Terdapat tiada kandungan berganda. Kedua, ia adalah baik-baik saja untuk berkongsi kandungan selagi penjual artikel pemakanan PLR ini adalah menjual mereka kepada 500 pembeli yang lain. Pakej PLR yang terbaik sahaja akan dijual kepada pembeli 10-20, cara nilai artikel akan kekal tinggi.

Di mana adalah tempat terbaik untuk mencari artikel-artikel nutrisi PLR? Untuk satu, ceruk pemakanan adalah sangat panas kerana webmaster mahu menggunakan artikel ini untuk mempromosikan produk mereka sendiri yang berkaitan dengan kesihatan. Produk-produk ini mungkin vitamin, makanan tambahan, minuman Kesihatan, atau apa-apa sahaja yang berkaitan dengan kesihatan. Anda juga boleh menggunakan artikel PLR ini untuk mengemukakan kepada direktori artikel untuk mendapatkan lebih banyak lalu lintas ke laman web anda sendiri. Ini adalah kerana Google yang memberi perhatian kepada rencana dengan pautan dan kata kunci. Jadi, jika anda menjual produk-produk pemakanan, maka anda boleh mendapat banyak trafik dengan menghantar artikel-artikel tentang pemakanan ke direktori artikel yang pangkat tinggi laman. Kebanyakan masa, trafik adalah cepat dan mantap.

Tempat-tempat terbaik untuk mencari artikel-artikel PLR pemakanan berada di forum dan laman web peribadi. Ini adalah kerana kebanyakan masa, artikel akan segar ditulis dan Penjual hanya akan menjual perkara-perkara yang sama kepada jumlah pembeli yang terhad. Forum biasanya mempunyai lingua kandungan mereka sendiri yang mempunyai ramai penulis yang menawarkan artikel PLR niche dalam kategori pemakanan atau kesihatan. Berapa banyak Adakah artikel Kesihatan PLR ini pergi? Banyak PLR artikel pemakanan boleh kos dari $10-$ 50 pek apa-apa. Ia bergantung kepada berapa segar adalah artikel PLR dan kuantiti.

Sesetengah orang menjual pek artikel seperti artikel 10 bagi $10. Kebanyakan masa, tatabahasa dan ejaan tidak bahawa besar dan pek artikel yang sama dijual kepada beribu-ribu pembeli. Mencari penulis yang pakar dalam niche anda dan boleh menawarkan artikel-artikel yang layak pada harga diskaun adalah kunci. Penulis PLR adalah pilihan yang sempurna untuk mengupah penulis peribadi, kerana ini boleh mendapatkan mahal. Penulis-penulis yang paling swasta mengenakan bayaran $10-$ 50 setiap artikel.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *