Mencapai nisbah badan lelaki yang sempurna sekarang

Mencapai nisbah badan lelaki yang sempurna sekarang

Kehilangan berat badan tidak di dunia perkara yang paling mudah untuk dilakukan, tetapi ia boleh dilakukan. Setelah senaman badan yang menyeluruh adalah sangat penting untuk membantu meningkatkan penampilan anda dan menurunkan berat badan di setiap kawasan badan anda.

Bagaimana untuk mencapai nisbah badan lelaki yang sempurna…

Ia adalah pengiraan yang mudah: membakar lebih banyak kalori maka anda mengambil, bahawa semua yang anda perlu lakukan setiap hari untuk membakar kalori tambahan. Mempunyai metabolisma yang lebih tinggi menjadikan ia banyak lebih mudah, dan kerja kurang.

Satu-satunya cara untuk mencapai nisbah badan lelaki yang sempurna melakukan senaman ringkas, khusus untuk menurunkan lemak badan fizikal anda. Apabila anda kehilangan semua lemak badan anda, maka otot anda akan mula melihat lebih dilihat kepada anda dan orang lain. Selain bersenam, ianya juga penting untuk makan sihat secara tetap untuk mengelakkan simpanan lemak di dalam badan anda.

-Bahagian tekan tubi

Seperti yang anda lihat, saya suka excercises yang minimum dalam gerakan, tetapi maksimum di dalam keputusan membina otot. Senaman ini kelihatan cukup mudah, tetapi jika dilakukan dengan betul boleh letupan senjata anda, bersama-sama dengan teras, memberikan definisi penuh biceps, aktiviti dan mid-section anda. Sentiasa mencari cara-cara yang cepat untuk kerja tangan saya. Senaman ini bagus untuk waktu rehat, tetapi juga hebat dilakukan di gimnasium. Ia adalah satu senaman yang hebat kerana ia berfungsi biceps, aktiviti dan deltoids anda. Dengan mengekalkan teras anda terlibat ia juga akan bekerja pinggang anda. Bonus yang bagus, kan?

-Tekan tubi

Tekan tubi yang besar untuk membina dada anda. Walaupun ia adalah perkara biasa untuk membuat dada anda yang agak besar, anda akan mendapati bahawa ia boleh menjadikan lemak anda buruk otot yang sebenar. Ini adalah tip yang berkuasa yang berfungsi. Kebanyakan perjuangan melaksanakan tekan tubi dengan lebih berkesan. Cara terbaik untuk melakukannya dengan berkesan adalah dengan meluangkan masa anda pergi sepanjang jalan ke lantai. Semakin hampir anda akan ke aras yang lebih berkuasa menolak setiap sehingga benar-benar akan.

Letupan senaman otot adalah komponen penting untuk nisbah badan lelaki yang sempurna, tetapi berhati-hati ini pembunuh yang sebenar…

-Pengawet

Remeh, cepat, diproses, dan semua makanan sejuk beku mempunyai bahan pengawet yang boleh menyebabkan kerosakan besar kepada sistem badan anda. Kajian telah membuktikan jika anda berminat untuk menjadi benar-benar sihat, anda perlu mengambil makanan yang didapati beratus-ratus tahun yang lalu. Doh biskut, donat dan pizza sejuk beku tidak telah wujud sejak awal, itulah sebabnya mereka tidak berbaloi membeli.

-Tarikh tamat tempoh lama

Makanan yang tidak sihat akan tamat untuk masa yang sangat lama, dan jadi makanan mengambil sementara bagi badan untuk mencerna. Jika makanan tertentu yang anda makan mempunyai tarikh luput yang lama, itulah berapa lamakah ia akan tinggal di perut anda. Makanan yang sihat seperti buah-buahan dan sayur-sayuran tamat dengan cepat, yang menjadikan mereka mudah dihadam.

Apa itu nisbah badan lelaki yang sempurna itu? Cuba ini!

Atas makanan membakar lemak

-Yogurt

Yogurt yang mengandungi budaya hidup aktif yang akan membakar lemak berlebihan dalam badan anda. Yogurt adalah rendah kalori dan gula, membolehkan anda menikmati snek lazat tanpa perlu bimbang ia akan menyebabkan anda untuk mendapatkan berat badan. Kebanyakan orang melihat makanan yang sihat untuk menjadi tawar, tetapi memandangkan yogurt adalah sangat lazat, kepercayaan itu adalah benar-benar palsu.

-Badam

Orang selalu menyangka badam adalah tidak sihat kerana mereka kandungan lemak yang tinggi. Namun, segelintir daripada mereka sehari akan benar-benar membakar lemak badan anda. Hanya pastikan yang anda tidak pernah lebih makan badam, kerana ia boleh menyebabkan anda untuk mendapatkan berat badan

Apakah nisbah badan lelaki yang sempurna?

Benar-benar ada tiada estetika lelaki yang ideal, tetapi terdapat ukuran yang sesuai yang ada yang mengatakan untuk kelihatan cukup sempurna.

Pinggang: 31.5 ke bahu 33″ (kira-kira 45-47% ketinggian anda): 51 ke 53″ (kira-kira pinggang x 1.618) senjata: harus sama seperti leher (kira-kira kira-kira 15.5-16.5″) dada: 42 45″ (10-12 lebih besar berbanding dengan pinggang anda)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *