Mencapai matlamat kecergasan anda dengan P90x senaman

Mencapai matlamat kecergasan anda dengan P90x senaman

Pasaran Kesihatan adalah pasaran yang berkembang Tempahan kerana lebih ramai orang akan menunjukkan minat dalam berat badan kehilangan dan diet program. Kerana orang akan menghargai kepentingan kesihatan yang baik dan kesannya mereka kelihatan dan keyakinan diri mereka akan mendapat tertarik kepada rejim diet dan kecergasan. Syarikat-syarikat yang mengambil kesempatan daripada gembar-gembur ini dan memperkenalkan produk-produk baru yang berjanji untuk menolong orang menurunkan berat badan dan menjadi sihat. P90X senaman adalah satu produk itu mempunyai potensi besar.

Apakah senaman P90X?

P90X atau kuasa 90 yang melampau adalah satu sistem senaman berasaskan di rumah yang sedang dibangunkan oleh Tony Horton bersama Beachbody CEO, Penasihat kecergasan dan pemakanan dan senaman Pengarah video COKMAR MEGA.

Ia mengambil masa lebih dua tahun untuk membuat senaman P90X. Banyak pemikiran dan idea-idea pergi untuk mewujudkan program ini luar biasa yang telah sejak itu mendapati banyak takers.

Senaman P90X tuntutan untuk meningkatkan kecergasan fizikal dalam 90 hari melalui program latihan segmented bersama-sama dengan pemakanan dan rancangan makanan tambahan.

Senaman P90X telah dikonsepkan untuk orang-orang yang mempunyai beberapa tahap kecergasan dan ingin pergi untuk tahap yang lebih tinggi.

Kajian program latihan P90X

P90X adalah 90 hari program yang merangkumi beberapa jenis teknik-teknik senaman. Latihan kekuatan, yoga, plyometrics, regangan dan kardio membentuk sebahagian darinya. Program ini merangkumi panduan pemakanan, rencana kecergasan dan siri DVD dan kalendar. Dalam DVD dengan beberapa model kecergasan menunjukkan teknik-teknik yang anda perlu belajar.

Program ini juga dilengkapi dengan ujian kecergasan untuk menentukan sama ada ianya sesuai untuk individu. Di antara langkah-langkah yang ditunjukkan dengan keamatan yang rendah dan tinggi.

Jika anda mengamalkan senaman P90X anda perlu bekerja selama enam hari seminggu untuk kitaran 13 minggu. Anda matlamat peribadi yang anda boleh pilih mana-mana pusingan tiga iaitu, klasik, lean dan beregu.

Faedah-faedah senaman P90X

Program senaman P90X merangkumi pelbagai latihan seperti yoga dan kardiovaskular dan regangan yang membawa pelbagai rejim kecergasan anda. Kebanyakan pakar-pakar kecergasan berpendapat pelbagai tersebut mendorong lebih cepat penurunan berat badan dan justeru P90X merupakan program yang realistik yang menghasilkan keputusan.

Program ini juga menekankan kepentingan diet dan perubahan gaya hidup untuk menurunkan berat badan secara sihat. Untuk mencapai matlamat kecergasan anda, anda perlu membawa perubahan dalam hidup anda.

Panduan pemakanan akan memberi anda tips tentang yang sihat dan seimbang. Panduan pemakanan yang dirancang mengikut kalori yang anda perlukan dan dibahagikan kepada tiga fasa. Diet ini bertepatan dengan program senaman dan menjaga keperluan pemakanan anda.

Program ini adalah satu yang ketat dengan jadual selama 90 hari. Sebaik sahaja anda mula bekerja di atasnya, anda akan mendapati bahawa 90 hari ini tidak banyak masalah.

Ada tidak perlu untuk pergi ke gimnasium. Terdapat seorang pengajar yang maya yang memandu anda melalui sesi dan anda boleh melakukan senaman ini dari keselesaan rumah anda dan masa anda sendiri.

Senaman P90X telah mendapat populariti dikalangan orang-orang aneh kecergasan kerana ia membawa keputusan. Dengan P90X senaman, anda boleh mula menikmati arif dan langsing anda dengan banyak tenaga dan keriangan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *