Menarik pesakit dengan promosi pergigian

Menarik pesakit dengan promosi pergigian

Untuk tubuh yang sihat, kebersihan mulut yang baik adalah diperlukan sebagai tambahan kepada gigi dan gusi yang sihat. Kajian menunjukkan bahawa isu-isu kesihatan yang boleh timbul dari komplikasi lisan, jadi pergi ke doktor gigi boleh menjadi seperti melawat doktor. Orang mungkin tidak sedar banyak cara yang kebersihan gigi yang baik boleh membantu meningkatkan seluruh kesihatan dan Kesihatan, terutamanya apabila mereka tidak kerap pergi ke doktor gigi seberapa kerap yang mereka perlu. Terdapat juga ramai orang yang ingin pergi ke doktor gigi lebih kerap tetapi semata-mata tidak mempunyai wang atau insurans untuk berbuat demikian. Promosi gigi akan apa yang sesetengah doktor akan menggunakan untuk membantu membawa pesakit dan memaklumkan kepada pesakit-pesakit mereka tentang kepentingan kebersihan mulut yang baik.

Mencapai sebagai luas dan penonton sebagai strategi pemasaran yang berkesan, mungkin termasuk cara kos efektif untuk penjagaan gigi. Dengan betul menggunakan media cetak adalah salah satu cara untuk mencapai penonton yang luas dengan cara yang lebih murah. Direct mail telah digunakan untuk beberapa waktu dan terus menjadi salah satu cara yang paling berkesan untuk mencapai sebilangan besar pesakit yang berpotensi. Daripada risiko promosi anda yang ditandakan sebagai spam dengan menghantar promosi anda melalui e-mel, mel terus meletakkan Poskad dan risalah untuk Pejabat pergigian anda terus ke tangan orang. Masih ada peluang bahawa penerima akan menghubungi pejabat anda untuk jadual rundingan walaupun mereka memberikan sekilas pantas. Anda juga boleh menggabungkan direct mail Katalog dan risalah untuk Campurkan perkara dan mencapai lebih banyak lelaki dan wanita. Tanya pesakit jika mereka ingin mengisi senarai pelanggan untuk menghantar mereka maklumat yang berguna dan berharga di masa hadapan. Menghadiri Persidangan penjagaan kesihatan dan acara-acara adalah satu lagi cara untuk mengumpul nama senarai mel.

Musim cuti adalah satu lagi peluang untuk memasarkan perniagaan anda. Menawarkan diskaun untuk pesakit-pesakit yang datang dengan cuti-cuti, dengan cara itu mereka tidak akan mempunyai jadual pelantikan mereka sekitar kerja dan kelas. Satu lagi idea adalah untuk mendapat diskaun eksklusif untuk pelajar seminggu sebelum kelas bermula supaya mereka boleh memulakan tahun ini dengan senyuman yang hebat. Diskaun untuk warga boleh juga ditunjukkan, di mana anda akan sedia untuk membaiki atau membetulkan gigi palsu. Anda juga boleh mempunyai pembersihan yang khas selepas Halloween untuk kanak-kanak yang mungkin telah dimakan terlalu banyak gula-gula. Ini adalah peluang untuk menunjukkan bahawa anda mengambil berat tentang masyarakat setempat dan tidak keberatan menawarkan bantuan percuma untuk mereka yang memerlukannya. Anda membantu pesakit boleh dijamin untuk memberitahu keluarga mereka dan kawan-kawan, sering menjana lebih banyak perniagaan untuk amalan anda.

Memberi magnet kepada individu untuk membantu mereka untuk mengingati Bilakah pelantikan akan datang sehingga mereka adalah. Setiap kali mereka pergi ke peti sejuk, perasan magnet anda dapat menghalang mereka dari barang-barang makan yang kurang sihat untuk mereka. Maklumat perlu sentiasa disertakan pada magnet anda supaya pesakit dapat mudah membuat hubungan dengan anda perlu untuk bangunlah masalah.

Promosi pemasaran gigi juga boleh merangkumi maklumat umum tentang bagaimana untuk mengekalkan kebersihan mulut yang baik. Orang seperti itu apabila perniagaan memberi maklumat percuma berbanding sentiasa cuba untuk menjual sesuatu. Apabila menjana hampir sebarang iklan untuk amalan anda, pastikan untuk meliputi semua asas anda dan memberi maklumat yang berguna dengan diskaun semasa cuba untuk menunjukkan pelanggan-pelanggan anda, anda akan menghargai perniagaan mereka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *