Menarik balik FDA Max kejantanan

Menarik balik FDA Max kejantanan

Keime Inc secara sukarela teringat satu lot dengan produk makanan tambahan yang dijual di bawah nama Max kejantanan, pada 10 Nov 2011. Jumlah banyak Kumpulan recalled yang banyak 10090571. Ingat datang selepas FDA Makmal Analisis mendapati Sulfoaildenafil, yang serupa dengan Sildenafil, di atas lot daripada Max kejantanan.

Wakil-wakil FDA memaklumkan Syarikat mengenai kesalahan ini. Sildenafil adalah bahan aktif Viagra dan ubat-ubatan yang sama, yang diluluskan oleh FDA ubat untuk disfungsi erektil (ED). Pengamal mungkin mempertimbangkan menggunakan banyak Max kejantanan ED, kerana ia mempunyai bahan-bahan yang sama yang digunakan dalam ubat-ubatan preskripsi untuk ED. Kerana makanan tambahan tidak diluluskan oleh FDA untuk digunakan dengan cara ini, ia dianggap sebagai produk yang tidak. Sildenafil yang merupakan bahan aktif di lot tersebut ubat, tidak malah disebut pada label ubat.

Kejantanan Max adalah ubat bagi peningkatan seksual. Ia datang dalam botol plastik putih untuk jualan runcit. Terdapat laporan tidak ada sebarang kesan sampingan teruk yang berkaitan dengan penggunaan Max kejantanan. Selepas Kumpulan rosak ditemui, pesakit diminta untuk berhenti menggunakan ubat ini dan berunding dengan doktor mereka dalam kes apa-apa yang luar biasa atau kesan sampingan.

Bahan aktif yang Sildenafil boleh berinteraksi dengan nitrat. Jika diambil bersama ubat-ubatan lain, yang mengandungi nitrat atau nitroglycerin, ia boleh menghasilkan keputusan yang membawa maut. Ia boleh menyebabkan tekanan darah terlalu rendah. Pesakit-pesakit yang mempunyai penyakit kencing manis, tekanan darah tinggi, penyakit jantung atau kolesterol tinggi biasanya mengambil ubat-ubatan yang mempunyai nitrat. Oleh itu, jika pesakit mengambil Max kejantanan, ia boleh membahayakan mereka.

FDA juga bertanya kepada pesakit dan doktor untuk melaporkan sebarang kejadian buruk atau kes kesan sampingan yang teruk kepada FDA Med Watch buruk sekiranya laporan Program. Pesakit dan doktor boleh mel, Faks atau melaporkan peristiwa-peristiwa ini di internet.

Keime Inc. menyatakan bahawa produk ini telah tidak dibuat oleh Keime Inc., yang merupakan sebuah perbadanan Florida. Ia dimaklumkan bahawa produk tertentu yang dibeli dari pembekal lain dan Syarikat secara sukarela teringat rosak banyak dadah dan co-operating sepenuhnya dengan FDA. Kata kenyataan itu, Syarikat amat komited dalam memberi maklumat yang tepat mengenai produk. Syarikat ini berkenaan bagi kesihatan dan Keselamatan pengguna. Syarikat telah menyatakan bahawa ia ingin memohon maaf atas sebarang kesulitan kepada pesakit dan doktor kedua-duanya. Ia bertanya kepada pesakit-pesakit untuk kembali pek ubat-ubatan yang tidak digunakan ke lokasi runcit di mana ubat yang dibeli. Mereka juga secara langsung dapat menghubungi syarikat.

Keime Inc. pasaran Max kejantanan di Amerika Syarikat Ia juga beroperasi dengan nama Barry, vitamin, untuk melakukan perniagaan. Keime Inc. mengeluarkan kenyataan akhbar untuk mengumumkan menarik balik banyak 10090571 kejantanan Max. Siaran Akhbar menyatakan bahawa Max kejantanan diedarkan hanya di Florida Selatan dan hanya dalam botol plastik putih. Terdapat banyak produk yang dijual dalam talian, dengan nama Max kejantanan, yang tidak dipasarkan oleh mereka. Tiada ubat-ubatan ini semuanya datang dalam botol plastik putih. Syarikat tidak memberikan mana-mana jelas penerangan untuk mengetahui, yang Max kejantanan yang tersedia dalam talian yang asal. FDA juga tidak memberikan sebarang maklumat mengenai perkara ini.
Untuk lebih banyak maklumat Lawatan

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *