Menara cat membenarkan juruterbang untuk mengenal pasti struktur keluli yang tinggi

Menara cat membenarkan juruterbang untuk mengenal pasti struktur keluli yang tinggi

Terdapat banyak jenis Menara komunikasi tinggi yang crisscross negara dan menyediakan perkhidmatan kepada orang-orang yang setempat dan serantau berkaitan ke seluruh dunia. Menara radio yang menghantar isyarat siaran sering berdiri di kawasan luar bandar yang terpencil. Sampai beratus-ratus kaki ke udara kawasan struktur keluli yang dapat menangkap dan retransmit isyarat dari bandar ke kawasan-kawasan di mana laporan, maklumat dan muzik diterima oleh radio tempatan.

Isyarat telefon selular dan penghantaran gelombang mikro juga akan disampaikan daripada Menara yang satu kepada yang lain dan menggunakan penyegitigaan antara tiga Menara untuk mengunci ke telefon dan menghantar panggilan suara yang jelas. Dengan telefon pintar yang menggunakan sambungan G3 dan G4 untuk mencapai Internet Menara yang menghantar dan menerima isyarat sentiasa akan dapat menghantar mesej dari satu sisi negara yang lain dengan mudah.

Menara yang bangkit ke udara mempunyai perlu dicat supaya mereka mudah dikenali oleh mana-mana pesawat yang datang dalam pelbagai pemancar keluli. Keluar dalam masyarakat luar bandar dari bangunan-bangunan yang tinggi perlu jelas ketara dalam supaya kapal terbang kecil tidak sengaja berjalan ke menara. Menara pelukis yang mengambil tanggungjawab melihat kepadanya bahawa semua orang boleh dapat mengenalpasti struktur tinggi Guna semua cuaca Menara cat untuk memastikan keluli yang mencari garing dalam segala macam cahaya. Di bahagian atas Menara, dan kadang-kadang jarak pada jarak tertentu di sepanjang ketinggian menara cahaya merah berkelip diletakkan juga membantu rendah pesawat terbang dan helikopter untuk melihat di mana mereka berada dan untuk mengelakkan mereka.

Lukisan Menara dalam seli warna merah dan putih dengan antena di bahagian paling atas mula merah dan berselang-seli pada masa-masa tertentu yang sama diukur dan sekata luas cat merah dan putih adalah standard keselamatan yang menandakan jarak dari tanah ke hujung antena tertinggi dan menyediakan cara yang tepat untuk seseorang untuk mengukur ketinggian struktur. Selepas membersihkan Menara dan mengikis karat apa-apa dari rangka kerja profesional yang Menara lukisan akan dapat pergi ke tempat kerja dengan pistol semburan untuk kot bidang sesuai Menara mereka dihormati warna-warna merah dan putih.

Bercagar kepada struktur dengan keselamatan terhadap penyeragaman yang pelukis Menara yang mampu untuk bekerja dengan cepat dan tepat untuk membuat pelbagai komunikasi selamat untuk sesiapa sahaja yang terletak di dalam kawasan dalam kapal terbang. Sama ada bekerja di itu selain daripada naik bangunan tinggi atau keluar negara sebuah menara yang mencapai beratus-ratus kaki ke udara orang-orang yang mengecat Menara sedang menjaga dunia lebih selamat untuk semua orang atas tanah serta dalam udara.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *