Memulihkan zakar sensitiviti saraf zakar yang rosak atau bebas menerima

Memulihkan zakar sensitiviti saraf zakar yang rosak atau bebas menerima

Sensitiviti zakar adalah bergantung pada Kesihatan saraf yang berjalan sepanjang tisu itu. Seluruh zakar dipenuhi dengan saraf yang berbeza, dapat meningkat sensasi sentuhan, sakit, tekanan, haba, dan sudah tentu, keseronokan. Hampir 85% daripada semua keseronokan seksual saraf penerima dalam badan lelaki ditemui pada zakar, tetapi seperti semua saraf mereka boleh menjadi kekal rosak melalui pemakanan yang kurang baik, kecederaan atau penyakit. Vitamin khusus zakar, ubat-ubatan herba dan kecacatan akal akan pergi jauh untuk melindungi saraf di zakar anda untuk memastikan kehidupan yang panjang dan bahagia.

Minyak

Minyak semula jadi adalah penting untuk fungsi saraf. Setiap saraf dalam tubuh manusia dikelilingi oleh bahan waxy dipanggil myelin–tanpa sensasi saraf tidak dapat dihantar dengan betul dan menjadi terganggu. Myelin diperbuat terutamanya daripada asid lemak omega 6, seperti asid oleik. Makan bersarapan pagi, walnut pecans, cashews, linseeds, benih chia dan kacang tanah adalah semua cara yang hebat untuk meningkatkan asid oleik dan lain-lain minyak omega 6 dalam diet anda setiap hari. Di samping itu, menggunakan asid oleik yang kaya dengan minyak untuk zakar anda mungkin menyokong kesihatan tempatan kulit dan saraf. Mentega shea, minyak zaitun, grapeseed minyak, minyak kelapa dan minyak kacang tanah semua mengandungi asid oleik jumlah yang baik. Ditekan minyak sejuk semua selamat bagi permohonan luar, dan biasanya dijumpai sebagai asas bagi banyak semulajadi krim dan salap.

Nutrien

Saraf memerlukan nutrien untuk berfungsi secara optimum. Mikronutrien tertentu, termasuk vitamin, mineral dan asid amino, telah digunakan oleh sistem saraf untuk memudahkan mesej synaptic. Apabila tisu-tisu saraf telah mengalami kerosakan, kajian menunjukkan bahawa sesetengah nutrien yang boleh memberi manfaat kepada proses penyembuhan. Vitamin D, B12 dan asid folik telah dikaji untuk keupayaan mereka untuk membaiki myelin sarung keris sekitar saraf. Vitamin ini boleh manfaat klinikal kepada pesakit-pesakit yang mengidap penyakit-penyakit sistem saraf seperti sklerosis berbilang. Di samping itu, L-carnitine, vitamin C, E dan iron adalah perlu untuk pembentukan sel-sel kulit yang sihat. Apabila kulit kuat, elastik dan moisturized, saraf deria akan lebih sensitif dan menerima.

Ekstrak botani

Tradisional sistem penyembuhan menggunakan tumbuhan ubat untuk tekanan, saraf dan libido selama beratus-ratus tahun. Hari ini, Sains mula memahami bahan-bahan bioaktif yang mengandungi tumbuh-tumbuhan ini dan bagaimana mereka boleh mendapat manfaat kesihatan zakar dan Kesihatan saraf. St John’s Wort (Hypericum perforatum) adalah salah satu ubat-ubatan herba paling popular yang digunakan untuk menyokong Kesihatan saraf dan merawat neuropathies. Walau bagaimanapun, sekurang-kurangnya satu kajian telah menunjukkan bahawa tindakan St John’s Wort Kesihatan saraf mungkin ringan di best. Damiana (Turnera diffusa) telah ditunjukkan untuk menyokong libido dan kesihatan seksual dalam beberapa kajian, berkemungkinan besar akan bertindak melalui sistem saraf. Lion’s Mane cendawan (Hericium polisakarida) telah dikaji oleh penyelidik dari Universiti Tohoku di Jepun untuk keupayaan untuk memperbaiki fungsi saraf. Kajian mereka menunjukkan bahawa Mane singa telah merangsang enzim yang dipanggil faktor pertumbuhan saraf, memudahkan pertumbuhan dan fungsi saraf seluruh badan.

Kesihatan zakar Crèmes

Crèmes yang digunakan terus kepada zakar boleh menyokong kedua-dua kesihatan saraf dan Kesihatan zakar. Basuh harian, kering rubbing, Pelancapan atau seks, kulit zakar boleh menjadi Kering, mengurangkan sensitiviti saraf dan toughened. Formula Kesihatan zakar untuk kesihatan organ lelaki (paling profesional mengesyorkan minyak lelaki Man1) mengandungi pelbagai vitamin, vitamin C, D, E dan A, termasuk yang boleh menyokong kesihatan dan pembaikan saraf, merangsang peredaran darah dan memudahkan sihat pembiakan sel-sel kulit yang baru. Nutrien ini digabungkan dengan asid amino dan mentega Shea untuk penyerapan yang cepat, dan boleh digunakan setiap hari untuk meningkatkan kesihatan tisu dan saluran darah pada zakar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *