Memulakan anda lemak membakar metabolisme untuk 5 jam

Memulakan anda lemak membakar metabolisme untuk 5 jam

Salah satu kesilapan terbesar yang membuat orang-orang yang cuba untuk menurunkan berat badan adalah dengan ponteng menu. Mereka menyangka bahawa tertinggal dalam hidangan mereka mengurangkan pengambilan kalori mereka. Manakala dalam sesetengah kes ini secara teknikal mungkin benar, keseluruhan gambar adalah bahawa ponteng Menu bukanlah satu cara untuk menurunkan berat badan.

Makanan yang paling popular untuk melangkau adalah Sarapan Pagi. Orang berfikir bahawa jika mereka tidak mempunyai Sarapan Pagi dan mula untuk makan pada waktu makan tengah hari kemudian mereka punya semua kalori mereka meninggalkan untuk hari tersebut dan masa yang kurang untuk mengambil mereka – oleh itu kemungkinan yang mereka akan makan di bawah apa mereka sudah layak untuk jadi menurunkan berat badan yang lebih cepat. Seperti logik sebagai bunyi itu, ia tidak berfungsi dengan cara itu. Salah satu sebab untuk ini adalah bahawa anda jadi lapar oleh masa yang anda makan, anda akan lebih cenderung untuk membuat pilihan makanan yang tidak sihat dan bukannya orang-orang yang sihat. Tetapi, sebab utama adalah bahawa bersarapan bermaksud anda terlepas keluar pada jam 5 masa pembakaran lemak. Metabolisma anda melambatkan bermalam kerana tiada makanan yang akan masuk, Sarapan adalah kerjaya yang untuk metabolisme, peringatan untuk mendapatkan bergerak. Jika anda tidak makan Sarapan Pagi, maka metabolisma akan terus “tidur” dan tidak terlibat dalam pembakaran aktiviti sehingga anda bangun ia pada tengahari lemak biasa.

Masa Sarapan Pagi ada biasanya masa tempahan huru-hara hari, terutamanya jika anda mempunyai keluarga dengan kanak-kanak sekolah berusia atau muda. Walau bagaimanapun dengan tidak duduk dan perbelanjaan hanya seketika untuk makan sarapan yang sihat, maka anda sedang menghalang tubuh daripada mendapat satu permulaan yang baik pada hari pembakaran lemak. Belum lagi fakta bahawa anda sedang menghantar mesej yang tidak sihat untuk anak-anak anda tentang kepentingan Sarapan Pagi kepada gaya pemakanan yang sihat.

Satu lagi sebab untuk makan Sarapan Pagi adalah untuk mengekalkan paras gula darah pada tahap yang sihat. Kegagalan untuk makan ketika Sarapan Pagi boleh menyebabkan setelah menyerang munchies pertengahan pagi kerana anda berasa lembap dan perlukan satu “gula pancutan”. Ia berkemungkinan bahawa anda berada di tengah-tengah sesuatu di tempat kerja ketika ini mencecah dan oleh itu, akan merebut apa-apa yang di tangan – biasanya beberapa jenis Kosongkan item pemakanan yang akan memberikan anda tergesa-gesa segera gula yang anda perlukan untuk mendapatkan melalui sehingga waktu makan tengah hari tetapi pemakanan akan melakukan apa-apa sama ada badan anda, atau pelan pemakanan sihat yang anda cuba untuk ikut.

Jadi rancangan masa hadapan. Mengenal pasti sesuatu untuk dimakan yang mudah untuk menyediakan, mudah dimakan dan kaya-zat, dan meletakkan ini pada senarai membeli-belah runcit anda. Pastikan bahawa anda bangun di waktu makan Sarapan Pagi sebelum anda memulakan hari anda, walaupun anda perlu bangun 10 minit lebih awal daripada yang anda lakukan sekarang. Ia akan berbaloi dalam jangka panjang kerana anda akan mendapati bahawa waktu pembakaran lemak itu 5 antara 8 am-Sarapan Pagi dan makan tengahari 1 pm anda akan membuat perbezaan besar-besaran dalam berat badan anda kehilangan usaha.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *