Meminta nasihat Simon Cowell

Meminta nasihat Simon Cowell

Januari ini, Jadilah satu letusan yang kecil dalam dunia gossip selebriti dan televisyen. Simon Cowell, Hakim pada Kah kita semua suka untuk membenci, mengumumkan beliau akhirnya melangkah. Jelas sekali, hidup tanpa Paula Abdul ke olok-olok ini tidak bernilai hidup. Jadi apakah Cowell yang menjadikan dia seorang bintang? Jangan sekali-kali memandang rendah kepentingan budaya. Sebagai sebuah Brit, beliau digunakan untuk bercakap fikirannya. Jika seseorang tidak boleh menyanyi di lagu, beliau memberitahu mereka terus keluar. Lebih ke titik, beliau menjangkakan mereka di akhir menerima kata-kata Hikmah untuk mengambil nasihat dan komen yang membina tenang, dan tidak sabar dengan orang-orang yang membuang sesuai hissy. Apa America gagal menyedari adalah bahawa, kembali di Britain, Cowell dalam arus perdana. Kesediaan beliau untuk bercakap kepada dan dengan orang-orang secara terbuka adalah perkara biasa. Di sini di Amerika Syarikat, kita akan terlalu dibalut dengan idea kesopanan. Ianya tidak diterima oleh masyarakat untuk memberitahu orang-orang yang mempunyai bakat ada. Anda sepatutnya mencari perkara-perkara yang baik mengenai mereka — menekankan yang positif, menghapuskan negatif seperti kata lagu lama. Dalam beberapa cara, keengganan ini budaya mencabar kefahaman dan persepsi rakyat boleh menjadi sangat bahaya.

Seperti kebanyakan negara di seluruh dunia, Amerika Syarikat menghadapi wabak obesiti. Untuk rekod ini bermakna salah satu daripada dua perkara. Orang mempunyai indeks jisim badan (BMI) 30 atau lebih, atau mereka yang mempunyai BMI 27 atau lebih dan sudah sakit dengan sekurang-kurangnya salah satu daripada penyakit atau gangguan yang berkaitan dengan obesiti. Lagi Tempahan tinjauan mendapati doktor penjagaan primer di Amerika Syarikat tidak mahu bercakap dengan pesakit-pesakit mereka tentang kehilangan berat badan. Walaupun mereka tahu kesihatan pesakit-pesakit mereka berisiko, mereka tidak dapat membawa diri “menuduh” orang-orang yang berlebihan. Itulah di mana sikap Cowell ini menjadi begitu penting. Orang harus memberitahu kebenaran tentang diri mereka, terutamanya jika ini boleh membantu menyelamatkan nyawa mereka. Di mana kita akan Jika doktor gagal untuk memberitahu kami Bilakah kami mempunyai kanser atau penyakit jantung? Berita ini memberi mereka peluang untuk mempunyai rawatan untuk memanjangkan jangka hayat mereka. Doktor memberikan diagnosis ini tanpa rasa takut. Mereka perlu melakukan perkara yang sama apabila ia datang kepada obesiti dan risiko-risiko yang meningkat secara mendadak seperti kencing manis, kanser dan penyakit jantung.

Jadi apa perlu doktor lakukan? Pertama, mereka perlu mendidik. Ini adalah syarahan dan pengadilan, tetapi menjelaskan bagaimana lebihan berat badan yang berkaitan dengan penyakit-penyakit lain. Kedua, mereka perlu mencari jalan untuk memberi motivasi kepada pesakit, penetapan matlamat yang realistik dan orang-orang yang praising mereka apabila mereka berjaya. Akhirnya, ini sepatutnya menjadi semangat berpasukan yang kukuh di mana distensil, jurulatih jasmani, kejururawatan pengamal dan menyertai kakitangan khidmat komuniti bersama masyarakat untuk mengatasi masalah berat badan. Menganggap semua orang dalam program kekal positif dan emosi yang seimbang, bukti-bukti kajian menunjukkan acomplia biasanya membantu orang menurunkan purata 10% berat badan mereka. Lebih penting lagi, sebilangan besar rakyat tidak serta-merta meletakkan berat badan kembali — kitaran penurunan berat badan, pertambahan berat badan dan kehilangan berat badan merosakkan badan anda. Acomplia adalah salah satu suppressants selera makan dan, jika orang tidak lagi berasa lapar, mereka kekal bermotivasi untuk makan kurang. Sebagai seorang yang diperuntukkan, ia juga adalah ubat yang berguna untuk membantu orang-orang yang berhenti merokok tetapi, seperti semua ubat-ubatan, Terdapat kos serta faedah-faedah. Anda tidak perlu menggunakan ubat ini jika anda tertekan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *