Memindahkan atau Hype (fakta) atau?

Memindahkan atau Hype (fakta) atau?

“Mengambil produk ini, ia adalah yang terbaik!”

“Produk ini sembuh kanser!”

“Produk ini sebagai bahan ‘rahsia’ digunakan dalam maya”

“Produk ini akan menjadikan anda kaya!”

“Produk ini secara saintifik terbukti!”

Terdapat dua perkara yang frustrate orang-orang kebanyakan. Pertama, gembar-gembur yang datang dari orang lain tentang sesuatu yang mereka sedang membawa kepada percaya adalah perkara yang terbaik sejak “roda”; kedua, kekurangan maklumat atau bahkan memahami oleh profesional yang kita bergantung pada nasihat kesihatan kami dan belum tahu apa-apa tentang pelbagai barangan yang akan dijual.

Ada apa-apa yang salah dengan program jualan sihat dan saya memahami pemasaran yang baik, tetapi mempunyai imej saya lama “minyak ular” jurujual yang datang dengan sebotol “elixir” yang akan menyembuhkan Ketuat anda dan kepala botak. Ianya bukan sahaja dalam produk kesihatan asli tetapi dengan cara kami memasarkan produk secara keseluruhannya. Pesalah terbesar adalah syarikat-syarikat ubat-ubatan yang telah menjual produk sama seperti minyak ular dengan tentang keberkesanan yang sama.

Tidak, ia adalah syarikat-syarikat ubat yang “secara sukarela” maklumat mengenai kesan-kesan sampingan produk mereka; Ia adalah kerajaan yang memaksa mereka untuk membocorkan maklumat tersebut dan walaupun itu adalah kes itu, mereka menyembunyikan maklumat tersebut dalam iklan mereka dengan cara yang sangat bijak dengan gambar yang positif kerana mereka memberitahu anda dadah boleh membunuh anda. Sekurang-kurangnya dalam industri kesihatan semulajadi, kemudaratan adalah banyak kurang daripada syarikat-syarikat ubat.

Cabaran yang dihadapi dalam produk kesihatan asli adalah kebenaran tentang Bagaimanakah keberkesanan mereka benar-benar akan. Apabila ia datang kepada produk-produk yang akan membuat anda sihat ada benang dan itulah kemampuan produk untuk membina imuniti, itu disebut sebagai PENGGALAK imun. Ukuran ini adalah jumlah pertambahan sel pembunuh semulajadi anda dari asas biasa mereka.

Berikut adalah perbandingan beberapa produk semulajadi dan bagaimana mereka meningkatkan tahap sel-sel NK:

Cendawan Maitake sebanyak: 2%

Kolostrum lembu sebanyak: 26%

Khusus peningkatan jus buah-buahan: 76%

Cendawan dari spesies shiitake sebanyak: 81%

Faktor pemindahan Tri-faktor Formula kenaikan: 283%

Faktor pemindahan serta Formula Tri-faktor kenaikan: 437%

Tidak kira apa yang anda ambil untuk kesihatan anda, melakukan kerja rumah anda. Bandingkan, bertanya dan mencari maklumat tentang apa yang terbaik untuk anda. Kita semua bertanggungjawab ke atas kesihatan kita sendiri dan orang-orang yang diamanahkan untuk penjagaan kami dan perlu mempunyai yang terbaik untuk mereka. Maklumat ini adalah untuk tidak meletakkan apa-apa produk yang satu tetapi untuk memberi maklumat kepada pembaca yang akan membantu mereka dengan pilihan kesihatan mereka.

Ingat bahawa “80 peratus” * syarat-syarat Kesihatan kronik yang kita menderita yang datang dari pilihan yang kita buat. Memilih bahawa yang akan membantu anda yang paling dalam hidup anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *