Memilih yang terbaik untuk Vitamin hari

Memilih yang terbaik untuk Vitamin hari

Yang adalah menipu yang? Pengilang ini dipanggil Pembantu sihat yang mendakwa bahawa mengambil satu mudah vitamin hari boleh menjaga kita dalam bentuk atas atau kita sendiri dalam ego, mencari yang mudah, tetapi cara yang paling mungkin, sia-sia untuk melakukan perkara yang sama.
Kita mungkin semua bersetuju pada satu perkara – kebanyakan daripada kita akan mendapat manfaat dengan menambahkan diet harian kita dengan beberapa bentuk vitamin atau mineral gabungan. Ini adalah disebabkan sebahagian Diet yang tinggi dalam makanan yang diproses dan kekurangan nutrien dalam tanah kami. Kombinasi ini membentangkan makanan kekurangan nutrien penting. Fikirkan – melainkan jika anda makan makanan tempatan, hasil yang anda beli di kedai runcit anda kemungkinan besar telah duduk selama beberapa minggu sebelum tiba di atas rak. Mana-mana nutrien yang berada di sana pada asalnya adalah lama hilang. Selain dari itu, mari kita menambah tekanan kepada persamaan – kerja, sekolah, telefon, trafik – badan kita akan sentiasa mencari untuk menggantikan pemakanan yang menggunakan kuasa-kuasa ini. Kemudian kita boleh membuang bahan-bahan kimia dalam persekitaran kita – air minuman, udara, dan bahan kimia dalam segala-galanya yang kita gunakan setiap hari seperti syampu, pembersih rumah dan seterusnya. Berjaga-jaga! Kami memerlukan bantuan tambahan untuk mengoptimumkan kesejahteraan kami.

Tetapi merebut hanya apa-apa, lama vitamin dari rak, dan sebaik-baiknya satu-satu hari yang tidak semestinya mengubati semua. Kebanyakan mempunyai bahan-bahan tiruan dan pengisi yang badan kita sudah dikenakan cukai hanya tidak perlu memproses. Wanita hamil apa dalam fikirannya yang betul akan memilih satu pranatal satu hari dari rak yang FD & C merah #40, ENCHANTEUR di samping bedak dan jagung starch sebagai sebahagian daripada bahan-bahan? Ini adalah di mana reputasi jenama dan melakukan beberapa kerja rumah yang mudah akan menjadi daya penggerak untuk membuat keputusan yang betul apabila memilih vitamin yang betul untuk anda.

Juga, perlu diingat bahawa tidak semua yang kita menelan diserap oleh badan kita. Ia perlu hidup bahan kimia dan kegawatan sistem penghadaman, diserap melalui dinding usus dan dapat melepasi hati untuk sampai ke aliran darah. Proses ini dipanggil ‘bioketersediaan’. Malangnya, label tidak nyatakan berapa banyak vitamin tertentu tropikal. Dalam farmaseutikal yang gred berbilang, banyak nutrien chelated, atau terikat dengan molekul lain yang bertindak sebagai pengiring sehingga ia mencapai aliran darah. Borang ini adalah lebih mahal untuk menghasilkan, yang akan mencerminkan kos yang lebih tinggi secara umum.

Mengambil vitamin biasa yang kekurangan pelbagai nutrien, atau harga atau vitamin diskaun yang kurang berkesan kerana kaedah pemprosesan dan terhad bioketersediaan nutrien mereka mereka akan hanya membazirkan wang diperolehi dengan susah payah.

Kami tidak katakan bahawa anda tidak dapat mencari satu-satu hari itu yang akan bekerja. Kami hanya mahu anda untuk mengetahui yeas dan nays sebelum menghabiskan wang diperolehi dengan susah.

Yeas:
Jenama (tidak generik)
Vitamin B perlu sekurang-kurangnya 50 mg, kecuali dari sumber makanan yang
Probiotics membantu penyerapan
Sumber-sumber makanan yang keseluruhan
Mencari meterai PPS (United State Pharmacopeia). Makanan kesihatan, termasuk multis, tidak terpilih untuk kualiti sebelum pasaran. Ini adalah secara sukarela standard kualiti. Tanda ini memastikan bahawa produk yang mengandungi bahan-bahan dan amaun yang dinyatakan pada label, hancur dengan betul dan bebas daripada bahan cemar.
Semak tarikh tamat tempoh – trend baru adalah meletakkan tarikh dikilang pada label dan bukannya tarikh tamat tempoh. Vitamin perlu baik sekurang-kurangnya satu tahun jika tidak terdedah kepada haba atau cahaya yang berlebihan.

Nays:
Bahan tiruan seperti ENCHANTEUR di samping bedak, pewarna makanan, povidone, shellac, kanji atau crospovidone.
Ia harus pergi tanpa mengatakan bahawa anda juga tidak perlukan sebarang minyak terhidroksida multi anda.
Juga, titanium dioksida yang buruk (Ya, sesetengah pengeluar masih menggunakan ramuan ini).
Murah tidak selalunya lebih baik.

Memastikan semua perkara di atas di rumah, sila tahu bahawa mereka hanya tidak boleh meletakkan semua dalam satu pil ajaib. Walaupun mereka cuba, pil ini akan sedikit terlalu besar untuk menelan. Kebanyakan salah satu hari yang kehilangan nutrien lain dalam jumlah yang besar, yang penting untuk memastikan kesihatan yang optimum-untuk:
Asid lemak
Kalsium
Magnesium
B tambahan
Antioksidan

Ada pepatah kuno yang mengatakan “Jangan beli payung terjun, kanta kenalan atau diimplankan semata-mata pada harga bawah tanah murah.” Ingat ini apabila membeli vitamin anda juga – anda mendapat apa yang anda bayar!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *