Memilih untuk peralatan Enema yang baik untuk kesihatan anda

Memilih untuk peralatan Enema yang baik untuk kesihatan anda

Sering disebabkan oleh kombinasi diet yang miskin, pengambilan makanan yang tidak sempurna, pengambilan dadah atau gaya hidup, orang di seluruh dunia mengalami pelbagai masalah kesihatan. Mereka mungkin tidak pernah mempertimbangkan bahawa punca masalah mereka adalah usus yang toksik, lembap. Untuk mengekalkan gaya hidup sihat, kita harus mempertimbangkan pembersihan kolon.
Coffee enema membersihkan kolon lama, keras bahan buangan dan toksin yang berbahaya. Rawatan coffee enema merangsang sistem imun dan memudahkan laluan nutrien ke dalam darah, yang akan dihantar di mana jasad memerlukan mereka. Penurunan berat badan dan penghapusan sembelit adalah perkara biasa kerana pembuangan sisa dan rangsangan daripada metabolisme. Di samping itu untuk menghapuskan bahan-bahan yang terkumpul dalam usus secara fizikal, coffee enemas boleh mempercepatkan pembersihan toksin yang telah disimpan di dalam hati, pundi hempedu dan tisu lemak. Usus besar pembersihan dengan coffee enema membuang toksin-toksin ini tergesa-gesa, oleh itu mempunyai kesan yang menakjubkan ke atas tenaga, kesihatan dan kesejahteraan.
Enema kit adalah satu set peralatan yang membantu anda dengan itu enema. Walau bagaimanapun, memilih jenis betul enema kit mungkin sakit kepala kerana terdapat banyak produk di pasaran pada masa kini. Untuk membantu anda dengan pemilihan, di antara ciri-ciri utama yang di bawah mungkin boleh membantu.
Bekas perlu mudah dibersihkan dan mesti tidak “usia” digunakan. Bandingkan dengan keluli tahan karat, enema beg menderita atas tuduhan kedua-duanya kerana mereka tidak dapat dibersihkan dengan berkesan dan sering hasil getah “berpeluh” dari semasa ke semasa. Bekas keluli tahan karat adalah lebih baik berbanding plastik kerana ianya benar-benar bebas daripada bahan kimia yang asing.
Tiub douche sebaik-baiknya hendaklah bebas-lateks & telus untuk membolehkan anda untuk melihat aliran cecair semasa enema yang. Ini juga akan menghalang anda daripada infusing gas ke dalam badan.
Harus juga ada diri nanti boleh laras untuk sepanjang tiub mengendalikan aliran cecair.
Muncung enema perlu putus, kuat dan lancar dengan mekanisma pengawal-selia mudah untuk membetulkan aliran cecair. Kolon tiub atau enema memasukkan hujung sebaik-baiknya hendaklah sterilized dan diganti serta lateks-percuma.
Peralatan enema harus mudah untuk berhimpun dan mesra kerana kita tidak mahu membeli produk pengguna yang memerlukan Einsteins minda untuk membuat ia bekerja.
Dengan peralatan yang digunakan betul, enema kopi adalah badan cukup mudah detoksifikasi kaedah yang anda boleh cuba di rumah. Untuk hasil yang lebih baik, anda sentiasa boleh rujuk doktor dan pakar-pakar perubatan tentang rawatan anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *